Buget Personal. Descarca Gratuit un Model de Buget Personal

buget personalDupă ce am vorbit într-un articol anterior despre ce înseamnă un buget  şi cum se foloseşte acesta, m-am gândit să vă şi propun un model de buget personal care poate fi utilizat cu uşirinţă de orice persoană.

Modelul de buget personal poate fi descărcat gratuit mai jos.

Acest buget are rolul de a vă ajuta în planificarea şi administrarea veniturilor şi a cheltuielilor de zi de zi.

Acest model de buget personal este format din 2 părţi:

 1. bugetul planificat– în care trebuie să vă planificaţi toate veniturile şi cheltuielile pe care doriţi sau pe care trebuie să le faceţi în fiecare lună (venituri din salarii, freelancing, dobânzi, etc – cheltuieli cu utilităţile, distracţia, maşina, etc).

 2. bugetul realizat în care treceţi tot ce s-a realizat pe fiecare lună şi care te va ajuta să realizezi dacă planificările realizate coincid cu activităţile prestate sau nu. Aici vei putea trage cele mai multe concluzii când vine vorba de utilizarea banilor personali.

În fiecare parte vă este calculat automat balanţa (venituri – cheltuieli) şi banii rămaşi din luna precedentă.

În urma utilizării acestui buget personal veţi putea afla care este motivul pentru care cheltuieşti foarte mulţi bani sau care este motivul pentru care mergeţi pe minus.

Mai puteţi afla dacă veniturile pe care le aveţi vă ajung pentru ce v-aţi dorit iar de aici vă puteţi da seama dacă vă mai trebuie sau nu un loc de muncă sau încă o sursă de venit.

Articole de Citit inainte de a folosi modelul de Buget Personal

10 Motive pentru care ar trebuie sa Folosesti un Buget Personal – un articol în care veţi afla 10 motive pentru care ar trebui să începi de acum să foloseşti un buget personal. (motive atât pentru persoanele care se află într-un impas financar, cât şi persoanlor care îşi doresc prosperitate pe termen mediu şi lung)

5 Motive pentru care un Buget Personal Esueaza! – în acest articol veţi afla motivele principale pentru care un persoanele care folosesc un buget personal renunţă la acest după primele luni de folosinţă. Vezi ce nu ar trebui să faci după ce începi să foloseşti un buget personal!

8 lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii despre BUGET – Ce înseamnă, rolul, cine poate să-l folosească şi multe altele despre un buget personal. Un articol care te va iniţia în utilizarea acestui intrument financiar.

Poze cu Modelul de Buget Personal

Această prezentare necesită JavaScript.

Descarca Gratuit Modelul de Buget Personal

Pentru a descărca GRATUIT modelul de buget personal trebuie să parcurgeţi următoarele 2 etape:

1. Like la pagina de facebook Totul Despre Bani – păgină interactivă ce vă ajută să învăţaţi cum să vă administraţi banii mai bine, cum să câştigaţi mai mult şi cum să cheltuiţi fară a avea probleme financiare

2.Abonează-te la newsletter-ul săptămânal. După vei primi un mail de pe care poţi descărca gratuit 3 modele de instrumente financiare (inclusiv modelul de buget personal)

Dacă aveți întrebări legate de acest model de buget personal vă rog să îmi lăsați un comentariu la acest articol şi voi reveni cu un răspuns cât se poate de repede.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.