[Ebook Gratuit] Ghid de investitii pe bursa pentru incepatori

Lucrez la acest ebook de 3 luni şi sunt bucuros că în sfârşit îl pot lansa tuturor care sunt interesaţi de domeniul investiţiilor pe bursă. În ultima perioadă am tot scris despre acest domeniu pentru că pe mine m-a pasionat din ce în ce mai mult.

Acest ebook este al 3-a pe care îl poţi găsi pe blog după 101 Metode de a economisi bani şi 101 Metode de Cum să faci Bani în Plus. 

De data aceasta vin cu un ebook realizat în parteneriat cu Monica Mititelu de la abcdarfinanciar.ro. O ştiţi datorită articolelor pe care le-a scris despre educaţia bursieră pe blog. Mă bucur mult că am reuşit să realizăm acest material de peste 50 de pagini împreună şi că îl promovăm tuturor celor care doresc să investească pe bursă.

Eu sunt fericit că am reuşit să facem acest material care are, după cum am spus, 55 de pagini şi pe care noi dorim să-l dăm tuturor din România gratuit.

Informaţiile pe care le vei afla din eBook?

 • vei afla noţiuni de bază despre ce este bursa şi cum poţi să investeşti pe piaţa de capital;
 • vei gasi o mică paralelă între a investi pe bursă, a economisi în depozitele bancare sau a investi în fondurile de investiţii;
 • vei afla ce sunt acţiunile si cum le poţi tranzacţiona, dar şi ce sunt dividendele şi cum poti castiga cu ajutorul lor;
 • dacă te-ai întrebat ce înseamnă o strategie investiţională şi de ce ai nevoie de un portofoliu, vei regăsi răspunul tot în paginile acestui eBook;
 • pentru a avea succes în activitatea investiţională trebuie să respecţi principalele reguli pentru investitorii pe bursă, dar trebui să identifici şi ce tip de investitor eşti pentru a-ţi putea realiza portofoliul conform profilului tău;
 • în cea de-a doua parte a acestui eBook vei regăsi atât o scurtă analiză a evoluţiei pieţei de capital în ultimii 10 ani, cât şi analiza evoluţiei indicilor bursieri în ultimii 5 ani;
 • pentru a-ţi fi mai uşor să începi activitatea de analiză pentru a identifica societăţile în care vrei să investeşti am pregătit pentru tine şi o analiză a evoluţiei preţului pentru 10 emitenţi în ultimii 3 ani;
 • şi pentru ca acest eBook să fie cât se poate de practic pentru tine am realizat un portofoliu virtual în scop educaţional.

Tot ce am scris în acest eBook este testat şi aplicat de noi. Portofoliul este în scop educativ, dar prezintă date reale despre piaţa noastră.

Informaţiile despre acţiuni, dividende, la fel, sunt cu date reale care s-au întâmplat.

Graficele, tabelele, analizeze sunt bazate pe numere reale.

Este un ghid cât se poate de practic care ar putea ajuta orice începător să-şi înceapă activitatea de investitor. Este doar primul pas de a investi pe bursă. Practica pentru începători noi o recomandăm cu bani virtuali. O platformă recomandată de mine este cea de la Tradeville, dar cu siguranţă sunt mult mai multe.

Dacă ai de gând să începi să acorzi mai mult timp banilor tăi şi să înveţi să investeşti, acest Ghid de investitii pe bursă pentru începători este exact ce ai nevoie.

Uite câteva poze preluate din eBook:

Această prezentare necesită JavaScript.

Cum descarc gratuit „Ghidul de investiţii pe bursă pentru începători”?

Pentru a intra gratuit în posesia eBook-ul tot ce trebuie să faci este să-ţi introduci adresa de email puţin mai jos. Totodată, vei mai primi şi alte 6 resurse gratuite foarte utile pentru tine.

Printre bonusurile primite, regăsim:

 1. eBook-ul „101 metode de a economisi bani”
 2. eBook-ul „101 metode de cum să faci bani în plus”
 3. Model de buget personal pentru o administrare mai eficientă a banilor

Introdu adresa ta personală de Email pentru a descărca Ebook-ul gratuit.

* Dacă eşti deja abonat, verifică-ţi emailul. Cu siguranţă vei găsi un mesaj de unde poţi descărca ebook-ul.

Te voi ruga să te abonezi şi pe blogul Monicăi Mititelu (abcdarfinanciar.ro) pentru ea îţi va transmite în fiecare lună un email cu evoluţia portofoliului virtual realizat la capitolul 12 al eBook-ului.

Dacă ai întrebări legate de Ebook îmi poţi lăsa un comentariu la acest articol sau îmi poţi trimite un email la contact[at]laurentiumihai.ro şi voi reveni cu un răspuns cât se poate de repede.

După ce l-ai citit, aştept părerea ta despre calitatea Ebook-ului printr-un comentariu puţin mai jos sau pe Facebook.

Dacă crezi că este un Ebook care merită să fie citit de cât mai multe persoane, ajută-mă să-l promovez şi prietenilor tăi cu ajutorul unui like, share şi tweet pe butonaşele de mai jos.

Spor la investiţii!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.