101 metode de a economisi bani [Ebook Gratuit]

La un an de la lansarea primului ebook 101 metode de a face bani în plus a sosit momentul să îţi prezint un nou ebook foarte util pentru finanţele tale personale.

De data aceasta am grijă de economiile şi de chetuielile tale şi îţi prezint Ebook-ul „101 metode de a economisi bani”.

101 metode de a economisi bani - Ebook Gratuit

De ce 101 de metode?

Pentru că indiferent de activitatea pe care o faci acasă sau la birou cu siguranţă vei găsi cel puţin 20 de metode pe care nu le-ai mai încercat până în prezent şi poţi să începi să economiseşti bani.

Am inclus metode de promovare care pot fi uşor implementate în firme sau acasă, de către orice persoană indiferent de vârsta sau statutul social.

6 lucruri pe care le vei învăţa din Ebook

[service title=”Sfaturi concrete şi general valabile pe care trebuie să le faci înainte să te apuci cu adevărat de economisit;” icon=”icon: check” icon_color=”#4f9807″ size=”16″][/service] [service title=”Cum să nu mai risipeşti bani pe energie şi să ai o casă economă;” icon=”icon: check” icon_color=”#4f9807″ size=”16″][/service] [service title=”Sfaturi care te vor ajuta să economiseşti bani din transport;” icon=”icon: check” icon_color=”#4f9807″ size=”16″][/service] [service title=”Cum să te îmbraci bine cu bani puţini;” icon=”icon: check” icon_color=”#4f9807″ size=”16″][/service] [service title=”Alte metode excepţionale care te vor ajuta să economiseşti bani;” icon=”icon: check” icon_color=”#4f9807″ size=”16″][/service] [service title=”5 sfaturi de aplicat după ce ai început să economiseşti.” icon=”icon: check” icon_color=”#4f9807″ size=”16″][/service]

Toate sfaturile de mai sus au fost testate şi fiecare dintre ele îţi poate aduce rezultate directe în măsura în care le aplici constat în viaţa ta.

Unele dintre sfaturi trebuie să le aplici doar o dată pentru a benefia de rezultate, la altele este nevoie de o muncă mai mult deoarece trebuie să le aplici zilnic pentru a beneficia de reduceri de costuri.

Ceea ce îţi pot garanta este că dacă aplici toate metodele din ebook vei benefia de o reducere de costuri din bugetul personal de minim 30%. 30% pe care îi poţi investi în diferite surse de venit pasiv care să te ajute să câştigi mai mult.

Un ebook care poate fi răspunsul tuturor persoanelor care folosesc sintagma „Nu am bani să investesc” sau „Nu-mi permit, trebuie să câştig mai mult”.

Fiecare dintre aceste metode îţi va aduce cu certitudine un rezultat. Pentru acest rezultat este nevoie să faci un sacrificiu şi să trăieşti cu mai puţine decât o faci acum.

Doar în momentul când eşti gata să laşi comoditatea la o parte şi să zici START educaţiei tale financiare, eşti apt să descarci acest ebook.

3 poze preluate din Ebook!

Această prezentare necesită JavaScript.

Cum descarc gratuit Ebook-ul „101 metode de a economisi bani”?

Pentru a intra gratuit în posesia ebook-ul „101 metode de a economisi bani” trebuie să-ţi introduci adresa de email în formularul de mai jos şi confirmi abonarea. Totodată vei mai primi gratuit şi următoarele 3 resurse bune pentru finanţele tale personale:

  1. Ebook gratuit „101 metode de cum să faci bani în plus”
  2. Model Buget Personal
  3. 51 de Ebook-uri gratuite despre educaţie financiară, bani şi economie

Introdu adresa ta personală de Email pentru a descărca Ebook-ul gratuit.

Dacă nu merge formularul de mai sus poţi încerca să te abonezi de AICI.

* Dacă eşti deja abonat verifică-ţi emailul. Cu siguranţă vei găsi un newsletter de unde poţi descărca ebook-ul.

Dacă ai întrebări legate de Ebook îmi poţi lăsa un comentariu la acest articol sau îmi poţi trimite un email la contact[at]laurentiumihai.ro şi voi reveni cu un răspuns cât se poate de repede.

După ce l-ai citit, aştept părerea ta despre calitatea Ebook-ului printr-un comentariu puţin mai jos sau pe Facebook.

Dacă crezi că este un Ebook care merită să fie citit de cât mai multe persoane, ajută-mă să-l promovez şi prietenilor tăi cu ajutorul unui like, share şi tweet pe butonaşele de mai jos.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.