Despre Laurențiu Mihai

Numele meu este Laurențiu Mihai şi vreau să-ţi spun bun venit în comunitatea celor care vor să afle mai multe despre bani. laurentiumihai.ro a luat naştere dintr-o dorinţă de a oferi informaţii de calitate şi adevărate despre cum circulă banii în viaţa noastră.

Nu îmi place să văd cum mulţi români îşi pierd banii şi speranţele doar din simplul fapt că nu sunt educaţi din punct de vedere financiar. Nu învăţăm despre bani la şcoală, dar ar trebui să învăţăm despre bani din propria noastră iniţiativă. Cuvântul “bani” este rostit de fiecare dintre noi de câteva ori pe zi, iar acest lucru trebuie ne motiveze să învăţăm cum să-i controlăm în favoarea noastră.

PESTE 23.000 DE DESCĂRCĂRI

Descarcă Ghidul de Investiții pe bursă pentru Începători.

Îmi place să scriu, îmi place să vorbesc despre bani şi îmi place online-ul.

Având în vedere aceste pasiuni, am pus bazele acestui blog care până în prezent are peste 1200 de articole. Poţi da start educaţiei tale financiare începând de aici.

Nu am fost angajat niciodată şi îţi spun din start că nu o să găseşti prea multe articole pe blog despre cum să fii un angajat mai bun. O spun doar din punct de vedere al unui angajator.

Legat de pasiunea mea de online, susțin frecvent cursuri de Marketing digital cu ajutorul mai multor parteneri dar și a brandului Laboratorul de Online şi dețin agenția de PPC Marketing (Performance Marketing) ThePharmacy.ro (co-fondator şi Senior Google Ads Consultant) unde de 9 ani am gestionat peste 350 de clienţi.

Pasiunea mea față de investiții m-a dus, dupa 9 ani, să dezvolt un curs  de investiții – Strategii și Tipuri de Investiții – care a ajutat deja sute de persoane să facă primii pași către investiții.

Blogul este o pasiunea de a mea care se hrăneşte din dorinţa de a învăţa mai multe legate de bani.

Câteva informaţii despre unde îmi petrec timpul:

  • ThePharmacy.ro – este una dintre cele mai competitive agenţii de marketing online din România. “Pastilele” se adresează companiilor care îşi doresc mai multe vânzări, o vizibilitatea mai bună şi eficienţă la nivel de performanţă. Sunt Managing Partner şi coordonatorul departamentului de Google Ads.
  • wolfbudget.ro – Aplicaţie de finanţe personale – activă în acest moment și perfect funcțională. Oricând îți poți face un cont gratuit

Am experinţă şi în mediul voluntariatului, am fost în AIESEC Braşov unde am coordonat mai multe proiecte din persectiva financiară şi am fost Vicepreşedinte Financiar şi pe Proiecte

Sunt pasionat de domeniul economic şi de tot ce înseamnă administrare financiară şi de sporturi (în special de cele de iarnă).

Îmi place să citesc, să călătoresc, să particip la multe conferinţe, însă cel mai mult, îmi place să interacţionez cu cât mai mulţi oameni şi să învăţ din cât mai multe experienţe de viaţă.

Din luna Mai 2017, alături de colegul meu Ovidiu Bălcăcian, am preluat 1cartepesaptaman.ro cu ajutorul căruia vom încerca să promovăm cititul în rândul românilor. Cu siguranţă ai auzit de acest blog şi înainte. În 2022 am vândut proiectul mai departe.

Sunt de părere că a avea cunoştinţe cât mai multe şi cât mai variate este cea mai importantă armă pe care o poţi avea într-o lumea dinamică şi schimbătoare precum sunt aceste vremuri.

Pe termen lung, doresc să schimb cât se poate mai mult părerea românilor asupra banilor pe care îi câştigă.

Dacă eşti interesant de activitatea mea, mă poţi urmări foarte uşor pe Facebook.

Dacă tot ai ajuns până la final descrierii, te invit să intri şi în comunitatea oamenilor care primesc săptămânal informaţii utile de educaţie financiară şi antreprenoriat. Peste 24.000 de români s-au înscris până acum.

Dacă eşti pasionat de aceleaşi lucruri ca şi mine, hai să vorbim. Ai datele mele de contact pe această pagină.

În 2021, alături de ING Bank, am avut onoarea să fiu gazda platformei ing.ro/cataispuneleu și gazda mai multor video-uri printre care:

Interviuri şi Apariţii Media

Pentru interviuri şi apariţii media, mă puteţi contacta pe contact [at] laurentiumihai [punct] ro

Podcast "Banii Vorbesc"

Prima emisiune audio din Romania despre educaţie financiară. Subiectele abordate sunt: finanţe personale, administrare şi bugetare, economisire, investiţii şi antreprenoriat.