Despre Laurențiu Mihai

Numele meu este Laurențiu Mihai şi vreau să-ţi spun bun venit în comunitatea celor care vor să afle mai multe despre bani. laurentiumihai.ro a luat naştere dintr-o dorinţă de a oferi informaţii de calitate şi adevărate despre cum circulă banii în viaţa noastră.

Nu îmi place să văd cum mulţi români îşi pierd banii şi speranţele doar din simplul fapt că nu sunt educaţi din punct de vedere financiar. Nu învăţăm despre bani la şcoală, dar ar trebui să învăţăm despre bani din propria noastră iniţiativă. Cuvântul “bani” este rostit de fiecare dintre noi de câteva ori pe zi, iar acest lucru trebuie ne motiveze să învăţăm cum să-i controlăm în favoarea noastră.

PESTE 23.000 DE DESCĂRCĂRI

Descarcă Ghidul de Investiții pe bursă pentru Începători.

Îmi place să scriu, îmi place să vorbesc despre bani şi îmi place să investesc.

Având în vedere aceste pasiuni, am pus bazele acestui blog care până în prezent are peste 1500 de articole. Poți găsi aici toate articolele scrise pe blog până acum.

Nu am fost angajat niciodată şi îţi spun din start că nu o să găseşti prea multe articole pe blog despre cum să fii un angajat mai bun. O spun doar din punct de vedere al unui angajator.

Sunt antreprenor încă din 2012. Blogger din 2012 și co-fondator al podcastului Banii Vorbesc din 2017.

Am început să investesc în 2015 și de atunci am încercat să investesc și să testez toate instrumentele de investiții, atât în instrumente mai puțin riscante, cât și în instrumente riscante.

Unde îmi petrec timpul:

ThePharmacy.ro – este una dintre cele mai competitive agenţii de marketing online din România. “Pastilele” se adresează companiilor care îşi doresc mai multe vânzări, o vizibilitatea mai bună şi eficienţă la nivel de performanţă. Sunt Managing Partner şi coordonatorul departamentului de Google Ads.

Am experinţă şi în mediul voluntariatului, am fost în AIESEC Braşov unde am coordonat mai multe proiecte din persectiva financiară şi am fost Vicepreşedinte Financiar şi pe Proiecte

Sunt pasionat de domeniul economic şi de tot ce înseamnă administrare financiară şi de sporturi (în special de cele de iarnă).

Îmi place să citesc, să călătoresc, să particip la multe conferinţe, însă cel mai mult, îmi place să interacţionez cu cât mai mulţi oameni şi să învăţ din cât mai multe experienţe de viaţă.

Îmi place să investesc și îmi place să vorbesc despre investiții.

Am absolvit foarte multe cursuri de investiții care m-au ajutat să investesc în diferite instrumente financiare, am absolvit cursul de Consultant de Investiții realizat de Asociația Brokerilor ca să înțeleg cum se dezvoltă un portofoliu de investiții atunci când ești începător.

Sunt trainer și formator care m-a ajutat să transmit informațiile de educație financiară tuturor românilor interesați să-ți administreze mai bine banii personali și să-și atingă obiectivele financiare.

Dacă tot ai ajuns până la final descrierii, te invit să intri şi în comunitatea oamenilor care primesc săptămânal informaţii utile de educaţie financiară şi antreprenoriat. Peste 24.000 de români s-au înscris până acum.

Dacă eşti pasionat de aceleaşi lucruri ca şi mine, hai să vorbim. Ai datele mele de contact pe această pagină.

În 2021, alături de ING Bank, am avut onoarea să fiu gazda platformei ing.ro/cataispuneleu și gazda mai multor video-uri printre care:

În prezent:

  • Scriu pe blogul laurentiumihai.ro cât mai multe articole interesante din domeniul educației financiare.
  • Sunt co-fondator și sunt host-ul podcastului Banii Vorbesc – probabil cel mai important podcast de educație financiară și investiții din România.
  • Investesc activ pe piața bursieră, în imobiliare, dar și în afaceri în care cred. Aici găsești portofoliul meu din 2024.
  • Administrez #CasaMihai – un proiect de regim hotelier din Brașov.
  • Susțin cursuri și traininguri interne în diferite companii din România. Aici găsești detalii despre acest lucru.
  • și cel mai important, mă implic cât se poate de mult în proiectul meu antreprenorial The Pharmacy.

Pentru interviuri şi apariţii media, mă puteţi contacta pe contact [at] laurentiumihai [punct] ro

Podcast "Banii Vorbesc"

Prima emisiune audio din Romania despre educaţie financiară. Subiectele abordate sunt: finanţe personale, administrare şi bugetare, economisire, investiţii şi antreprenoriat.