Dictionar financiar – Glosar Economic

Salut, Bine ai intrat pe acest dictionar financiar-economic-personal care a fost fondat în 2019. A fost o muncă de câteva luni şi sper să găseşti cuvântul potrivit pentru tine.

Am ales să dezvolt acest dicţionar financiar sau glosar economic cum îmi place să-i spui pentru a oferi mai multe informaţii din aria mea de activitate. M-am întâlnit cu persoane care nu au o specializare economică şi le este greu să înţeleagă anumiţi termeni financiari.

Dicţionarul financiar  cuprinde cuvinte din 6 domenii ale educaţiei financiare şi anume: Finanţe Bănci, Contabilitate, Fiscalitate, Investiţii, Finanţe personale şi Fonduri Structurale.

În acest moment dicţionarul financiar cuprinde definiţii a peste 250 de termeni însă doresc ca acest dicţionar să cuprindă toţi termenii necesari în educaţie financiară de care are nevoie o persoană.

Voi adăuga termeni financiar treptat şi voi avea grijă ca pe viitor acest dictionar financiar să ajungă o resursă importantă în România.

Dictionar financiar

ABCDEFGHIJLMNOPQRSTUV

-> Uzura

Dacă doreşti să ajuţi la creşterea acestui dictionar financiar, mă poţi contacta la adresa de email: contact@laurentiumihai.ro.