Tinerii: Angajati sau Antreprenori?

Acum 1 lună am scris un articol foarte interesant după părerea mea şi se pare că a fost util şi motivant şi pentru cei care l-au citit.

Articolul este „Tu, Tânărule.. De ce ar trebui să-ţi deschizi o firmă şi să nu te angajezi?” şi a fost citit de peste 10.000 de persoane până în acest moment.

Ţi-l recomand şi ţie, dacă eşti un tânăr care încă se gândeşte la întrebarea: Ce să fac, să mă angajez sau să îmi fac propria afacere?

Tot pe acest subiect am fost invitat astăzi la emisiunea Recrutat în Braşov de la Digi24 Braşov.

Emisiunea o poţi urmări puţin mai jos. Cred că au ieşit 30 de minute foarte interesante pentru tinerii care au nevoie de o experienţă personală sinceră şi cât se poate de practică.

Vreau să-i mulţumesc şi lui Laurenţiu Ţiţei, organizatorul emisiunii Recrutat în Braşov – Digi24 Braşov, pentru invitaţia de a vorbi despre un subiect aşa interesant.

Vizionare şi lectură plăcută!

Dacă nu funcţionează video-ul, poţi găsi emisiunea AICI.

Succes în afaceri,

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.