Model de buget pentru evenimente si proiecte [Descarcare gratuita]

buget pentru evenimente si proiecteDupă ce am discutat în articolul 8 lucruri esenţiale pe care trebuie să le ştii despre BUGET despre importanţa şi rolul unui buget am dat startul la dezvoltarea mai multor modele de bugete pentru diferite nevoi şi persoane.

Primul model dezvoltat a fost un buget persoanal destinat tuturor persoanelor care doresc să aibă o atenţie mai sporită asupra banilor personali. Mai multe informaţii despre acesta le puteţi găsi AICI.

Modelul pe care vreau sa vi-l prezint acum este un model de buget pentru evenimente si proiecte. Acesta are rolul de a planifica şi analiza toate cheltuielile dintr-un eveniment sau proiect.

Bugetul pentru evenimente si proiecte cuprinde 3 parti

1. Analiza cheltuielilor – în care se trec previzionările şi realizările tuturor chetuielilor. Secţiunea cuprinde şi o parte de analiză a structurii cheltuielilor şi a ponderii lor în total chetuieli.

2. Analiza veniturilor – secţiune în care se analizează veniturilor atât cele previzionate cât şi cele realizate.

3. Analiza financiară – se analizează totalul cheltuielilor cu cel al veniturilor şi se identifică dacă evenimentul sau proiectul a rezultat un profit sau o perdere.

Fiecare secţiune cuprinde câteva grafice care să vă ajute, din punct de vedere financiar, să aveţi privirea de ansamblu a evenimentului sau a proietului.

Acest model de buget pentru evenimente si proiecte o să vă ajute în planificarea mai în detaliu a tot ce se întâmplă pe un eveniment sau pe un proiect, în respectarea şi monitorizarea a tot ce se realizează şi în analiza tuturor datelor astfel încât să puteţi modifica evenimentul sau poriectul ca să rezulte profit la sfârşit.

Descarca Gratuit Modelul de buget pentru evenimente si proiecte

Pentru a descărca GRATUIT modelul de buget trebuie să parcurgeţi următoarele 2 etape:

1. Like la pagina de facebook Totul Despre Bani – păgină interactivă ce vă ajută să învăţaţi cum să vă administraţi banii mai bine, cum să câştigaţi mai mult şi cum să cheltuiţi fară a avea probleme financiare

2.Abonează-te la newsletter-ul săptămânal. După vei primi un mail de pe care poţi descărca gratuit 3 modele de instrumente financiare (inclusiv modelul de buget pentru evenimente şi proiecte)

Dacă aveți întrebări legate de acest model de buget vă rog să îmi lăsați un comentariu la acest articol şi voi reveni cu un răspuns cât se poate de repede.

Urmăreşte-mă şi pe Facebook pe pagina Totul despre bani.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.