Da, se pot face bani multi din online chiar daca lucrezi singur!

Dacă ai intrat în acest articol ca să afli soluţia magică de a face bani rapizi pe internet îţi spun din start că nu e bun articolul. Dacă te interesează subiectul cu bani rapizi pe internet îţi recomand articolul acesta: Bani rapizi pe Internet fara sa faci NIMIC!

Astăzi vreau mai mult să-ţi fac cunoştinţă cu un tip care face zeci de mii de euro venit pasiv doar cu ajutorul internetului şi a câtorva unelte.

Da! Sunt şi oameni de acest tip, care au muncit foarte mult, iar în timp au ajuns să facă destul de mulţi bani din diverse activităţi.

Numele persoane despre care voi povesti astăzi este este Pat Flynn şi deţine website-ul SmartPassiveIncome.com, plus multe altele din care face bani.

hi Pat

Ca să-ţi spun aşa un mic detaliu despre el, a început să-l intereseze venitul pasiv şi să facă bani online din 2008, prima lună a fost octombrie şi a făcut ~7.900 de dolari, iar în august 2014 a înregistrat un venit de ~98.000 de dolari.

Excepţional zic eu. Din 2008 până în 2014 a ajuns să obţină un venit incredibil la care cu toţii îl visăm să-l facem într-o bună zi, însă el îl face chiar acum foarte uşor.

De unde ştiu eu toate acestea? 

Pe lângă foarte multe bloguri şi site-uri pe care le deţine, el publică în fiecare lună fel de fel de metode de a face bani online pe site-ul smartpassiveincome.com.

Tot aici are o rubrică intitulată Rapoarte lunare unde prezintă în cele mai mici detalii fiecare venit şi cheltuială pe care le înregistrează lunar.

Uimitor, poţi analiza foarte uşor din ce face el cei mai mulţi bani şi poţi să aplici multe din ceea ce face el. Toate acestea le realizează cât se poate de transparent şi în mod gratuit.

Ca să ne facem o idee despre cum câştigă el banii în fiecare lună, hai să analizăm venitul din ultima lună pe care a raportat-o (august 2014):

income 2014

Venitul lui este împărţit în următoarele categorii:

  1. Vânzări de cursuri online (video şi audio): 19400 $
  2. Aplicaţii mobile/website: 1800 $
  3. Google Adsense: 2700 $
  4. Marketing afiliat: 54.100 $
  5. Vânzări de ebook-uri: 3700 $
  6. Prestări de servicii: 5082 $
  7. Participări la evenimente în calitate de speaker: 2500 $
  8. Sponsorizări: 9460 $

Este foarte interesant după părerea mea cum a reuşit Pat să ajungă la un asemenea venit şi să-l menţină constant în fiecare lună.

Da, se pot face bani multi din online chiar daca lucrezi singur!

Pentru el marketingul afiliat este cea mai importantă sursă. Acel marketing afiliat care la noi în România a crescut foarte mult în ultima perioadă şi care, după părerea mea, va creşte enorm şi în continuare.

Părerea lui Pat despre marketing afiliat este următoarea: „Frumuseţea în marketingul afiliat este că tu nu trebuie să investeşti timp şi efort în realizarea unui produs ca să ai ce vinde”Sunt total de acord cu el.

Al doilea mare aspect este faptul că a investit foarte mulţi bani în realizare de diferite cursuri video, audio şi ebook-uri pe care le vinde pe diferite site-uri realizare de el.

Aceste metode reprezintă o sursă sigură la care munceşti doar o dată să le realizezi şi care îţi pot aduce în timp bani foarte mulţi. Dacă nu ai resurse să îţi faci propriile site-uri unde să le promovezi, poţi folosi platforma udemy.com cum am povestit şi în acest articol -> Cum sa faci bani din realizarea de cursuri si webinarii online pe udemy.com.

Al treilea aspect de luat în calcul este partea de nişă, unde doreşti să activezi. Contează foarte mult ca acea nişă să fie căutată, iar acei consumatori pe care îi vizezi să fie cei care au de gând să płătească pentru a beneficia de produsul sau serviciul tău.

O nişă interesantă pe care Pat activează este partea de mâncare cu ajutorul site-ului foodtruckr.com. Blogurile culinare sunt cele mai căutate în acest moment.

Al patrulea aspect şi cel mai important din punctul meu de vedere este DIVERSITATEA. Nu a aşteptat să-i vină venitul doar dintr-un singur loc. Întotdeauna a încerc să diversifice sursele de venit astfel încât să nu se bazeze doar pe un anumit produs sau pe un anumit website.

Dacă într-o lună nu-i cumpără prea multă lume cursurile, se bazează pe marketing afiliat, în alte luni poate pe vânzarea de ebook-uri şi prin oferirea de diverse servicii.

Tot ce contează este că el are în momentul de faţă 8 surse de venit online şi cu siguranţă nu se va opri aici.

8 surse de venit pe care le-a dezvoltat în 6 ani. 6 ani i-a luat lui Pat să ajungă de la 7000 de dolari pe lună la 95.000 de dolari.

Foarte multă perseverenţă şi  ambiţie au stat la baza acestui succes din câte am citit.

Eu i-am urmărit şi o să-i urmăresc foarte mult timp blogul. Îţi recomand să o faci şi tu şi chiar să implementezi multe din lucrurile pe care el ţi le recomandă.

Dacă vei acorda timpul necesar de învăţare, în vreo 3-4 ani vei ajunge şi tu să faci parte dintr-o elită de oameni care au ajuns la libertatea financiară datorită banilor făcuţi din mediul online.

PS. Toate povestea lui se întâmplă la nivel mondial. Dacă vrei ceva serios din punct de vedere financiar, îţi recomand să încerci să vinzi online pentru întreaga lume, şi nu doar pentru România.

Lasă-mi o părerea despre acest articol, printr-un comentariu mai jos.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

 

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.