Marketing afiliat – o sursa de venit din ce in ce mai atragatoare

Dacă eşti student, freelencer sau pur şi simplu vrei să faci rost bani îţi propun să încerci să faci bani din marketing afiliat.

Este o metodă foarte atrăgătoare persoanelor care vor să facă bani stând acasă sau care vor să facă alţi bani pe lângă un job cu posibilitatea ca activitatea să devină full time.

O să vorbim în continuare despre 2performant şi , cele mai mari platforme de afiliere din România.

Marketing afiliat Romania

Marketing afiliat – Mai atragator ca niciodata

Marketingul afiliat este o platformă de online marketing care se bazează pe vânzare de produse pe bază de comisioane sau pe realizare de leaduri (ex. abonare la newsletter, descărcare de produse sau completarea unui formular de comandă)

Toate acestea se întâmplă la nivel online, dacă este un afiliat (persoană care recomandă anumite produse), obţii comisioane pe fiecare produs/serviciu vândut sau recomandat prin site-ul tău.

Exemplu: Xulescu care deţine un site despre vestimentaţie, trimite un număr de x vizitatori pe anumite site-uri care vând haine. Dacă unul din acei x vizitatori trimişi pe site-urile care vând haine cumpără vreun produs, Xulescu primeşte un comision.

Acest proces se poate întâmpla continuu, afiliatul având chiar posibilitatea să schimbe şi să promoveze mai multe branduri de haine în acelaşi timp.

Din punct de vedere al comisionului, acesta poate varia între 1 şi 20% în funcţie de politica fiecărui brand.

Atenţie! Costul produsului pe site-ul care foloseşte o platformă de marketing afiliat este acelaşi, un consumator nu plăteşte nimic în plus dacă cumpără datorită unui link afiliat.

Câteva exemple de site-uri româneşti care folosesc marketingul afiliat poţi găsi în articolul scris de Marius Morariu -> Cele mai interesante siteuri de afiliere din Romania.

În momentul de faţă linkurile produselor prin marketing afiliat au început să fie acceptate şi de reţelele de socializare, adică poţi să promovezi anumite produse prin facebook iar dacă cineva cumpără cu ajutorul link-ului promovat de tine, vei primi un comision.

În România, cele mai mari platformă de marketing afiliat sunt: 2performent şi profitshare.ro.

1. Marketing afiliat prin 2performant

Echipa 2parale.ro pune la dispoziţie oricărui afiliat materiale ajutătoare despre cum poţi face optimizare pentru motoarele de căutare sau cum să-ţi faci un plan de promovare online pentru site-ul tău.

Tot pe site-ul 2performant, există şi un forum în care afiliaţii pot împărtăşi experienţa lor în marketing afiliat său poţi afla alte idei de cum să faci mai multe comisioane direct de la alţi afiliaţi.

Mai multe despre 2performant şi despre marketingul afiliat le puteţi afla printr-un filmuleţi  AICI.

Dacă crezi că ţi-am atras atenţia cu această metodă şi dacă ai timpul necesar să înveţi să administrezi un site îţi recomand să nu mai stai pe gânduri şi să începi să faci bani prin marketing afiliat. 

Click AICI pentru a-ţi realiza un cont de afiliat pe 2performant.

În cazul în care ai o firmă cu care vinzi la nivel online printr-un magazin online ai posibilitatea să-ţi creşti vânzările intrând în grupul de advertiseri din cadrul 2performant.

Asta înseamnă că orice afiliat are posibilitatea să vândă produsele pe care tu le comercializezi. Mai multe detalii despre modalitatea prin care puteţi să ajungeţi un advertiser le poţi găsi AICI.

Click AICI pentru a-ţi realiza un cont de advertiser pe 2performant.

2. Marketing afiliat prin profitshare.ro

Marketing afiliat prin profitshare

 

Profitshare este platforma cu cea mai mari comisioane din România datorită advertiserilor puternici care sunt prezenţi pe platformă.

Cei mai importanţi advertiseri de pe plaformă sunt: eMag, flanco, libris, volksbank şi mulţi alţii.

Mai multe informaţii despre platforma profitshare găseşti AICI.

Fiind prezent în lumea marketingului afiliat de peste 2 ani eu îţi recomand să faci parte din ambele platfome. Motivele mele le găseşti aici -> 2performant sau profitshare? Unde sa-mi fac cont?

Fiecare platformă vine cu beneficiile ei şi trebuie să le folosim cu încredere pe ambele. Dacă profitshare are câteva magazine online puternice în online-ul românesc, 2parale are cele mai multe şi organizează cele mai bune campanii pentru afiliaţi.

Prin urmare, mai bine pe ambele platforme, decât doar pe una.

Dacă vrei mai multe informaţii despre marketing afiliat, îmi poţi lăsa un comentariu puţin mai jos.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.