Bani rapizi pe Internet fara sa faci NIMIC

Acum că ţi-am atras atenţia cu titlul de mai sus, hai să vorbim vorbim puţin despre acest concept. Un concept pe care îl intâlnesc zilnic la zeci de oameni care încearcă să facă afaceri cu mine, unele mai dubioase ca celelalte.

Să vorbim putin de acest concept, bani rapizi pe internet fara sa faci nimic.

Cum vine mai exact acest lucru: să faci bani rapizi pe interent fara sa faci nimic? sau mai bine zis: Cum să facem bani mulţi dând numai câteva click-uri sau cumpărând nu ştiu ce fel de produs revoluţionare?

Bani rapizi pe Internet fara sa faci NIMIC

Stau şi mă gândesc, dacă tot există astfel de „poţiuni magice”, de ce până acum aceşti oameni pe care le-au realizat nu sunt oameni de succes?

De ce aceşti oameni de „succes”, care oricum au bani foarte mulţi având în vedere că au descoperit o mega idee şi au făcut rost de bani, te obligă să plăteşti o sumă de bani să cumperi o carte sau un super produs.

Sau de ce trebuie să intri într-o organizaţie de tip MLM care îţi promite la început că vei face foarte mulţi bani în doar câteva luni.

Doar că pentru a beneficia de asta trebuie să plăteşti o sumă de bani şi să cumperi produsul magic şi aşa mai departe.

Nu am nimic cu organizaţiile MLM, am ceva cu oamenii care îi mint pe ceilalţi că te poţi îmbogăţi peste noapte dacă te duci la întruniri şi cotizezi.

Ce să mai zic de acele site-uri foarte dubioase care îţi prezintă zeci de citate, testimoniale şi poze „prelucrate” handmade, care îţi spun că au schimbat viaţa financară a zeci de oameni şi pentru a-ţi schimba şi ţie viaţa, trebuie să plăteşti o sumă de bani (care nu este chiar aşa mică). Iar tot ce primeşti este un pdf sau un cd cu 2-3 videouri şi un word.

Ştiu că suntem într-o perioadă de răscruce, ştiu că fiecare bănuţ în plus este un factor de fericire în familie, dar nu vă grăbiţi fraţilor aşa tare să vă implicaţi în astfel de cazuri.

A face bani nu este uşor, în special dacă vrei să faci bani mulţi.

Ai nevoie de multă educaţie, de mult timp şi trebuie să lucrezi foarte mult la mentalitate.

Nu există nicio poţiune magică care să te schimbe şi să te facă bogat peste noapte.

Sunt mulţi bogaţi în lume asta, dar dacă îi analizezi puţin, fiecare dintre ei au muncit foarte mult să ajungă în acel punct. (excepţiile sunt cei care au furat de la stat ca să ajungă acolo)

Munca reprezintă cel mai important factor pentru a face bani. Dacă nu-ţi place să munceşti sau dacă nu-ţi place ce faci în acest moment nu vei ajunge niciodată bogat sau înstărit.

Multe articole vorbesc despre cum să faci bani pe interenet, dar foarte puţine îţi spun că este nevoie de o implicare foarte mare timp de 6 luni – 1 an pentru a genera un venit. Dacă în aceste 6 luni – 1 an trebuie să te gândeşti foarte bine de unde faci rost de bani pentru a supraveţui.

Aşteptările sunt foarte mari la început din punct de vedere financiar şi nu numai, iar de aceea multe proiecte online ajung să eşueze în primele 2-3 luni. Când nu vedem rezultate concrete, spunem că nu avem succes şi renunţăm.

Cred că următoarele 2 vorbe spuse de Thomas Edison evidenţiază cel mai bine cum ar trebui să procedezi când vine vorba de online:

„Oportunitatea e pierdută de majoritatea oamenilor pentru că e imbrăcată în salopetă și arată ca munca.”

„Mulţi dintre cei care eşuează o fac pentru că nu şi-au dat seama cât de aproape au fost de succes înainte de a renunţa”

În toate activităţile de făcut bani online (blogging, marketing afiliat, adsense, Pay to click, etc) este nevoie de muncă şi timp, iar asta nu ţi-o poate oferi nimeni decât tu însuţi.

Şi în investiţii la fel. Majoritatea strategiile de investiţii pentru începători au la băză educaţia, răbdarea şi informarea continuă. Dacă nu respecţi aceste legi, greu vei ajunge să scoţi un profit din investiţii.

În Business-uri la fel. Dacă vrei un start-up trebuie să te gândeşti înainte de unde o să faci rost de bani cel puţin 1 an pentru a te întreţine. Nu te gândi că începând de mâine, după ce ai firma înfiinţată, o să ai clienţi şi o să produci bani. Iar dacă o să produci, va trebui să-i reinvesteşti pentru a-ţi spori creşterea.

A, da, mai sunt şi jocurile de noroc, loteria şi alte „servicii”. Despre ele am următorul lucru de spus:

Loteria = o taxă pentru săraci și pentru cei care nu știu matematică.

De reţinut!

Munca întotdeauna (inclusiv şi în dicţionar) este înaintea cuvântului Succes!

Spor la muncă!

Aştept părerile tale despre acest subiect printr-un comentariu mai jos! (dacă ai şi exemple de astfel de „idei” de a face bani rapizi pe interent, le aştept şi pe ele printr-un comentariu)

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.