Recenzie – Invata Sa Faci Bani de Robert G Allen si Mark Victor Hansen

Robert G Allen şi Mark Victor Hansen nu sunt la prima colaborare de acest fel. Cei doi au publicat împreună şi cartea “Milionar la minut”, carte despre care am făcut o recenzie anterioară.

De fapt, Cartea “Învaţă să faci bani” este scrisă în aceeaşi manieră că şi cartea anterioară: jumătate de carte ficţiune şi jumătate de carte non-ficţiune.

În partea ficţională a cărţii este continuată povestea lui Michelle din cartea Milionar la minut, aşadar pentru a înţelege mai bine povestea ei, ar trebui mai întâi citită “Milionar la minut”, şi apoi “Învaţă să faci bani”.

Cartea “Învaţă să faci bani” ne divulgă mai multe secrete din arta de a face bani, de a genera mai multe venituri, de data aceasta în 90 de zile. Este o carte interesantă, generică, cu exemple care se pot aplica oricui ce are o voinţă de a-şi seta nişte ţeluri şi care să îşi dedice timp şi bani pentru a-şi îndeplini ţelurile propuse.

Există atât de multe cărţi financiare care abordează tema “cum să devii bogat”, încât nu poţi să te abţii să nu te întrebi: “ce aduce cartea asta nou?”

În primul rând, autorii acestei cărţi au făcut bani punând în practică strategiile scrise în această carte, şi nu doar o dată, ci de mai multe ori. Şi există dovezi.

Mark Victor Hansen a devenit celebru atunci când a făcut echipa cu Jack Canfield şi a scris cartea “Supă pentru suflet”. Cartea a devenit un fenomen în lumea publicaţiilor, ducând la o vânzare de 112 milioane de copii în întreaga lume.

Robert G Alen a făcut bani în imobiliare. El crede în continuare că imobiliarele reprezintă cea mai solidă investiţie spre drumul către prosperitate.

Premiza lor de bază este că e dificil să te îmbogăţeşti lucrând pentru alţii. De fapt, ar trebui găsite moduri de a produce bani, bani care să vină şi atunci când dormim sau facem alte activităţi. Şi înainte de a visa că vinzi anumite produse sau oferi anumite servicii, trebuie să îţi faci temele. Mai întâi trebuie să îţi antrenezi mintea pentru a gândi pozitiv şi pentru a nu fi demoralizat în eşecurilor şi descurajărilor.

Apoi trebuie să îţi dai seama ce îţi place să faci. Să îţi setezi un tel, şi apoi să te focalizezi pe el. Să pui pasiune, indiferent de ţelul propus. Cei doi autori spun că e greu să realizezi asta de unul singur, şi atunci e bine să te afiliezi cu alte persoane dispuse să facă acelaşi lucru. Un grup, care să vă întâlniţi şi să va oferiţi feedback-uri şi încurajări.

Ideea unui grup nu e nouă. Napoleon Hill este un alt autor care a teoretizat că un grup mic sau o echipă, cu membri dispuşi să ofere feedback şi sprijin, se pot face unii pe alţii mai puternici şi mai aproape de reuşită.

Cartea „Învaţă să faci bani” nu este o carte care să ne vândă vise sau lucruri imposibile, aşadar merită să acordăm o parte a timpului nostru pentru a o citi, şi, cel mai important, să încercăm să punem în practică sfaturile date de cei doi autori.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

ActsiPoliton.ro

elefant.ro

eMAG.ro

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.