Plăcerea de a lucra de unde vrei. Chiar şi facturile le poţi face de unde doreşti

Am deschis prima firmă acum mai bine de 7 ani, pe vremea când eram tânăr şi dornic să arăt lumii că pot face de toate, într-un timp cât mai scurt şi cât mai repede.

Am început să fac lucruri pe care nu le ştiam să le fac aşa de bine, dar aveam o sete de învăţare şi încercam să lucrez.

La început, eram şi persoana care lucra pentru clienţi, dar şi persoana care făcea contabilitatea (da, am făcut contabilitate la propria firmă pentru că am făcut facultate şi master în contabilitate), dar şi acele puţine facturi clienţilor.

Pe vremea respectivă nu ştiu dacă erau prea multe sisteme de facturare, dar nici nu pot spune că aveam aşa de multe facturi de făcut încât să nu le pot face într-un word.

Word-ul şi imprimanta (prima achiziţie a firmei pentru că „tehnologia”, adică laptopurile, erau personale), erau instrumentele mele în facturare şi încasare.

Din fericire pentru mine, afacerea a crescut foarte frumos de atunci. Vorbesc despre Agenţie The Pharmacy dacă te întrebai.

Suntem 12 colegi acum în echipă, un contabil extern (da, am scăpat de această activitate), o posibilă extindere în Italia, cu sute de clienţi în portofoliu (Yuhu) pentru care trebuie să facturăm şi să încasăm.

Lucrurile la nivel de facturare s-au schimbat după ce am zis eu „GATA cu word-ul” încă de acum 3 ani când am dat peste aplicaţia SmartBill.

Faptul că am ales SmartBill acum mai bine de 3 ani a fost cea mai bună soluţie care mi-a eficientizat timpul.

Ai nevoie doar de un CUI pentru a avea datele clientului şi doar de conexiunea la internet pentru că de facturat se poate şi de pe laptop, dar şi de pe telefon sau tabletă, indiferent de locul în care eşti.

Zilele acelea când vrei să lucrezi din oraş pentru că vrei să schimbi puţin mediul.

Chiar şi în vacanţă este chiar plăcut să faci facturi. Cu munca este mai greu din vacanţă, de facturat este cel mai bine.

 

Încearcă Gratuit 30 de zile

Peste 60.000 de firme deja folosesc aplicaţia SmartBill pentru facturare.

Eu o folosesc de mai bine de 3 ani pentru facturare pentru că este foarte uşor de folosit şi pentru că pot transmite mai uşor contabilului înregistrările lunare.

Am început să introduc şi extrasul de cont la final de lună şi să aflu care facturi au fost plătite şi care nu. Lucru care mă ajută să urmăresc clienţii neplătitori şi să le reamintesc de facturi.

Te invit să testezi SmartBill pentru 30 de zile.

Cu siguranţă te vei îndrăgosti de ea.

[button url=”https://www.smartbill.ro/?utm_medium=partner&utm_source=laurentiumihai.ro&utm_campaign=libertate+facturare&utm_content=Laurentiu+Mihai” target=”blank” background=”#ea9608″ color=”#ffffff” size=”6″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#ffffff”]Aplicaţia Smartbill.ro – Testează 30 de zile![/button]

Şi cam aşa am scăpat de povara facturilor realizate în word şi a verificării continue a plăţilor.

Sper ca şi tu să te bucuri de aceste mici plăceri ale antreprenorului român.

Succes la bani!

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js