Dincolo era mai ieftin! Extensia care te ajuta sa cumperi mai ieftin in online

Am tot vorbit despre astfel de extensii pe blog, însă aceasta cam le face pe toate.

O extensia care după părerea mea trebuie să o instalăm toţi care suntem cumpărăturori în online şi care nu dorim să dăm prea mulţi bani daca „dincolo este mai ieftin”

Extensia se numeşte Pricy şi este gratuită în Google Chrome.

pricy

Ce face Extensia Pricy?

Verifică evoluţia preţului pentru produsul căutat: Vei afla cum a evoluat preţul unui produs pe site-ul respectiv:

verificare pret

 

Îţi oferă alternative de preţ pentru produsul tău. Exemplu: Dacă găseşti într-un magazin online un produs la preţul de 2000 de lei, această extensia îţi va găsi alte alternative de la alte magazine online în cazul în care preţul este mai mic de 2000 lei.

alternative pret

Îţi oferă idei de produse similare celui pe care l-ai căutat. Dacă ai căutat un laptop, acesta îţi va oferi şi alte variante (cu preţuri mai mici sau mai mari) care seamănă cu laptopul căutat de tine.

produse similare

Reducerile magazinului online: Îţi spune şi ce fel de reduceri mai găseşti în magazinul online în care te afli. Util pentru cei care caută mereu reduceri.

reduceri de pe acel site

Un scurt video despre extensie îl găseşti mai jos:

Aşadar, dacă crezi că este utilă, îţi recomand să o instalezi. Este uşor de folosit şi te poate ajuta să economiseşti destul de mulţi bani. Bani pe care îi poţi folosi pe multe lucruri interesante precum: educaţie, investiţii, etc 🙂

Pentru mai multe detalii şi pentru a descărca extensia poţi intra AICI.

CashBack la fiecare comandă realizată

Dacă tot ai descărcat aplicația pricy, ar trebui să descarci și să-ți realizezi un cont gratuit și pe CASHCLUB – o platformă care te plătește pentru fiecare achiziție cumpărată.

Descarci aplicația sau extensia de chrome și la fiecare achiziție o folosești.

Vei primi un procent din suma pe care ai platit-o tu pentru acele achiziții.

Chiar recomand cu mare drag CashClub iar contul este total gratuit – Peste 1000 de magazine sunt înscrise pe această platformă care poate reprezenta o metodă bună de a economisi inteligent.

Despre CashClub am mai scris în acest articol CashClub – O modalitate inedita de a economisi

Succes la cumpărături.

PS. Nu-i cunosc pe băieţii de la pricy.ro. Nu ştiu cine sunt şi nu am fost plătit pentru recomandarea aceasta. Pur şi simplu consider că este o extensia extrem de utilă pentru fiecare dintre noi.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.