CashClub – O modalitate inedita de a economisi

Probabil că ai deja o mulțime de cheltuieli cu care ai de-a face, chiria și costurile de intretinere, mâncarea, precum și activitățile plăcute pe care le faci îți măresc semnificativ cheltuielile.

Ideea de a economisi sperie multe persoane, doar că lucrurile nu ar trebui să fie așa.

Este ușor să economisești dacă prioritizezi asta și profiți de fiecare ocazie pentru a salva câțiva bani.

Care sunt beneficiile principale ale economisirii?

În primul rând, vei avea mereu bani disponibili pentru diversele situații în care vei fi implicat. Acest lucru va însemna că te vei putea folosi de aceste fonduri în orice situație. Poți de exemplu cu ele să plătești anumite lucruri mai rapid.

De asemenea, independența financiară poate fi și ea atinsă mult mai rapid profitând de economii.

Dacă vei avea de-a face cu cheltuieli neprevăzute, atunci le poți plăti din economii. Vei face față mult mai ușor unei facturi uriașe având aceste economii la dispoziție.

Nu trebuie așadar să mai apelezi la un card de credit sau un împrumut.

În situația în care nu mai ai un venit, dar ai economii, îți va fi mult mai ușor să treci peste probleme. Vei avea un tampon de economii cu care să te descurci. În acest timp îți poți schimba locul de muncă.

E posibil ca pe măsură ce capeti experienta să ți se schimbe și prioritățile. Vei trece mai bine peste toate aceste schimbări atunci când ai și ceva economii disponibile.

Dacă începi din timp să economisești și îți formezi acest obicei, atunci când încetezi să lucrezi vei avea resursele de care ai nevoie.

Nu este niciodată prea târziu să începi să economisești.

În ziua de azi ai o mulțime de soluții care să te ajute în procesul de economisire și să-ți facă în același timp viața mult mai ușoară.

Pe lângă conturile de economii, investiții și diverse afaceri, poți profita și de modalitățile de economisire pe care tehnologia ți le oferă.

Una dintre aceste aplicații pe care le poți folosi este CashClub.

Ce este aplicația CashClub?

Folosind această aplicație, vei putea să primești bani înapoi la fiecare comandă pe care o vei face de pe magazinele partenere.

De asemenea, mai poți și compara cu ușurință prețurile produselor, astfel încât să găsești ceea ce-ți dorești.

Aplicația îți mai oferă și șansa de a economisi bani și a profita de reduceri la produsele pe care le folosești în fiecare zi.

Cum funcționează această aplicație?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți downloadezi aplicația. CashClub este o aplicație simplă și ușor de folosit, iar primul lucru va fi să-ți faci un cont.

Poți descărca extensia pentru Chrome sau să descarci aplicația mobilă pentru IOS sau Android.

Trebuie să introduci aici numele, prenumele, adresa de email, parola și să accepți termenii și condițiile. Imediat după ce introduci toate aceste date, trebuie să confirmi adresa de email accesând linkul de activare din mail.

Dacă dorești să te înregistrezi mai rapid, poți oricând să te loghezi folosind contul de Facebook. Prin intermediul contului vei vedea sumele de bani care se adună în urma cumpărăturilor.

Ce îți oferă aplicația?

Fiind foarte ușor de folosit, aplicația CashClub te ajută să economiseșți bani, dar și să obții gratis unele sume de bani. Între 1 și 30% din valoarea produselor pe care le vei achiziționa prin intermediul aplicației se va întoarce la tine.

Aplicația îți oferă și toate bonusurile și comisionale pe care ți le vei dori, astfel încât să reușești să economisești o parte din bani. De fiecare dată când vei face o achiziție, vei primi înapoi bani.

Un alt lucru pe care ți-l oferă această aplicație este accesibilitatea sa. Vei putea așadar cumpăra orice îți dorești, indiferent de oră sau de locație. Tot ce va trebui să faci va fi să deschizi aplicația și să începi să o folosești.

CashClub îți mai oferă și ocazia de a accesa un număr de 1,000 de magazine partenere, astfel încât să îți îndeplinești dorințele, dar și să economisești de fiecare dată.

Comparatorul de prețuri

Te poți folosi și de funcția de comparator de prețuri, aceasta fiind accesibilă în aplicație. Tot ce trebuie să faci este să mergi la comparatorul de prețuri și să cauți acolo produsul pe care îl dorești.

Scire la „Caută Produse” produsul dorit, iar aplicația îți va afișa cel mai bun preț din magazinele partenere, precum și suma de cashback pe care o vei primi.

 

Vei putea face în acest fel niște economii suplimentare direct din aplicație, iar pe lângă acest lucru mai poți obține și o parte din bani înapoi.

Magazinele partenere

Dacă dorești să vezi care sunt magazinele partenere, poți verifica acest lucru direct din aplicație. Tot ce trebuie să faci este să mergi la secțiunea de Magazine partenere din CashClub și să verifici de acolo.

Poți alege magazinul și în funcție de categoria care te interesează.

Peste 1000 de magazine online sunt pe platformă de la care poți obține un comision dacă pur si simplu achiziționezi prin platforma CashClub.

Cupoanele de reducere

Aplicația îți mai oferă și posibilitatea de a urmări diverse cupoane de reducere și de a profita de acestea. Sunt așadar multe coduri de reducere exclusive spre care te poți orienta.

Aceste cupoane de reducere se aplică foarte ușor înainte de finalizarea comenzii.

 

În cât timp vin banii în cont?

Sumele pe care le acumulezi atunci când îți faci aceste cumpărături intră în aplicație în momentul în care tranzacția este efectuată și acceptată de magazinele respective.

Bonusul este înregistrat în momentul în care comanda respectivă este plasată. Acesta ajunge să fie aprobat atunci când se trece de perioadă de retur posibilă și anume după ce trece de 30 de zile. Urmează ca bonusul să fie plătibil după aproximativ 15 zile. Magazinul face plata către CashClub, urmând ca tu să-ți primeșți banii în cont.

În medie va trebui să aștepți în jur de 45 de zile până în momentul în care poți solicită plata pentru sumele care s-au acumulat în cont.

Care este modelul de business al CashClub?

Modelul de business al CashClub este unul destul de simplu. De exemplu îți dorești un telefon mobil. CashClub promovează telefonul respectiv, iar partenerii achita un mic procent pentru vânzările obținute prin intermediul acestei platforme.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de economii suplimentare și chiar de bani în plus este să downloadezi aplicația sau să instalezi extensia.

În acest fel, de fiecare dată când vei achiziționa ceva, vei primi o parte din bani înapoi. Procentul primit este așadar împărțit cu utilizatorii, de aceea vei putea economisi la fiecare achiziție.

Dacă nu găsesc magazinul preferat în lista?

Cu toate că acest lucru este posibil, trebuie să ții cont de faptul că lista magazinelor partenere este una destul de mare. Există așadar un număr de 1000 de magazine partenere la care poți apela. Acestea îți oferă o mulțime de reduceri, dar și promoții pe care le poți avea în vedere.

Poți oricând să sugerezi chiar și tu un magazin dacă îi contactezi pe realizatorii aplicației.

Aceștia vor încerca să transforme magazinul respectiv într-un partener. În acest fel, te vei bucura de opțiunea de cashback oferită de acest magazin.

Sunt sigure tranzacțiile prin intermediul CashClub?

Toate tranzacțiile sunt sigure, deci nu trebuie să-ți faci griji din acest punct de vedere.

Nu vei realiza practic nici o tranzacție financiară pe aplicație, iar toate plațile vor fi efectuate că până acum pe site-urile magazinelor partenere.

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la tranzacțiile pe care le vei face prin intermediul platformei.

De ce să te foloseșți de toate resursele pe care le ai pentru a economisi bani?

Atât această aplicație, cât și multe alte modalități sunt perfecte pentru a pune câțiva bani deoparte.

Probabil că te gândești la faptul că economiile nu vor fi semnificative, mai ales dacă nu obișnuiești să cumperi des online. Cu toate acestea însă, orice economie se adună și în final te vei bucura de sume din ce în ce mai mari de bani.

Banii economisiți pot fi folosiți pentru lucruri care îți aduc cu adevărat plăcere. Trebuie să te obișnuiești cu ideea de a economisi, astfel încât să te bucuri de toate avantajele acestui obicei financiar sănătos.

Cum să folosesc aplicația?

Trebuie doar să-ți faci cont pe www.cashclub.ro și să-ți instalez extensia sau aplicația mobilă.

Realizare Cont CashClub

Extensia Chrome – Link Descarcare

Concluzie

Sper că această aplicație să te ajute să economisești cât mai mulți bani, dar și să te bucuri de sume în plus de bani pe care le poți cheltui exact așa cum îți dorești.

Nu uita – Cumpără doar lucruri de care ai nevoie. Amână achizițiile mari cu încă o zi pentru a împiedica cumpărăturile din impuls.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.