15 citate despre timp din perspectiva banilor

citate despre timp din perspectiva banilor
15 citate despre timp din perspectiva banilor

Timpul este şi va rămâne factorul cel mai important atunci când vine vorba de bani. Banii nu se fac uşor. Banii nu se fac repede sau nefăcând nimic. Citeşte articolul: Bani rapizi pe Internet fara sa faci NIMIC dacă nu mă crezi.

Cei mai mulţi oameni care au câştigat dintr-o dată o sumă foarte mare de bani (ex. la loto) au ajuns într-o scurtă perioadă de timp la faliment sau la stagiul cum erau înainte să-i câştige.

Banii se fac în timp şi cu multe cunoştinţe. Banii se fac doar atunci când ţi-ai dezvoltat atât de mult comportamentul financiar pentru a cunoaşte ce poţi face inteligent cu aceştia.

Un mic test.

Gândeşte-te că mâine primeşti 1.000.000 de euro şi îi ai doar pentru 24 de ore să faci ceva cu ei.

Ce faci? Exact.. stai să te gândeşti o perioadă şi tot ce-ţi vine în cap este să-ţi iei o maşină sau o casă. (la majoritatea aşa se întâmplă)

Dacă încă nu eşti pregătit să gestionezi bani puţini, atunci niciodată nu vei fi pregătit să gestionezi o sumă mare de bani.

Timpul le rezolvă pe toate, iar în afaceri se pune mult accentul pe timp. Partea interesantă e că acum tehnologia se mişcă mai repede decât conştientul nostru poate să înţeleagă.

Trebuie să fim aşa de activi încât mereu trebuie să învăţăm ceva.

Educaţia acum ar trebui să fie la puterea două. Noi trebuie să fim la puterea a două.

În articolul de astăzi vreau să-ţi prezint câteva citate despre timp, care să te ajute să înţelegi de ce este aşa mare legătură între timp şi bani.

Poţi să faci bani şi la 50-60 de ani, este timp şi atunci, dar contează ce faci până atunci.

Am ales ca toate aceste citate despre bani să se concentreze pe comportamentul nostru financiare şi anume: cum câştigăm bani, cum economisim bani şi cum ne cheltuim banii din punct de vedere al timpului.

Câteva cărţi care mi-au plăcut în mod deosebit şi care m-au ajutat să fiu mai productiv cu timpul meu sunt: Musai List, Eficienta în 7 trepte şi Getting Things Done.

Cârţi bune găseşti şi în acest articol:

–> 51 de cărţi care te vor face mai inteligent din punct de vedere financiar <–-

Ţi le recomand să le citeşti şi să aplici zilnic teorii şi principii care să te facă mai eficient, mai productiv şi mai bun cu timpul tău.

Sper ca următoarele 15 citate despre bani să te inspire în tot ce vei face de acum înainte cu banii şi cu timpul tău!

[divider top=”no”]

15 de citate despre timp din perspectiva banilor

1. Singura diferenţă dintre o persoană bogată şi una săracă este modul în care îşi folosesc timpul. – Robert Kiyosaki

2. Cum îţi petreci timpul este mai important decât modul în care îţi cheltui banii. Greşelile financiare pot fi corectate, însă timpul trece pentru totdeauna. – David Norris

3. Lumea e împărţită în două feluri de oameni: cei care consumă o grămadă de timp ca să economisească bani şi cei care cheltuiesc o grămadă de bani că să economisească timp. – Octavian Paler

4. Nu munci atât de mult, că nu mai rămâne timp ca să câştigi bani. – Proverb evreiesc

5. Fără bani şi fără timp, fantezia nu este decât un vis trecător şi nu se poate transforma în acţiune. – Charles Baudelaire

6. Viaţa celui ce munceşte are două stări fundamentale: ori are bani şi nu are timp să-i cheltuiască, ori are timp, dar nu are bani. – Marcio Barrio

7. Oamenii care nu au niciodată timp lucrează cel mai puţin. – Georg Christoph

8. Concentrează-te 90% din timp pe soluţii şi doar 10% din timp pe probleme. – Anthony J. D’Angelo

9. Sarac, ghinionist, nefericit si bolnav este acela care folosește prea des cuvântul mâine. – Robert Kiyosaki

10. Nu uita: Timpul înseamnă bani. – Benjamin Franklin

11. Nu numai timp înseamnă bani, ci şi sănătate; iar banii nu-i poţi niciodată schimba în sănătate. – Aleksandr Peşkin

12. Oamenii bogaţi aleg să fie plătiţi în funcţie de rezultate. Cei săraci preferă să fie plătiţi în funcţie de timp. – T.Harv Eker „Secretele minţii de milionar”

13. Cele mai importante lucruri din viaţa mea nu costă niciun ban. Este foarte clar că cea mai importantă resursă de care noi dispunem este TIMPUL. – Steve Jobs

14. Timpul este gratuit, dar este de nepreţuit. Nu-l poţi deţine, dar îl poţi folosi. Nu-l poţ opri, dar îl poţi cheltui. O dată ce l-ai pierdut, niciodată nu-l mai poţi avea înapoi.

15. – Timpul le schimbă pe toate – Această replică pe care toţi o spun nu este adevărată! Când acţionezi schimbi lucruri. Când nu acţionezi, laşi lucrurile în acelaşi fel cum erau. – Dr. House

[divider top=”no”]

Pe final aş vrea să te întreb care dintre aceste citate despre timp ţi-au plăcut cel mai mult şi te invit să propui un alt citat care să nu se afle în această listă.

Poate reuşim să strângem o listă de 20 sau chiar 50 de citate despre bani!

 15 citate despre timp si bani

Care dintre aceste citate despre timp şi bani ţi-a plăcut cel mai mult?

Ai grijă cum îţi petreci timpul şi succes la bani!

Laurentiu Mihai

PS. Dacă ţi-au plăcut aceste 15 citate despre timp, ajută-mă să le promovez şi prietenilor tăi printr-un like şi share la acest articol.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.