Cum poti obtine un Certificat Constatator Online?

În viaţa unui antreprenor apar şi momente în care ai nevoie de un certificat constatator care este un document ce prezintă situaţia la zi a unui SRL/SA/PFA înregistrat la Registru Comerţului şi care cuprinde multe informaţii despre activitatea firmei şi despre persoanele care o conduc.

Îl poţi compara cu o carte de identitate pe care o avem noi ca persoane fizice.

Eu am avut nevoie de acest document la bancă, când am obţinut un credit pentru firmă. Pe lângă bancă, mai ai nevoie de document atunci când participi la diverse licitaţii, când vrei să depui un dosar pentru fonduri nerambursabile sau când firma ta apare în faţa instanţelor judecătoreşti.

Un certificat constator trebuie să cuprindă următoarele secţiuni:

 • Denumire societate
 • Sediu social
 • Capital social
 • Asociaţi
 • Reprezentant legal (administrator)
 • Administratori judiciari / Lichidatori judiciari/ Lichidatori
 • Curator / Curator special
 • Cenzori / Auditori Persoane juridice/fizice
 • Obiectul de activitate
 • Filiale/sucursale/subunităţi
 • Sedii secundare/Puncte de lucru
 • Situaţia financiară
 • Solicitantul certificatorului și motivul pentru care a fost solicitat

Cel mai cunoscut mod de a obţine un certificat constatator este să mergi la ONRC, să completezi un formular şi să plăteşti taxa de eliberare de 45 lei.

Dar, de cele mai multe ori, suntem prinşi între zeci de deadline-uri şi întâlniri şi îţi este destul de greu să mergi până la ONRC şi să parcurgi toţi paşii necesari pentru a obţine certificatul.

Ca să scapi de toate aceste deplasări, în ajutorul tău apare platforma certificatconstatatoronline.ro.

Este o platformă privată prin care poţi obţine online, în doar câteva minute, un certificat constatator pentru firma ta.

Există o taxă de 55 de lei (nu include taxa ONRC de 45 lei) care te scuteşte de toate drumurile posibile şi de timpul pierdut.

Avantajele cele mai importante ale platformei sunt:

 1. Viteza cu care se procesează documentul. 80% dintre solicitări s-au rezolvat în maxim 5 minute. – Primeşti constatatorul la 5 minute după ce se realizează plata.
 2. Disponibilitatea / Programul. În fiecare zi (inclusiv în weekend), de la 8 la 20:00, poţi solicita un certificat constatator.
 3. Câştigi timp pentru alte lucruri – este o echipă care se ocupă ca tu să primeşti cât mai repede posibil documentul, fără alte drumuri
 4. 100% Online – fără drumuri, doar cu ajutorul câtorva click-uri pe platformă.

Poate crezi că acest costul de 55 de lei este prea mare, însă cred că este un cost destul de potrivit, mai ales atunci când eşti mereu pe drumuri şi nu poţi merge personal la ONRC. Este o echipă în spate care se ocupă ca tu să-l primeşti cât mai repede.

Oamenii ocupaţi preferă un serviciu rapid, cu onorariu, decât să piardă timp prin trafic şi la cozi.

În continuare, te las pe tine să afli mai multe detalii despre platformă pe www.certificatconstatatoronline.ro.

Obţine un Certificat Constatator Online

Sper ca această recomandare să te fi ajutat.

Poţi salva articolul sau site-ul în bookmark ca să-l păstrezi pentru momentele în care ai nevoie de această informaţie.

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.