Ce este Cardul Curve si Cum te Poate ajuta + Bonus Instalare

Tot mai multe aplicații mobile din zona financiară apar, în special pe zona de bănci digitale. Astăzi vreau să-ți fac cunoștință cu cardul Curve – un card pe care îl folosesc de mai bine de 1 lună și mă ajută destul de mult.

Curve este o aplicație pe mobil, aceasta oferind utilizatorilor și un card de debit Mastercard, utilizatorii reușind în acest fel să-și gestioneze banii cât mai eficient. Se pot gestiona așadar toate tranzacțiile, dar și cheltuielile prin intermediul cardului.

Având o astfel de aplicație la dispoziție, vei avea o imagine mai bună asupra cheltuielilor personale, dar și acces asupra beneficiilor speciale. Vei avea așadar bonusuri de returnare a banilor, dar și funcții utile precum este și cazul funcției Go Back in Time.

După ce a stat doi ani în beta, aplicația a fost lansată oficial în ianuarie 2018 în Marea Britanie și în alte 31 de țări. Prin intermeidul Curve, poți lega toate cardurile de debit, dar și de credit și în acest fel vei putea folosi doar un singur card pentru toate cheltuielile, dar și tranzacțiile tale. Poți să te bucuri de mai mult spațiu în portofelul tău.

Aplicatia CURVE nu îți oferă un cont bancar cum face Revolut. Îți oferă doar o posibilitate de a avea mai multe carduri, toate într-o singură aplicație.

Prin aplicație, utilizatorul poate controla de pe ce card trage cardul Curve, lucru extrem de ușor de configurat și tot ce va trebui să faci va fi să dai doar câteva clickuri.

card curve

Această aplicație este o modalitate cât se poate de simplă de a-ți gestiona banii din mai multe carduri, totul fiind gestionat de un singur card. Utilizatorul are așadar o vedere de ansamblu asupra finanțelor sale și poate să-și gestioneze mai bine aceste finanțe.

Există mai multe bonusuri pe care cardul Curve le oferă, printre acestea se numără – 1% Bonus de Cashback. Acest bonus este oferit la achizițiile de la retailerii Lidl, Carrefour, Auchan dar și H&M sau multe magazine de haine. Cheltuielile fără comisioane în valută sunt și ele o opțiune pentru tine. Vei avea un schimb bancar real.

Dacă vei deschide un cont Curve, toate cardurile tale de debit și credit vor fi într-un loc sigur. Poți să-ți alegi cardurile de la bănci tradiționale, dar și digitale sub umbrela Curve. Vei avea control complet asupra finanțelor, dar și un confort sporit la folosirea unui singur card.

Dacă dorești, de exemplu, să călătoreșți în afara zonei Euro, atunci nu trebuie să-ți mai bați capul cu schimbul valutar. Nu îți vei mai lua țepe la comisioane atunci când faci conversia respectivă. Curve convertește automat Euro în orice tip de monedă, folosind „cursul interbancar”. Nu îți va lua nici un fel de comision de conversie.

Nu va mai trebui să ai de-a face cu comisioanele înșelătoare mari și nici cu taxele. Băncile digitale ca Revolut sau N26 oferă aceleași beneficii, dar în alt mod. Într-o bancă digitală trebuie să-ți depozitezi banii în contul digital, lucru care nu este cazul dacă este să vorbim despre Curve.

Aplicatia Curve nu este o banca, ci doar un intermediar

Retragerile fără comision sunt garantate la orice ATM. Vei putea retrage o sumă de până la 200 de euro în fiecare lună dacă ești în planul Albastru sau 400 de euro dacă ești în cel Negru.

Dacă vrei să retragi banii într-o monedă străină, atunci lasă Curve să se ocupe de conversie pentru că acesta nu va lua nici un comision pentru a face conversia respectivă. Nu există comisioane în ceea ce privește Curve, dar pot exista unele taxe la retragerile din ATM. Verifică, așadar, cu atenție toate aceste ATM-uri, astfel încât să fii sigur că nu sunt taxe adiționale.

Un alt bonus important este cel de CashBack la numeroși retaileri importanți. Este o listă lungă de retaileri dintre care poți alege și cu siguranță vei găși retailerul care ți se potrivește cel mai bine. Pentru folosirea opțiunii Cash Curve, atunci trebuie să deschizi aplicația Curve și să selectezi Cash Curve ca metodă de plata.

Funcția de Go back in Time este o funcție inovatoare, aceasta fiind extrem de folositoare, mai ales pentru persoanele care au mai multe carduri legate la contul Curve. Ai posibilitatea de a schimba cardul cu care ai plătit pentru o tranzacție anterioară și să alegi să folosești un alt card, chiar și în 14 zile de la tranzacția respectivă.

Dacă ai folosit așadar din greșeală cardul nepotrivit, atunci poți pune tranzacția pe un alt card. Din punctul de vedere al securității, cardul Curve este o opțiune pe care trebuie să o ai în vedere. În caz că îți este furat sau îl pierzi, tot ce va trebui să faci va fi să intri în aplicație și să-l dezactivezi. Toate tranzacțiile sunt protejate de schema Chargeback a Mastercard.

Cardul Curve Blue este gratuit, în timp ce Curve Black costă 9.99 de euro pe lună. Dacă alegi cardul Curve Blue, vei avea parte de o livrare gratuită și 1% Cashback la 3 retaileri pentru 3 luni. De asemenea, vei avea acces la retrageri până la 200 de euro pe lună. Vei putea face cumpărături fără comision în orice monedă și vei putea utiliza funcția Go Back in Time.

cardul curve aplicatie

Planul Negru Curve îți permite în plus retrageri mai mari, de 400 de euro pe lună și asigurare globală de călătorie, precum și pe gadget-uri.

Dacă alegi să îți faci cont Curve, atunci te poți folosi de un cod de recomandare, astfel încât să obții 5 lire bonus.

În momentul în care vei realiza un cont, vrei primi 5 lire și voi primi și eu 5 lire. Este un win-win 🙂

Pagina Descarcare Aplicatie CURVE

Codul bonus este NRVY68XE.

Poti descarca aplicatie direct pe telefon de aici:

Contul este gratuit, în special varianta de Curve Blue. Cardul vine și el în mod gratuit.

Pe mine mă ajută să îmi țin totul într-un singur loc. Chiar și cardul Revolut, dar și cele de la bănci, sunt legate prin Curve.

Aștept să testezi și tu și să-mi spui părerea ta.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.