Câştigă împreună cu MediaVenus – Rețeaua de publicitate cu cele mai bune oferte!

MediaVenus funcționează cu succes pe piață din 2014, în domeniul reclamei native. E rețea de publicitate cu o tehnologie unică de creare a widget-ului ce se adaptează design-ului și conținutului site-ului.

Rețeaua este reprezentată aproape în toate țările cu suport în diferite limbi. În acești ani de existență colaborează cu mulți publisheri și advertiseri mulțumiți.

Într-un termen scurt MediaVenus a reușit să acumuleze experiență de valoare în domeniul furnizării serviciilor de publicitate de înaltă calitate. Alegerea formatului Native Ads este determinată de faptul că aceasta este una din cele mai inofensive metode de monetizare a traficului. Widget-ul ușor se încadrează în designul paginii și nu irită utilizatorii.

De ce MediaVenus?

În prezent MediaVenus lucrează cu mulți advertiseri de top în toate domeniile ceea ce le permite să lucreze cu site-uri cu orice subiect.

Chiar dacă aveți site pentru adulți puteți colabora cu această rețea. MediaVenus colaborează prin CPC sau CPM, prețul depinde de tipul traficului și variază de la câțiva cenți până la câțiva dolari.

În contul vostru veți găsi o gamă largă de instrumente pentru editarea widget-ului și ajustarea lui la designul site-ului. În secțiunea cu datele statistice veți obține informații complete despre venit.

Doar acum înregistrându-vă și afișând widget-ul pe site aveți posibilitatea să câștigați premii de valoare MacBook Air 13, iPad Pro sau Apple Watch. Grăbiți-vă tragerea la sorți va avea loc pe 24 decembrie 2016.

Încă niciodată nu a fost atât de plăcut să vinzi spațiu publicitar, aflați din propria experiență.

Astăzi Native Ads aleg tot mai multe site-uri pentru utilizarea eficientă a spațiului publicitar. Acest format de reclame câștigă popularitate datorită interesului utilizatorilor.

Vizitatorul va acorda atenție mai mare publicității native decât bannerelor standarde.

În virtutea faptului că reclama nativă ușor se încadrează in design-ul site-ului users experience rămâne la un nivel ridicat, iar CTR-ul este cu 45 % mai mare în comparație cu CTR-ul bannerelor tradiționale.

Noi colaboram!

MediaVenus lucrează în sistemul RTB. Pentru colaborare sunt disponibile modelele CPC și CPM. Setările campaniei publicitare vă vor permite să targetați eficient audiența.

Datele statistice complete și transparența sistemului, precum și utilizarea listelor negre vă vor aduce succes în vânzări. Advertiserilor care nu au avut ocazia să lucreze cu astfel de sistem li se oferă ajutor la întocmirea primei campanii publicitare.

La fel, e posibil să faceți publicitate site-ului dumneavoastră pentru a mări audiența. Deja multe companii au profitat de oportunitățile oferite de Native Ads.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js