Top Depozite bancare in lei in 2014

La finalul lui ianuarie am scris un articol despre Ce se întâmplă dacă depui o sumă de bani într-un depozit bancar în România în care am povestit despre conceptul de depozite bancare şi despre faptul că dacă pui bani într-un depozit bancar nu înseamnă că investeşti, ci mai mult că îţi protejezi banii.

Totodată depozitele bancare pot reprezenta un loc unde să-ţi păstrezi economiile şi unde să-ţi păstrezi fondurile de urgenţă sau fondurile pentru viitoarele investiţii.

Pentru acest lucru trebuie să fii atent şi la depozitele bancare. În pozele de mai jos vreau să-ţi prezint un top a celor mai profitabile debozite bancare in 2014 în lei.

Pentru a-ţi prezenta topul, am realizat un mic research pe conso.ro – un site unde primeşte instant toate informaţiile financiare de care ai nevoie despre toate băncile din România.

Exemplu pe care ţi-l ofer porneşte după următorul model:

Model calculatie depozite bancare in 2014

Pornind de la următorul exemplu, îţi prezint un top ale depozitelor bancare in 2014 din România care cuprinde: Denumirea băncii, tipul depozitului, Suma acumulată după 12 luni, câştigul (rata dobânzii).

Top Depozite bancare in 2014 in lei

depozite bancare in 2014 pag 1 depozite bancare in 2014 pag 2 depozite bancare in 2014 pag 3

TBI Bank, Carpatica Bank şi Feroviară sunt cele mai bune bănci pentru depozitele la termen. La polul opus, Unicredit Tiriac, Milennium şi Peraeus au cele mai dezavantajoase depozite bancare din România.

Acest exemplu a fost realizat pentru un depozit bancar pe 12 luni. Dacă crezi că depozitul pe 12 luni nu te avantajează şi vrei să-ţi realizezi propriul tău calcul, îţi recomand calculatorul celor de la conso.ro. Îl poţi găsi AICI.

În continuare te invit să discutăm despre aceste tabel şi să-mi dacă ai un depozit bancar şi banca unde îl deţii. Eşti mulţumit de serviciile bancare ale acesteia?

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.