Scoala de afaceri de Robert T. Kiyosaki și Sharon L. Lechter – Recenzie

Robert Kiyosaki este un autor care nu mai are nevoie de introducere. Considerat un guru al vânzărilor și un antreprenor de succes, cărțile lui în general sunt extrem de citite și nu degeaba. Mulți îl consideră un mentor.

Chiar dacă îți place sau nu o carte scrisă de el, cu siguranță există o idee pe care o poți extrage din rândurile ei și să o aplici în afacerea ta.

Cartea de față abordează un subiect de care nu am mai scris până acum, și anume MLM-urile sau marketing în rețea sau network marketing, cum vreți voi să îi spuneți.

Așadar dacă ești implicat într-un MLM sau intenționezi să îți deschizi o afacere în MLM, nu trebuie să ratezi această carte.

Toată lumea e de acord la unison că indiferent câte facultăți și masterate faci, nimeni nu te învață cum să îți deschizi o afacere, cum să o conduci sau cum să o dezvolți, și de asemenea nimeni nu îți spune cum să faci bani sau cum să îți investești banii. În general ești învățat cum să fii un bun angajat.

Persoanele care fac parte dintr-un MLM sau au fost membru al unui MLM mai mult timp au spus că au dezvoltat o multitudine de abilități care i-au ajutat să își dezvolte propria afacere și chiar să obțină un job bine plătit, dacă ar fi vrut să se angajeze.

Este ceea ce spune și Kiyosaki în această carte: vei învață cum să vinzi, cum să faci recrutări, cum să faci marketing, cum să vorbești cu clienții, cum să îți administrezi finanțele etc.

Kiyosaki evidențiază în această carte faptul că cei care se află într-un MLM trebuie să pună accent pe multe lucruri, nu doar pe cantitatea de bani pe care o pot scoate, identificând 8 atribute pe care orice persoană din cadrul unui MLM trebuie să le dețină.

Te invit să citești cartea pentru a le descoperi.

În afară de ideea principală a cărții nu am divulgat foarte multe întrucât nu este o carte groasă, se citește repede și ușor și nu aș fi vrut să îți stric curiozitatea.

Ca o notă de final acord acestei cărți nota 8 din 10 (ceea ce este foarte bine). Este un must-read atât pentru începători cât și pentru cei cu experiență, deci lectură plăcută.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

eMAG.ro

libris.ro

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.