Recenzie – Elon Musk – Tesla, SpaceX si misiunea construirii unui viitor fantastic de Ashley Vance

Ashley Vance este un scriitor tehnologic, această carte fiind prima publicație biografică pe care o scrie, o biografie despre viața lui Elon Musk și cum muncește antreprenorul pentru a revoluționa industria transportului, zborul în spațiu și tot ceea ce ține de sistemul solar.

Numită: „Elon Musk – Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic” – cartea evidențiază o viață plină de victorii și tragedii.

Au fost încercări de a-l compara pe Elon Musk cu super-eroul fictiv Tony Stark (Iron Man) și este constant comparat cu Steve Jobs.

Vance oferă multe informații privind modul cum Musk a început și și-a dezvoltat companiile.

Pentru cine nu știe cine e Elon Musk, el este un antreprenor în vârstă de 45 de ani, multi-miliardar.

A fondat unele dintre cele mai mari și mai de succes companii care există în ziua de azi pe piață. Cele mai cunoscute sunt Paypal, SpaceX, TeslaMotors și SolarCity.

Pentru a scrie biografia lui Elon Musk, autorul a intervievat multe persoane apropiate de Musk, inclusiv parteneri de afaceri, angajați vechi, prieteni din copilărie și chiar persoane care fac internship-uri în cadrul companiilor lui.

Vance a reușit să scrie cartea într-o manieră extrem de ușor de urmărit și reușește să creeze o conexiune între cititor și poveste.

Cartea debutează cu copilăria tumultoasă a lui Elon Musk, crescut de un tată extrem de abuziv verbal. Cu toate astea el a învățat singur să programeze, reușind să vândă propriul lui joc video la doar 12 ani.

Până acum, cartea este cea mai reprezentativă pentru viața lui Elon Musk, cu multe detalii și povești, cele mai multe oferite chiar de el însuși. Nu a fost ușor pentru Vance să scrie această carte, întrucât a fost refuzat de multe ori de către Elon Musk.

Vance a dedicat capitole întregi special lui SpaceX și Tesla; aceste capitole oferă detalii neștiute despre factori motivaționali ce au contribuit la formarea acestor companii. Autorul a avut o corespondență de mai mult de 50 de ore cu Musk, în care i-au fost oferite riscurile tehnologice și tragediile vieții lui, inclusiv pierderea primului lui copil.

er ansamblu, cartea, deși nu este o biografie obișnuită, este o carte cu care nu te plictisești, deși are 400 de pagini.

Cartea este destul de obiectiv scrisă, lăsând loc pentru cititor să îl aprecieze sau nu pe Mosk și tenacitatea lui.

Dacă îți place tehnologia sau dacă vrei să citești o carte despre o persoană care nu a renunțat niciodată la visele lui, atunci este cartea perfectă.

La urma urmei este o carte despre omul care dorește să revoluționeze tehnologia în secolul 21.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

[button url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=35164d607&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro/elon-musk-tesla%252C-spacex-si-misiunea-construirii-unui-viitor-fantastic_32ee2ce0-30c9-4fc4-a110-72494f610e49″ target=”blank” background=”#94d347″ color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: check”]elefant.ro[/button]

[button url=”https://goo.gl/pCCDWV” target=”blank” background=”#2774be” color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: check”]libris.ro[/button]

[button url=”https://goo.gl/yehpJB” target=”blank” background=”#e71e25″ color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: check”]eMAG.ro[/button]

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.