Puterea intrebirilor de Andrew Sobel si Jerold Panas – Recenzie Carte

“Puterea întrebărilor. Dezvoltă-ți relațiile, încheie afaceri profitabile și mărește-ți influența asupra celorlalti” Andrew Sobel și Jerold Panaș

Jerold Panaș este CEO și consultant al uneia dintre cele mai mari firme de consultanță din lume. Este autorul a 13 cărți ce au devenit bestseller, toate din domeniul marketingului și al vânzărilor.

Andrew Sobel este extrem de cunoscut pentru cunoștințele sale din domeniul relațiilor cu clienții. A scris mai multe cărți, dintre care una ce a câștigat premiul Wiley.

Cei doi s-au unit pentru a scrie această carte interesantă în care ne învață cum să folosim puterea întrebărilor pentru a rezolva problemele în viața de zi cu zi.

Deși unii ar spune că întrebările generează și mai multe probleme, Andrew Sobel ne precizează în capitolul nr 1 al cărții că o întrebare bună (și potrivită) este adesea mai puternică decât însuși răspunsul.

Cartea te ajută și te stimulează să gândești. Să începi să te gândești la întrebările potrivite. Acestea te provoacă și te ghidează să-ți redefinești unghiul de abordare. Întrebările potrivite ne oferă motivație în a învăța și a descoperi lucruri noi și în același ne amintesc ce este mai important în viață.

Fiecare capitol oferă o Întrebare Puternică, oferă o situație și scopul utilizării întrebării și ne oferă sugestii cum putem folosi întrebarea. Autorii ne vorbesc mult din experiența proprie și a apropiaților.

Cartea nu se adresează doar antreprenorilor, celor care conduc firme sau care lucrează în domeniul relațiilor cu clienții și al vânzărilor, ci tuturor persoanelor. Cei care nu lucrează în aceste domenii menționate pot privi această carte ca o carte de dezvoltare personală.

Cartea ”Puterea Întrebărilor” îți poate crește eficiența profesională și personală, să te ajute să îți construiești relații de lungă durată și verosimile, să îți vinzi un produs, să îți oferi serviciile și ideile, să influențezi clienți și să îi motivezi, să comunici mai bine cu colegii de muncă etc

Iată ce spune Steve Thomas, președintele unei multinaționale Global Sales Experian: „Cu toții ne chinuim să creăm conexiuni umane reale cu clienții, prietenii și familia.”

Cartea  <Puterea Întrebărilor> este un ghid practic minunat care te va ajuta să faci asta folosind întrebările potrivite. Citește-o acum, reține informațiile, pune-le în practică și îți vor transforma conversațiile, și poate chiar viața.”

O întrebare potrivită îți poate încheia o vânzare, îți poate motiva un membru de echipă sau chiar îți poate întări căsnicia.

Punând întrebările ce le permit oamenilor să se deschidă și să vorbească sincer, putem începe o conversație ce lasă loc de înțelegere.

Așa că ce întrebări pot deschide aceste conversații puternice?

Și când ar trebui să le folosim?

Citește cartea și vei afla.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

elefant.ro

eMAG.ro

libris.ro

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.