Putere Nemarginita de Tony Robbins – Recenzie Carte Tiparita

Deși cartea Putere Nemărginită a fost scrisă când Tony Robbins avea 25 de ani, a rămas una dintre cele mai bune cărți ale lui chiar dacă de atunci a mai scris zeci de cărți.

E de admirat faptul că la această vârstă el deja își obținuse libertatea financiară, se căsătorise cu femeia visurilor lui, călătorea în întreaga lume ținând discursuri în fața a mii de oameni și cunoscuse o mulțime de leaderi mondiali.

În ultimii ani au apărut două tabere: cei care îl plac pe Tony Robbins și cei care nu îl plac, considerându-l doar o mașină de făcut bani și doar atât.

Nu trebuie să fii un fan al lui Tony Robbins ca să îți placă această carte.

Vei descoperi niște lucruri interesante în ea. C

hiar dacă este publicată cu 30 de ani în urmă, informațiile sunt la fel de relevante și valoaroase pentru cei care își doresc să se dezvolte, își doresc împlinire personală și profesională, succes și mai multe rezultate pozitive în viață.

Cartea Putere nemărginită a schimbat viața multor oameni și continuă să o facă. Însuși titlul este intrigant: putere nemărginită.

Cine nu își dorește putere în ziua de azi?

Dar ce este de fapt puterea?

Ce idei de putere promovează această carte?

Va las pe voi să descoperiți.

Cartea lui Tony se bazează pe principiile din Programare Neuro-Lingvistică (NLP). Acestea apăruseră de vreo 15 ani (în 1970) și nu erau atât de cunoscute. Autorul ia aceste principii și le dezvoltă mult mai mult, îți oferă tehnici și exerciții mentale.

Nu e o carte pe care o citești o dată și apoi uiți de ea pe un raft în bibliotecă. Este o carte la care poți apela ori de câte ori ai nevoie și o poți folosi că pe un instrument pentru a desfășura activitățile și exercițiile propuse de autor. Având în vedere că are 421 de pagini, este o carte căreia trebuie să îi dedici timp.

Sunt extrem de multe informații pe care le poți obține din ”Putere Nemarginită” și vă voi specifica 7 crezuri ce le-am extras din câteva capitole și mi-au plăcut:

  1. Totul se întâmplă cu un motiv și cu un scop și este în favoarea noastră chiar dacă acum poate nu vedem.
  2. Nu există eșec, doar rezultate.
  3. Indiferent ce se întâmplă, asumă-ți responsabilitatea.
  4. Nu trebuie să înțelegi totul ca să poți utiliza totul.
  5. Oamenii sunt cea mai mare resursă a ta.
  6. Munca trebuie să fie ca o joacă.
  7. Nu poți obține succesul fără un angajament luat în prealabil.

Nu e un timp pierdut cel pe care îl dedici acestei cărți.

Chiar ți-o recomand și aștept să îmi spui ce părere ai despre ea.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

ActsiPoliton.ro – editura care a lansat cartea

Dacă ai citit și tu această carte, împărtășește-ne părerea ta și spune-ne ce ai învățat și ce ți-a plăcut cel mai mult din ea!

Îți doresc lectură plăcută!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.