Psihologia vanzarilor de Brian Tracy – Recenzie

Brian Tracy este antreprenor, autor de cărți și speaker motivațional.

Este considerat un adevărat guru al vânzărilor, având la activ peste 30 de cărți scrise și sute de materiale video și audio, ale căror vânzări au depășit orice așteptări.

Este o adevărată autoritate în dezvoltarea și eficientizarea pesonala, devenind cunoscut pentru seminariile lui ținute în fața a 400.000 de oameni în fiecare an.

Cartea “Psihologia vânzărilor” este concepută pentru a-ți oferi o serie de idei și tehnici care te vor ajuta să vinzi – mai bine, mai rapid și cu o eficiență crescută.

Cartea pune accent mare pe mentalitatea psihologică a cumpărătorului și a vânzătorului – oferind cititorilor o serie de strategii pe care aceștia le pot folosi pentru a-și dezvolta cariera pe vânzări sau pentru a crește vânzările afacerii lor.

Ce mi-a plăcut la această carte este modul în care a fost scrisă – ușor de parcurs, o vei “devora” rapid, fiecare secțiune se completează una pe alta foarte bine.

Fiecare strategie este structurată în capitole diferite, astfel că Brian Tracy a acoperit cam toate subiectele ce au legătură cu vânzările.

Fiecare capitol este bogat cu exemple concrete: povești ale unor oameni de vânzări care au reușit să ajungă în  top.

În opinia mea este o carte extrem de utilă. Poți învăța foarte multe din domeniul vânzărilor.

Vei învăța cum să vorbești într-un mod eficient cu potențialii clienți, mai ales că e dificil să convingi potențialul client de calitatea unui anumit produs sau serviciu.

Acestea sunt capitolele pe care le abordează autorul:

  • Motivează-ți subconștientul pentru vânzări de succes
  • Îmbunătățește-ți încrederea în sine pentru o performanță mai bună în vânzări
  • Înconjoară-te cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune ca și ține
  • Pune întrebările potrivite pentru a identifica nevoile clientului
  • Oamenii cumpără produse pentru o creștere a identității sociale
  • Câștigă încrederea clienților arătându-le că îți pasă de nevoile lor.

Cărțile lui Brian Tracy se vând deja doar pentru că sunt scrise de el, dar totuși autorul nu profită de faima lui ci chiar ne oferă sfaturi și strategii utile pentru ca cititorii lui să își poată crește vânzările exponențial.

Vei învață mai multe despre tine însuți și despre ocupația ta ca om de vânzări.

El merge atât de departe încât promite cu această carte că sfaturile lui te vor ajuta să îți dublezi, triplezi și chiar să îți mărești vânzările de 4 ori în doar câteva săptămâni.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

eMAG.ro

elefant.ro

libris.ro

Succes la citit!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.