Recenzie Mesaje de la un prieten de Tony Robbins

Cartea “Mesaje de la un prieten” se bazează pe concepte și povești din cărțile precedente ale lui Tony Robbins  –“Trezeste uriașul din tine” și “Putere nemarginita”.

Este creată pentru a veni în sprijinul celor care trec prin perioade grele ale vieții lor, simplificând materialul regăsit în cele două cărți.

Cartea oferă cititorilor un sprijin sub formă de mai mulți pași simpli pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții lor rapid.

Merită să o achiziționezi chiar dacă nu ai nevoie în acest moment de ea, pentru că având-o în bibliotecă, o poți citi ori de câte ori ai nevoie de puțină inspirație.

Scopul ei este să ofere încurajări celor care au nevoie că cineva să le reamintească adevărurile de bază ale vieții și niște idei foarte bune despre cum să faci față provocărilor.

Stilul de scris este unul foarte accesibil, ușor de citit și chiar oferă o introducere comică pentru cititorii care nu sunt familiarizați cu munca autorului.

Cartea  ”Mesaje de la un prieten” este împărțită în 11 lecții diferite, menite să facă cititorul să își dorească să apară o schimbare în viața lor. Iată titlurile acestor lecții:

Lecția 1: Cum să schimbi lucrurile când te simți copleșit de situație

Lecția 2: Nu există eșecuri

Lecția 3: Poți fi de neoprit – Aici îl dă exemplu pe cel care a creat motocicletele Honda. El a avut o formulă a succesului: a decis ce își dorește, a trecut la acțiune, a băgat de seamă dacă funcționează sau nu, și-a tot schimbat abordarea, fiind mereu flexibil și deschis la noutăți.

Lecția 4: Construieste-ți crezurile

Lecția 5: Ceea ce vezi este ceea ce primești

Lecția 6: Întrebările sunt răspunsul

Lecția 7: Bine ai venit în cea mai bună stare a ta 

Lecția 8: Vocabularul succesului – cuvintele pe care le rostim controlează modul cum gândim. Cuvintele au puterea de a schimba modul cum te simți.

Lecția 9: Simți că te lovești de un zid? Treci prin el cu o nouă metaforă

Lecția 10: Setează un scop. Cum setarea scopurilor îți poate modela viitorul

Lecția 11: Provocare mentală de 10 zile – Această provocare îți promite că îți ofera 4 lucruri:

  • te va face să vezi toate obiceiurile mentale care te rețin
  • va determina creierul să caute alternative utile
  • îți va da o imensă încredere în sine pentru că vei vedea cum se schimbă lucrurile în mai bine
  •  te va ajuta să îți creezi noi obiceiuri, noi standarde și noi așteptări care te vor ajuta să crești și să te bucuri de viață din ce în ce mai mult, în fiecare zi.

Eu recomand cu tărie această carte, este una dintre acele cărți ușor și rapid de citit și care nu îți va insufla sentimentul că ai cumpărat-o degeaba. Mereu e utilă o nouă sursă de motivație în viața tuturor.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

ActsiPoliton.ro – editura care a lansat cartea

#Recomand

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.