Long (strategie de investitie long)

Strategia de investitii LONG sau poziția LONG înseamnă cumpărarea unui stoc, a unei mărfuri sau a unei monede, cu așteptarea că va crește în valoare. Este deseori utilizată în contextul achiziționării unui contract de opțiuni.

Comerciantul poate avea o opțiune de vânzare lungă, în funcție de perspectivele pentru activul care stă la baza contractului de opțiune. 

Un investitor care speră să beneficieze de o creștere a prețurilor într-un activ va „aștepta mult” pe o opțiune de apel. Asteptarea oferă titularului opțiunea de a cumpăra activul de bază la un anumit preț.

În schimb, un investitor care se așteaptă ca prețul unui activ să scadă, va aștepta o opțiune de vânzare și va păstra dreptul de a vinde activul la un anumit preț.

LONG este unul dintre acei termeni de investiție care poate avea mai multe semnificații, în funcție de locul în care este utilizat. Semnificația cea mai frecventă constă în perioada de timp în care se realizează o investiție.

Cu toate acestea, termenul are o semnificație diferită atunci când este utilizat în contracte de opțiuni și contracte futures.

Alegând strategia de investiție LONG este practica investițională mai convențională pe piețele de capital.

Astfel, investitorul achiziționează un activ și îl deține cu așteptarea că prețul va crește. În mod normal, acest investitor nu are în plan să vândă garanția în viitorul apropiat. În legătură cu păstrarea capitalurilor proprii, LONG se referă la o măsurare a timpului.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.