Interviu Simone Larriviere: Ce inseamna sa fii o femeie actuala

Simone LarriviereAstăzi am pregătit pentru toate cititoarele acestui blog un interviu foarte interesant.

Un inverviu acordat de Simone Larriviere de la femeieactuala.ro care ne povesteşte despre ceea ce face ea zilnic, despre ce înseamnă să fii o femeie actuală şi o femeie de succes şi care sunt cele mai mari defecte ale unei femei în România.

Dacă te-a inspirat interviul, te invit să-l distribui şi prietenilor tăi cu ajutorul butonaşelor de like şi share de mai jos.

Interviu Simone Larriviere: Ce inseamna sa fii o femeie actuala

LM: Cum te numești, câṭi ani ai și cu ce te ocupi în fiecare zi?

Ȋn primul rând mulṭumesc pentru invitaṭie și bine v-am gǎsit! Sunt Simone Larriviere, și trecându-ṭi cu vederea indiscreṭia, ȋṭi voi dezvǎlui acum, cǎ am prins ȋn buchetul vieṭii cel de-al 30-lea trandafir.

Printre altele sunt fondatoarea blogului femeieactuala.ro, iar dinamica mea zilnicǎ este datǎ de ȋmbinarea celor cinci departamente: administrativ, legislativ, marketing, tehnic și management pentru eficientizarea activitǎṭilor.

LM: Spune-mi puṭin despre proiectul tǎu femeieactuala.ro.Cui îi este adresat și ce informaṭii gǎsim pe acest blog?

Am decis sǎ scriu pe blogul www.femeieactuala.ro despre femeile independente și evoluṭia lor; considerând cǎ acest lucru implicǎ mai multe aspecte de la felul ȋn care se ȋmbracǎ, vorbesc, scriu, evoluṭia profesionalǎ pe care trebuie sǎ o armonizeze cu viaṭa personalǎ.

Misiunea blogului fiind „drumul spre fericire” care se va concretiza ȋn momentul ȋn care persoanele implicate ȋn aceasta „aventurǎ” vor reuși sǎ gǎseascǎ/ sǎ menṭinǎ echilibrul stilului de viaṭǎ ales.

LM: Spune-mi cum aratǎ din perspectiva ta o femeie actuala? Care sunt obiceiurile acesteia?

Ȋn viziunea mea femeia actualǎ este: elegantǎ, responsabilǎ, independentǎ, curajoasǎ, eficientǎ, ordonatǎ, bun orator, activǎ, etc.

Obiceiurile acesteia fiind ȋn armonie cu interesele ei, având ca obiectiv evoluṭia pe toate panurile, iar pasiunile sunt cele care ȋi aduc liniștea ȋmbunǎtǎṭindu-i stilul de viaṭǎ.

LM: Cum crezi cǎ ar trebui sǎ fie o femeie pentru a avea succes? Ce înseamnǎ sǎ fii o femeie de succes?

O femeie de succes este cea care reușește sǎ ȋmbine armonios aspiraṭiile și resursele sale, bazându-se pe rigurozitate, strategie, autodeterminare și etapizarea activitǎṭii pentru a-și atinge obiectivul propus.

LM: Care crezi cǎ sunt cele mai importante atu-uri pe care le are o femeie de succes?

Cred cǎ atu-urile unei femei de succes sunt :

 • ȋncrederea ȋn forṭele proprii;
 • raṭionamentul;
 • instinctul;
 • punctualitatea;
 • autodeterminarea;
 • rentabilizarea timpului;

Iar abilitǎṭile principale care pot ajuta o persoanǎ ȋn realizarea ṭelurilor sunt: abilitǎṭile de comunicare, de concentrare,de ȋnvǎṭare și disiminarea informaṭiilor.

LM: Care crezi sunt cele mai mari defecte ale unei femei în România?

Ȋn primul rând neȋncrederea ȋn sine care conduce la nehotǎrâre implicit inactivitate și dependenṭa, atât cea materialaǎ, cât și cea emoṭionalǎ.

LM: Ce ar trebui sǎ schimbe începând de mâine?

Primii pași pentru a-și ȋmbunǎtǎṭi situaṭia ar fi :

 1. Descrierea obiectivelor;
 2. Obiectivitatea ȋn a-și aprecia propriile resurse;
 3. Creionarea unei strategii etapizând-o pe pași și respectiv prioritǎṭi;
 4. Libertatea de a acṭiona confom planului mai sus menṭionat ( cu ajutorul determinǎrii personale, disciplinei și constantei );
 5. Acceptând o schimbare continuǎ și restructurându-și strategia ori de cate ori ȋi este necesar ( putând folosi metode precum zoom-in, zoom-out );

LM: Un mesaj cǎtre cititoarele blogului laurentiumihai.ro

Sǎ aibǎ mai multǎ ȋncredere ȋn ele și sǎ ȋși cunoascǎ drepturile și libertǎṭile solicitând ca acestea sǎ le fie respectate. Sǎ nu facǎ compromisuri pe niciun plan.

LM: Mulţumesc de interviu!

Mulţumesc şi eu tare mult!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.