Grafic Teren Fotbal (Football Field Graph)

Un grafic de teren de fotbal este un grafic care arată evaluarea unei companii conform diferitelor metodologii.

Graficul va arăta diferitele evaluări medii și multiple pentru diferitele metodologii și va permite persoanei care efectuează evaluarea să decidă ce metodă să folosească în primul rând pentru a obține cea mai bună evaluare posibilă.

Companiile sunt evaluate utilizând o combinație de multipli și fluxuri de numerar viitoare și fiecare dintre acestea poate fi luat într-un caz cel mai bun, cel mai rău și cel mai mediu.

Metoda fluxului de numerar actualizat va oferi o serie de valori pentru companie. Aceasta se aplică tuturor metodelor de evaluare.

Cel mai bun mod de a arăta acest lucru vizual este folosind un Footbal Field Graph.  

Prin acest grafic se evaluează nu numai fluxul de numerar.

Se poate utiliza pentru a rezuma o serie de valori pentru o afacere, bazate pe diferite metode de evaluare.

Scopul graficului este de a arăta cât de mult ar putea fi dispus un cumpărător să plătească pentru o afacere, fie că a achiziționat toate, o parte din ea, fie chiar o singură acțiune. 

Graficul se numește asa deoarece barele arată ca niște linii de curte pe un teren de fotbal.

De asemenea, graficul este utilizat în mod frecvent în activitățile bancare de investiții, iar bancherii îl folosesc ca analogiile sportive.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.