GDBT – Moneda comunitatii crypto din Romania

Un articol scris de Vasile Onita – fondatorul comunităţii goanadupabitcoin.ro.

Interesul in Romania pentru cripto a crescut semnificativ in ultimii ani. Sondajele noastre arata ca sunt foarte multi care nu se descurca, nu inteleg, nu stapanesc aceasta noua nisa.

Goana dupa bitcoin lanseaza prima campanie de informare si educare in materie de Bitcoin, Blockchain si Criptomonede. Vei invata despre cum sa iti faci un portofel digita, cum sa il securizezi, cum sa cumperi bitcoin, cum sa vinzi bitcoin, cum sa tranzactionezi criptomonede si lista nu se opreste aici.

Tokenul de utilitate GDBT a fost creat pentru comunitate.

Exista 21 milioane GDBT, care vor fi distribuiti in proportie de 100% comunitatii. Distributia va fi facuta prin AIRDROP – sistem in care, cine aduce valoare comunitatii este recompensat.

Pentru primul AIRDROP propunem urmatorul sondaj pe care îl găseşti AICI care nu dureaza mai mult de 2 min.

Se desfasoara in perioada 16.01.2019 – 31.01.2019 si fiecare completare va fi recompensata cu 1000 GDBT!!

*conturile multiple vor fi descalificate

Ne dorim ca si comunitatea cripto din Romania sa fie cat mai educata si sa inteleaga bazele acestor tehnologii noi si revolutionare.

Daca vrei sa te implici, trimite un mail la contact@goanadupabitcoin.ro cu mesajul “VREAU SA MA IMPLIC”. Te vom tine la curent cu campaniile noastre urmatoare prin care poti castiga mai multe tokenuri prin realizarea unor sarcini specific.

Impreuna vom reusi sa cream o comunitate unita si bine infomata in care scamurile si schemele Ponzi sa nu isi gaseasca locul.

Nu uita! Participarea la următorul sondaj îţi va aduce 1000 GDBT!

Sondaj – 2 minute pentru 1000 GDBT

Succes la bani!

Scris de Vasile Onita.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.