CryptoZZ – primul indrumar crypto in format video din Romania

Un articol scris de Vasile Oniţă, fondator goanadupabitcoin.ro.

Trăim într-o lume globală și digitală, în care informația care vine către noi zilnic este tot mai mare. În era internetului nu se mai pune problema de cantitatea de informații la care avem acces, ci de cum triem aceste informații, astfel încât să extragem esențialul pentru ariile de interes.

Constant, lumea se mișcă: apar noi tehnologii, se pun în practică idei care păreau SF acum câteva decenii, iar tânăra generație aduce metode tot mai eficiente pentru problemele actuale.

Ce este Bitcoin si ce sunt criptomonedele?

În zona socio-financiar a apărut piața de criptomonede, care aduce sistemele descentralizate ca o soluție pentru probleme ce vizează erori umane, intenționate sau nu.

Ele crează încredere și siguranță prin eliminarea unei autorități centrale în gestionarea unor servicii, cum ar fi băncile pentru transferul de bani, comisii de validare pentru vot, arhive naționale pentru titlurile de proprietate, etc. Sistemele descentralizate vor rezolva problemele aferente acestor servicii, pentru că toată informația va fi digitală, transparentă, ușor de accesat de oricine și deținută de utilizatori.

Domeniul activelor digitale este vast și destul de nou.

Considerăm că este necesar ca oricine să știe despre ce este vorba, pentru ca valul noutății să nu te ia prin surprindere. Trăim într-o lume în continuă mișcare, o lume în care să știi poate face o diferență majoră în viața ta, din punct de vedere financiar și social.

CryptoZZ – Indrumarul tau in spatiul Crypto

De aceea îți punem la dispoziție un îndrumar în lumea crypto. Oferim filmulețe scurte, în care îți povestim concis ce este bitcoin și activele digitale, dar și o serie de alte concepte cripto.

De asemenea, îți oferim informații de bază despre tranzacțiile cripto, ce este ethereum si cum sa iti pastrezi fondurile in siguranta.

Considerăm că investiția în piața de active digitale este complet opțională, să ai cunoștințe minime despre această zonă a devenit mandatorie.

Cu cât înveţi mai mult, cu atât investiţiile în crypto îţi vor fi mai clare.

Spor la vizionat.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.