Fa-ti o firma, vinde-o si imbogateste-te! de Joe John Duran – Recenzie

Joe John Duran este un antreprenor care a reușit în 10 ani să transforme o mică firmă de investiții într-o companie multi-miliardară, companie ce a fost vândută în 2001 cu multe milioane de dolari.

În acest moment, autorul cărții „Fă-ți o firmă, vinde-o și îmbogățește-te!” este investitor și proprietarul unei companii ce ajută afacerile independente să se dezvolte.

Dacă ești proprietarul unei afaceri sau intenționezi să îți deschizi o afacere, această carte este un adevărat „manual” de strategii de dezvoltare a unei afaceri și apoi strategii de vânzare a acesteia.

Cartea a fost scrisă pentru a veni în ajutorul sutelor de mii de afaceri start-up care dau faliment în fiecare an din cauza lipsei posibilităților financiare, a unui management prost sau a lipsei unor abilități antreprenoriale.

Ea cuprinde atât experiența din afaceri a lui Joe John Duran cât și bucăți de interviuri cu mulți alți proprietari de afaceri care au fost de acord să împărtășească cu autorul din experiența lor pe domeniul lor de activitate: minerit, recrutări, tehnologie, investiții, avocatură, afaceri imobiliare, scriitor, patiserie, consultanță, agenție de voiaj, yoga, servicii financiare, asigurări și multe alte domenii.

După cum se vede domeniile abordate sunt atât de multe încât oricine poate să găsească o idee bună sau strategie utilă în domeniul propriu de activitate.

Autorul e de părere că antreprenorii, indiferent din ce țară provin, se confruntă cu provocări asemănătoare pe măsură ce își dezvoltă afacerea și trebuie să își asume riscuri în fiecare zi.

De asemenea, în opinia lui, orice antrerenor trebuie să își construiască o afacere care în același timp să îi ofere și libertate.

Pentru că până la urmă, acesta este motivul pentru care mulți doresc să își clădească propria afacere: să poată fi independent, să nu mai aibă un program fix de lucru și să lucreze pentru el însuși.

Pe parcursul celor 13 capitole veți descoperi cum puteți evita anumite greșeli des inalnite în lumea antreprenoriatului, greșeli care pot duce la dificultăți financiare și cum poți clădi o afacere cu o valoare mare pe piața financiară, în așa fel încât să o poți vinde și să câștigi foarte mult.

Joe John Duran ne promite că vom descoperi 20 de secrete vitale, impărtite în două categorii: cum să construiești o companie și cum să vinzi o companie.

Autorul mărturisește că și-ar fi dorit să cunoască aceste secrete înainte de a se aventura în lumea antreprenoriatului, nu de a le afla pe propria piele.

Pentru că deși unii oameni au succes din pur noroc, restul trebuie să muncească pentru succes și trebuie să aibă cunoștințele necesare petru a-și crea norocul.

O carte ce îmbină teoria cu practica, o carte ce ne oferă informații importante din culisele afacerilor, o carte ce merită să îți pierzi timpul cu ea!

Cartea o poţi găsi uşor pe:

elefant.ro

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.