Esti investitor la Bursa? Uite estimarile de dividende aferente anului 2017

Aşa cum ne-am învăţat, la început de an apar estimările de dividende pentru cele mai importante companii cotate la Bursa de Valori Bucuresti.

Am încredere în analiştii Tradeville şi de aceea am ales să promovez acest tabel primit de la ei cu puţin timp în urmă.

După cum poţi observa mai jos, sunt companii care ar putea oferi un randament brut şi de 24,5% sau 19,1%. Extrem de mari dacă mă întrebi pe mine.

Strategia mea de investiţii pe bursă este una pe termen lung, bazându-se pe dividendele oferite de companii. Am scris AICI despre cum să investeşti inteligent pe piaţa de capital.

Anul acesta, companiile statului oferă un randament extrem de mare. Este o bucurie pentru acţionar, dar nu ştiu ce va urma pentru aceste companii la nivel de investiţii interne.

Eu spre ca şi Banca Transilvania să ofere un randament mai mare decât cel estimat de analiştii Tradeville, însă nu ştiu dacă vor putea având în vedere achiziţiile realizate în 2017.

Aşadar, dacă te interesează investiţia pe bursa din România, aceste date te-ar putea ajuta în alegerea companiilor. Acţiunile acestor companii au început să crească de câteva zile şi asta mă bucură.

Pentru cei începători, le recomand acest articol -> Cum sa inveti sa investesti pe bursa in mod gratuit

Ce părere ai, dacă acestea sunt estimări, cum crezi că vor arăta procentele în realitate?

Succes la investiţii!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.