Cum Sa Inveti Sa Investesti Pe Bursa In Mod Gratuit

Da Laurenţiu, îmi plac mult articolele tale, însă aş vrea să ştiu mai multe despre unde aş putea găsi un loc unde să pot da startul educaţiei mele bursiere.

Am zis să nu răspund în mod privat şi să ofer această recomandare tuturor celor care caută un loc unde să practice această metodă de investiţie.

Acum ceva timp am scris un articol despre Strategii de investiţii pentru începători. Înainte să te apuci să-ţi faci orice fel de cont la bursă te sfătuiesc să citeşti acel articol. Este util pentru toţi cei care îşi iau inima în dinţi şi se apucă de investiţii.

A investi este foarte greu, dar foarte interesant în acelaşi timp. Trebuie să citeşti foarte mult, să te documentezi în legătură cu domeniile unde vrei să investeşti şi să fii mereu în contact cu lumea bursieră.

Ceea ce nu este rău deloc. Trebuie să acorzi din timpul tău şi banilor tăi. A investi pe bursă este interesant, palpitant şi îţi oferă un grad de satisfacţie ridicat în momentul în care reuşeşti să fii mereu pe plus.

Toate aceste lucruri ţin şi ce tip de investitor eşti. Eşti unul conservator care doreşte investiţii pe termen lung (eu unul acest tip de investitor îl aleg) sau unul care doreşte să fie activ şi să reuşească să facă tranzacţii importante cu profit pe termen scurt. În cazul celui de-al doilea tip este nevoie de un timp mai mult petrecut pe bursă.

Însă, cum pot să învăţ şi eu să investesc pe bursa? am tot citit tot felul de articole, cărţi despre investiţii şi nu ştiu cum să încep şi nici nu vrea să pierd bani încă de la început.

Cum sa inveti sa investesti pe bursa
Cum sa inveti sa investesti pe bursa

Eu îţi recomand să-ţi faci un cont demo de investiţii unde să foloseşti anumiţi bani virtuali pe care să-i investeşti în diferite companii. Faci acest lucru timp de 1-2 luni şi după poţi începe uşor-uşor şi cu contul tău adevărat.

Eu îţi recomand platforma celor de la Tradeville.eu unde să-ţi faci contul demo. Este uşor de utilizat şi poţi învăţa foarte multe lucruri testând.

Printre cele mai importante beneficii regăseşti următoarele:

  • Înveţi să tranzacţionezi la bursă fără să rişti bani şi în condiţii de piaţă reală;
  • Tranzacţionezi la BVB 50.000 RON virtuali timp de 30 de zile,
  • Ai acces gratuit la cea mai performantă platformă de tranzacţionare pe Web, iPhone şi Android;
  • Asistenţă gratuită din partea specialiştilor Tradeville;
  • Poţi participa gratuit la webinariile Tradeville.

Da, poţi participa gratuit şi la seminariile şi webinariile celor de la Tradeville şi pot să-ţi spun încă de la început că nu sunt puţine.

Contul demo este gratuit şi îl poţi face oricând şi de oriunde vrei tu. 

Dacă vrei să dai o şansă educaţiei tale bursiere, îţi poţi face un cont demo de AICI.

50.000 LEI virtuali pe bursă cu ajutorul Tradeville

Ca să-ţi readuc aminte câteva statistici cutremurătoare privind educaţia financiară a românilor din acest articol, doar 1% dintre români ştiu şi investesc pe bursă. Această statistică ne duce pe ultimul loc din Uniunea Europeană, mai jos decât Bulgaria.

Dacă eşti interesat de acţiunile străine, xtb a lansast acest program unic în România. Poţi cumpăra acţiuni sau etf-uri reale direct din România cu comisioane mici.

Dacă eşti interesat mai mult de zona internaţională, ai posibilitatea să te joci cu bani virtuali în contul demo propus de xtb:

XTB – investiţii în acţiuni şi ETF-uri străine – CONT DEMO

Dacă mai cunoşti şi alte platforme interesante de acest gen, mi le poţi lăsa printr-un comentariu mai jos.

Succes la învăţat!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.