Despre platforma vTrader si cum poti castiga 15 USDT

Aş dori să-ţi fac cunoştinţă cu vTrader.io – un nou exchange de criptomonede din România. Este un exchange făcut de 3 tineri de 25 de ani, pasionaţi de programare şi criptomonede.

Eu l-am cunoscut pe Vlad (unul dintre fondatori) care mi-a povestit cu multă pasiune şi încredere despre platforma lor şi am hotărât să ţi-o prezint, să afli cum poţi câştiga de la ei 15 USDT (aproximativ 15 dolari).

vTrader – ce face şi cum se diferenţiază

vTrader este un exchange prin care poţi cumpăra, vinde sau stoca criptomonede.

Poţi alimenta contul cu euro. La recomandarea noastră, ar fi bine să o faci cu ajutorul unui card oferit de Revolut. Revolut este o bancă 100% online care nu percepe taxe de transfer (comision 0 la transferuri sau retrageri).

În momentul în care se face transferul, banii tăi vor fi automat transformaţi în monede USDT. Această monedă nu fluctuează prea mult şi nu există risc să fie diferenţe de preţ prea mari din momentul în care se face transferul şi cel în care banii ajung în platformă.

De menţionat este că retragerile se fac tot în Euro.

Transformarea euro – USDT ajută la partea de comisioane în momentul tranzacţionării. Comisionul este mai mic per tranzacţie faţă de alte platforme.

Poţi alimenta contul şi cu criptomonede. Dacă ai criptomonede cumpărate deja (BTC sau ETH), le poţi adăuga pe vTrader şi să le tranzacţionezi.

La fel, poţi cumpăra de pe vTrader şi să le transferi în alte locuri unde doreşti.

Cumperi și Vinzi monede 24/7. Fiind un exchange de cripto – activitatea de bază este să cumperi şi să vinzi criptomonede. Pe vTrader poţi cumpăra BTC, ETH, DASH, XMR, LTC şi XRP.

Care sunt avantajele principale ale platformei:

 1. Securitate avansată – Peste 80% din fondurile utilizatorilor sunt ţinute pe cold wallets (cheia privată nu apare deloc pe platformă – nici măcar în baza de date). Platforma este punctul forte deoarece este dezvoltată meticulos, testată, retestată şi audiată de terţe persoane.
 2. Suport Rapid! – Suportul este un al doilea punct forte. Mereu găseşti pe cineva online cu care să vorbeşti. Răspunsurile tale pe chat, email, telefon sunt rapid soluţionate. Banii tăi transferaţi prin Revolut ajung chiar şi în 2 ore dacă sunt transferaţi în timpul săptămânii, în intervalul 8:00-16:00.
 3. Transparență – siguranță – conformitate. S-a lucrat mult la platformă şi în multe direcţii. A fost comunicare directă (scrisori oficiale) între vTrader și Ministerul de Finanţe, BNR, Autoritatea de Supraveghere financiară, ANAF și Oficiul National de prevenire şi combatere a spălării banilor înainte de deschiderea platformei. Au vrut sa afle părerea tuturor instituţiilor pentru o transparenţă cât mai bună.

Câştigă 15 USDT de la vTrader ca prim clienți

Ți-am povestit puţin despre platforma vTrader, acum urmează să-ţi spun şi lucrul cel mai interesant pe care ei îl organizează în această perioadă.

Ei doresc să primească cât mai mult feedback din partea clienţilor şi îţi oferă o recompensă dacă alegi să tranzacţionezi prin platforma lor.

Pentru a câştiga 15 USDT trebuie să respecţi următorii paşi:

 1. Trebuie să-ţi faci cont pe bitcointalk.org pentru că aplicarea se face acolo.
 2. Să intri pe Topicul -> Vouchere Cadou: vTrader – Un nou crypto-exchange pe piața din RO
 3. Să comentezi la acest topic cu un comentariu de tip „VOUCHER” sau chiar emailul tău pe care doreşti voucherul. Dacă nu doreşti ca emailul tău să fie public, trebuie să-i laşi un mesaj privat lui Vlad.Sas – Autorul topicului.
 4. După ce Vlad va vedea mesajul, vei primi un email de la vTrader cu un link cu înregistrare pe platformă plus codul pe care îl poți folosi la înregistrare.
 5. Te înregistrezi iar în acel timp contul ar trebui să pornească cu 15 USDT.
 6. Îți completezi toate datele contului şi soliciți verificarea de cont.
 7. Îți verifici contul bancar – aici trebuie să faci un transfer minim de vreo 2 euro. Cum ziceam mai sus, cea mai bună opţiune pentru comisioane şi schimb valutar este cu Revolut.
 8. După toate aceste verificări de cont bancar, vei putea face ce dorești (depuneri – retrageri – exchange).
 9. Rugămintea ar fi să le transmiţi un feedback echipei ca să ştie ce să modifice pe viitor. E de mare ajutor.
 10. Atâta tot 😀

Este o modalitate bună să intri pe platformă, să vezi cum funcţionează şi, dacă doreşti, să o foloseşti pe viitor în tranzacţiile tale.

Pentru toate detaliile despre concurs – accesează această pagină.

Despre platformă şi despre alte informaţii, găseşti direct pe vtrader.io.

Succes la investiţii şi tranzacţionare.

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.