Carti Online Gratuite: 20+ locuri bune de unde poti descarca

Sunt întrebat de tot mulţi dintre cititori care sunt locurile de unde îmi descarc cărţile şi de unde mă informez. De cele mai multe ori nu plătesc bani pe carti si caut surse de unde îmi pot descarca carti online gratuite. Aşa mai economisesc bani pentru proiectele pe care vreau să le implementez.

Cele mai bune cărţi le cumpăr deoarece vreau să le studiez mai în amănunţit şi vreau să le pătrez în biblioteca mea. Majoritatea pe care le-am cumpărat le poţi găsi AICI.

În articolul de astăzi vreau să povestim despre site-urile de unde poţi descărca carti online gratuite. Articolul a fost actualizat in noiembrie 2023.

20+ locuri bune de unde poti descarca carti online gratuite
20+ locuri bune de unde poti descarca carti online gratuite

Am în bookmark o listă de site-uri pe care vreau să ţi le prezint şi ţie. Multe dintre aceste site-uri sunt cu carti online gratuite în format ebook, adică în format pe care să-l păstrezi pe calculator sau pe tabletă/ebook reader.

În această listă vei găsi carti online gratuite din toate domeniile: de la romane ştiinţifice sau de dragoste până la cele de specialitate.

Cu siguranţă vei găsi multe ebook-uri şi de educaţie financiară. Dacă nu, îţi recomand şi articolul 51 Carti Ebook Gratuite despre Educatie Financiara, Bani si Economie.

Sunt de părere că această listă este un ajutor foarte bun tuturor persoanelor dornice să citească şi să înveţe mai multe, aşa că orice ajutor de promovare este bine venit!

20+ locuri de unde poti descarca carti online gratuite

1. online-books.net

Pe departe unul dintre cele mai mari portale de carti online gratuite din lume. Este intitulat biblioteca nr 1 de carti online gratis.

carti online gratuite [divider top=”no”]

2. www.ebookuri.ro/carti/carti-gratuite/

O listă bogată de carti online gratuite in format ebook pentru tine.

3. liternet.ro

O website dedicat exclusiv persoanelor care vor să descarce carti online gratis de la autori precum: Călinesc, Caragiale, Coelho şi mulţi mulţi alţi.

Este un loc excelent care nu trebuie trecut cu vederea.

liternet

4. manybooks.net

Peste 50.000 de ebook-uri si carti gratuite special pentru tine. Zeci de domenii de activitate.

5. Free-Ebooks.net

Un website foarte popular unde poţi găsi sute de carti online gratuite din domenii precum business, fictiune, tehnic şi multe altele. Trebuie să îţi faci cont şi să dai startul descărcărilor.

free ebook net

6. Getfreeebooks.com

Un website 100% gratuit unde poţi găsi foarte multe ebook-uri de calitate din toate domeniile. Aici poţi găsi ebook-uri despre educaţie financiară, dezvoltare personală, blogging, marketing şi multe altele.

getfreeebooks

 

7. cartigratis.com

Un website care la prima contine carti gratis de cea mai buna calitate. Carti care le gasesti cu bani la majoritatea librariilor.

Sunt carti cu descarcare gratuita si le poti citi usor oriunde.

8. E-scoala.ro

Prima bibliotecă de carti online gratuite din România. Poţi descărca peste 20.000 de titluri româneşti şi străine de literatură sau specialitate.

biblioteca online

9. Books-pdf.blogspot.ro

Cărţi de speciliate, cea mai mare parte de programare precum: ASP.NET, AutoCAD, C#, C++, Database, etc.

Books-pdf.blogspot.ro

10. FreeComputerBooks.com

FreeComputerBooks.com deţine unde dintre cele mai mari colecții de carti online gratuite din domenii precum: programare, matematica şi alte domenii în legătură cu calculatoarele.

Tot ce trebuie sa faci este să intri, să cauţi şi să începi să citeşti.

Bun pentru cei care vor să se apuce să înveţe programare în viitorul apropiat.

freecomputerbooks

11. cartemania.ro

O bibliotecă online cu peste sute de carti pdf gratuite pe care le poti descarca fara a lasa o adresa de email sau alte informatii.

Carti noi pe care le poti descarca in limba romana.

carti online de descarcat

12. z-lib.is

Un loc unde găseşti foarte multe ebook-uri de specialitate din toate domeniile, inclusiv educaţia financiară.

De aici am găsit câteva ebook-uri foarte bune pe care le-am citit şi pe care le-am aplicat în ceea ce fac acum. Un bun website.

La o prima cautare eu am gasit cartile pe care le doream in limba engleza.

13. cartibunegratis.blogspot.com

Un loc unde găseşti foarte mulţe carti online gratuite pentru studenti, liceeni si scolari.

Sunt toate cartile autorilor consacrati necesari pentru studiu + multe alte carti interesante. Totul in limba romana si totul legal.

carti electronice gratis legal

14. Slideshare.net

Nu vei găsi cărţi aici, dar în schimb vei găsi cea mai mare bază de date cu prezentări premium.

Cred că este unul dintre site-urile care trebuie să le accesezi cel mai des. Pe toate le poţi vedea şi le poţi descărca foarte uşor.

slideshare

15. Planetebook.com

80 de cărţi de literatură renumite pe care le poţi citi foarte uşor de pe calculator sau de pe tabletă.

planetbook

16. bestseller.md/ebooks/carti-gratis.html

Cărţi din toate domeniile gratuite de la prietenii din Moldova.

Un site din Republica Moldova cu carti in rusa, dar si multe carti in engleza si romana. Merita aruncat un ochi si aici.

17. Ebooko.com

„Toate cărţile pe care le găseşti la noi sunt gratuite” – deviza acestui site.

Nu cred că există vreun domeniu care să nu apară pe acest website. Găseşti carti online gratuite din toate domeniile posibile.

ebooko

18. Freekidsbooks.org

Carti online gratuite doar pentru copii. Bun website pentru un părinte care vrea să-şi înveţe copilul să înţeleagă limba engleză.

free kids books

19. Booksyards.com

O coleţie de peste 18.000 de ebook-uri uşor de descărcat. Un site unde se fac foarte uşor schimburi de carti online gratuite între cititori. (seamănă cu scribd.com)

bookyards

20. Liternet.ro

Un portal românesc cu carti de literatură, poezii, jurnalistică, poeme şi altele, doar de la autori români.

liternet.ro

21. Readcentral.com

Peste 5000 de cărţi electronice gratutie care aşteaptă să fie descărcate.

readcentral

Cititul cărților are numeroase beneficii, iar iată cinci motive pentru care ar trebui să dezvoltăm acest obicei:

  1. Cunoaștere și Învățare Continuă: Lectura cărților ne permite să acumulăm cunoștințe într-o gamă variată de domenii. Putem învăța despre istorie, știință, tehnologie, filosofie, psihologie și multe altele. Cartile sunt adevărate surse de informație și educație.
  2. Dezvoltarea Abilităților de Gândire: Cititul ajută la dezvoltarea abilităților critice de gândire, cum ar fi analiza, sinteza și evaluarea. Ne învață să gândim în moduri noi și să rezolvăm probleme complexe.
  3. Explorarea Imaginației și Creativității: Lectura cărților de ficțiune ne poartă în lumi imaginare și ne stimulează creativitatea. Putem experimenta aventuri fantastice și întâlni personaje remarcabile, ceea ce ne deschide mintea la noi perspective și idei.
  4. Dezvoltarea Abilităților de Comunicare: Citele cărți bune ne arată cum să comunicăm mai eficient și să folosim cuvintele în mod convingător. Îmbunătățindu-ți vocabularul și înțelegerea structurii limbii, devii un comunicator mai eficient.
  5. Relaxare și Reducerea Stresului: Cititul poate fi o modalitate minunată de a te relaxa și de a scăpa de stresul zilnic. O carte bună poate fi o evadare în lumea sa și poate oferi un sentiment de liniște și relaxare.

În ansamblu, cititul cărților aduce multe beneficii pentru dezvoltarea personală și pentru calitatea vieții noastre.

Gata cu recomandările, acum este timpul să citim. Vei gasi sute de carti online gratis care sa te ajute sa-ti dezvolti si mai bine abilitatile si creerul.

Spor la citit!

Laurenţiu Mihai

Orice ajutor la promovarea acestei liste cu carti online gratuite este bine venit!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.