Cum Sa Cumperi TRON (TRX) – 4 metode in Romania

TRON este o criptomonedă care urmărește construirea unui sistem de divertisment, acest sistem fiind deschis pentru toată lumea.

Sistemul este bazat pe blockchain, lucru care permite utilizatorilor să publice, dar și să stocheze date complet descentralizate, dar și liberere în același timp.

Aplicația audio Peiwo a fost deja integrată în Tron, ea având deja peste 10 milioane de utilizatori, 1 milion dintre acești utilizatori fiind activi lunar.

Platforma este prima de acest fel care e compatibilă cu această criptomoneda, lucru care înseamnă, că în momentul de față Tron a depășit deja Bitcoin și Ethereum în ceea ce privește numărul mare de persoane active.

Ce platforme se folosesc de TRON?

Acest protocol are un rol important în îmbunătățirea unui număr mare de platforme, printre cele mai cunoscute fiind platformele de divertisment digital, jocuri, cazinourile online, rețelele sociale, emisunile live, dar și jocurile pe telefoanele mobile.

TRON oferă și o funcție de plata, stocare și dezvoltare, moneda venind pentru prima dată pe piață cu divertismentul digital, prezentând și conceptul de economie compatibilă.

TRON oferă și valori de identificare și de stocare a informațiilor, aceste valori generând înregistrări cu privire la achizițiile utilizatorilor, precum și a cheltuielilor pe care aceștia le efectuează prin intermediul platformei.

Aplicațiile pe care le pune la dispoziție TRON pot accesa aceste informațîi de baza.

TRON susține și orice tip de criptocurrency, iar moneda oficială poartă numele de TRX (Tron), ea fiind utilizată pentru circulația și conversia celorlalte tipuri de cripto din această platformă.

Care este numărul de monede TRON care vor fi în circulație?

Totalul de monede TRON care se pot află în circulație este de 100.000.000.000,.

Popularitatea acestei monede este una foarte mare, ea aflându-se în momentul scrierii acestui articol pe locul 11 pe coinmarketcap.

Cum poti cumpara TRON?

Din punctul de vedere al cumpărării, această moneda poate fi achiziționată prin mai multe metode și anume cu Lei sau cu Euro. Puteți apela foarte rapid la diverse exchange-uri din România pentru a achziitona o astfel de moneda.

Multe dintre aceste exchange-uri oferă și portofel digital de unde se poate depozita moneda TRON, după ce o achiziționați.

În cazul în care investiți sume mari de bani în monedele virtuale, sume de ordinul miilor sau zeci de mii de euro, atunci va trebui să va gândiți și la modul cum veți fi asigurați, astfel încât aceste monede să nu va fie furate niciodată. Puteți achiziționa un cold wallet, el protejându-va de orice fel de atac cibernetic.

Protecția este mare în ceea ce privește aceste cold wallets, de aceea nu va trebui să va faceți griji cu privire la atacurile cibernetice. Un dispozitiv de acest fel nu va costă mai mult de 50-200 de euro și îl veți putea folosi imediat.

Un cold wallet foarte apreciat este Ledger Nano S, acesta fiind achiziționat de la ledgerwallet.com. Pe un astfel de wallet puteți să va stocați un număr mare de criptomonede și nu doar TRON, ci și bitcoini.

Un hot wallet care se poate folosi cu ușurință este atomicwallet.io, acesta oferind utilizatorilor posibilitatea de a stoca peste 300 de monede și îl puteți folosi fara griji.

În cazul în care nu dețineți sume extrem de mari, atunci va puteți să va gândiți și la deținerea lor direct pe platformele de exchange pentru că multe dintre aceste platforme și-au îmbunătățit foarte mult tehnologia de protecție, de aceea riscul de a pierde monedele este unul foarte mic.

Poți urmă indicațiile de mai jos, astfel încât să afli ușor de unde poți cumpără TRON în țară noastră, atât folosind ron, cât și euro.

Platforme de unde să Cumperi TRON – TRX

1. Prima opțiune pe care o poți avea în vedere este www.cryptocoin.pro.

Această opțiune este una sigură, platforma fiind considerată cea mai performantă din România în momentul de față, ea fiind singura platformă reglementată de Uniunea Europeană. Această platforma vă oferă ocazia de a cumpăra câteva zeci de monede virtuale, inclusiv TRON.

Suma minimă care se poate tranzacționa pe aceasta platforma este de 50 euro.

Dacă strategia voastră este de a investi pe termen lung, atunci tot ce va trebui să faceți va fi să achiziționați pe platforma și să păstrați monedele. Nu aveți nevoie nici de cold wallet sau hot wallet pentru a achiziționa monede virtuale de aici.

Contul va fi făcut foarte rapid, în doar 2-3 pași, iar după ce l-ați făcut veți putea achiziționa TRON.

Este foarte uşor de folosit şi rapid în comenzi. Îţi poţi face un cont AICI.

Realizare cont gratuit cryptocoin.pro

2. O altă opțiune de achiziționare a monede TRON este prin tradesilvania.com. Prin intermediul acestei optiuni, veți putea plăti atât cu transfer bancar, cât și cu card.

Acest cryptoexchange din România este pe piață deja de câțiva ani. El vă oferă posibilitatea de a achiziționa monede precum tron, bitcoin sau etherium, cât și allte numeroase monede pe care le doriți, folosindu-va de lei.

Plata se va face prin intermediul transferului bancar sau cu cardul.

Portofelul digital din platforma va oferă posibilitatea de a va depozita monedele după cum va veți dori.

Pentru mai multe detalii, te invit să citeşti mai multe pe site-ul lor, tradesilvania.com.

Realizare cont gratuit tradesilvania.com

3. Kraken.com – o altă opțiune de avut în vedere

Această opțiune este una dintre cele mai cunoscute și apreciate exchange-uri de criptomonede, această platforma fiind una internațională, ea având integrată și partea de portofel digital.

Platforma vă oferă posibilitatea de a achiziționa un număr mare de monede direct de pe aceasta. Veți avea la dispoziție mai mult de 30 de monede dintre care să alegeți, inclusiv TRON, ripple, ethereum, bitcoin și altele.

În ceea ce privește comisioanele, ele sunt deestul de mici, această platforma fiind una internationala și de renume. Suportul ei este însă unul destul de greoi, iar în cazul în care  veți avea o problemă, e posibil să nu primiți ajutorul prea curând.

Acesta este avantajul platformelor de la noi și anume că suportul este unul mult mai bun.

4. Xtb.com va oferă ocazia de a cumpără TRX prin CFD-uri și anume prin contruile de tranzacționare

Această zona este una puțin mai complicată pentru că în cazul ei vorbim desprte tranzacționare prin CFD-uri și nu prin dețineri. Riscul tranzacțiilor pe monede virtuale a scăzut destul de mult, acest lucru datorându-se levierului de 1:2.

Tranzacționarea de acest tip se adresează în special celor care nu doresc riscul de a pierde monedele sau de a li se fura.

În cazul în care va orientați către aceasta opţiune, nu veți mai avea nevoie de un portofel virtual. Veți avea nevoie doar la un cont la broker, acesta oferindu-va tranzacții în marja.

În doar 15 minute după ce v-ați făcut contul pe această platforma, veți putea începe să tranzactionati cu sume mici. Trebuie să știți totuși că instrumentele financiare derivate tranzacționabile în marja sunt destul de riscante datorită volatilității, dar și a efectului de levier.

Poţi învăţa să inveşteşti prin XTB mai uşor pentru că ai posibilitatea testării unui cont demo cu bani virtuali.

Tot xtb are şi un Ghid practic de a tranzacţiona criptomonede gratuit:

Ghid tranzacţionare CFD cu suport pe Criptomonede

Dacă va interesează să investiți pe termen lung, atunci alegeți mai bine una dintre primele 2 opțiuni pe România și Kraken pe internațional.

Dacă alegeți să mergeți pe opțiunile din România, veți avea parte de avantajul suportului rapid, dar și de faptul că toate informaţiile vor fi în limba română.

Va puteți uita peste costurile și comisioanele oricărei platforme înainte de a investi și foarte important, nu investiți banii care vă asigură traiul zilnic sau banii împrumutați.

Inițial trebuie să economisiți și abia apoi să investiți!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.