Cum sa creezi o aplicatie de un miliard de dolari de George Berkowski – Recenzie

George Berkowski este unul dintre fondatorii unei celebre aplicații de taxi din Marea Britanie (Hailo) și s-a hotărât să transmită secretul succesului lui în cartea „Cum să creezi o aplicație de un miliard de dolari”.

Cartea se adresează în principal celor care doresc să se îmbogățească dintr-o aplicație de mobil, fără a fi neapărat programator. Dar bineînțeles și programatorilor care dețin o aplicație și doresc să aibă succes cu aceasta.

Deși am putea spune că are un public nișat, cu toate acestea, cartea este o inspirație pentru oricine dorește să afle mai multe despre dezvoltarea unei afaceri de succes.

Asta pentru că autorul descrie de la 0 totul, de la schițarea planului de afaceri și până la modalitățile prin care poți ajunge să fii înaintea competiției.

În această carte nu este prezentată doar experiența propriei aplicații, ci și exemple ale unor provocări cu care s-au confruntat mari aplicații de succes ale web-ului, cum ar fi Instagram, Waze, WhatsApp sau Snapchat.

Autorul ne asigură că ceea ce ne spune despre aceste aplicații sunt „informatii din interior”, așa că dacă ești curios cum au ajuns aceste aplicații să fie vândute cu miliarde de dolari, cu siguranță aceasta este cartea pe care trebuie să o citești.

Datele descrise în carte sunt recente și relevante și o excelentă sursă pentru un antreprenor care dorește să investească în zonă această tehnologică.

Deși are o lungime de 400 de pagini, ea este ușor de citit. Este structurată în așa fel încât să urmărești toate stadiile dezvoltării aplicației (poate fi o sursă și pentru cei care nu au o aplicație dar ar putea crea una).

Cartea ”Cum să creezi o aplicație de un miliard de dolari” a primit nenumărate recenzii pozitive din partea criticilor:

„Aflandu-se printre cei mai avizați oameni în domeniul digital, George Berkowski știe cum să construiască afaceri care să evolueze rapid. Nu porniți una pe cont propriu fără să îi ascultați sfatul.”-David Rowan, editor, Wired Magazine

„Prima carte care aruncă o privire detaliată, din spatele scenei, asupra lumii aplicațiilor mobile. Obligatoriu de citit pentru oricine își dorește să știe de ce anume are nevoie pentru a transforma o aplicație într-o afacere de succes.”-Hugo Barra, vicepreședinte Xiaomi și fost vicepreședinte Android Product Management, Google

Autorul evidențiază faptul că suntem în acel moment din istorie în care dacă vrei să ai o afacere de succes în domeniul tehnologic trebuie să te orientezi spre aplicațiile web.

Sute de mii de aplicații sunt descărcate de utilizatori din întreaga lume în fiecare zi, așa că una dintre ele poate fi a ta.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

actsipoliton.ro

eMAG.ro

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.