Obtinerea de criptomonede cu ajutorul platformei avansate de minerit UPHASH (P)

Este tot mai dificil să găsești o persoană care nu a auzit încă despre criptomonedă, în special despre bitcoin. Când coaforul dvs. sau șoferul de taxi vorbește despre investiția în bitcoin, înțelegeți că toată lumea cunoaște deja ce este criptomoneda.

În același timp, toată lumea asociază bitcoin cu mineritul, iar mineritul cu fermele și fiecare s-a gândit măcar o dată să încerce să „obțină” senzaționala criptomodedă de sine stătător.

Cu toate acestea, fermele care se ocupă cu mineritul necesită echipamente numeroase și electricitate și, de asemenea, provoacă daune considerabile mediului înconjurător.

Dacă problemele legate de mediul înconjurător nu ar fi un argument bun pentru dvs., probabil facturile foarte scumpe pentru consumul energiei electrice și accidentele frecvente din cauza fermelor la domiciliu vă vor afecta.

Totuși, nu are cum totul să fie fără de speranță. Mineritul – nu constă doar din ferme, și bitcoin nu este singura criptomonedă cu perspectivă în creștere. În prezent există mai mult de 1000 criptomonede.

Unele dintre acestea, cum ar fi Monero sau Ripple, merită o atenție mult mai mare. Traderii cu experiență pot anticipa cu ușurință care valută va crește în preț și când se va întâmpla acest lucru.

Din fericire, există și alte modalități de a câștiga pe baza criptomonedei chiar și pentru cei care sunt departe de subiectul criptomonedă – platforma avansată UpHash și un minerit în maximă siguranță la domiciliu.

Pentru cei care încă nu au reușit să înțeleagă, mineritul este o confirmare a tranzacțiilor. Mecanismele specializate care rulează algoritmi complexi sunt folosiți pentru generarea hash-urilor (hash-urile sunt numere mari și sunt, de obicei, scrise ca hexazecimali; viteza hash – este viteza cu care computerul operează în codul Bitcoin).

Cu alte cuvinte, mineritul este procesul de obținere a criptomonedei prin utilizarea calculelor pe care le produce calculatorul dvs.

În 2009 au fost disponibile mașini ieftine pentru producerea bitcoinilor, însă din momentul în care tot mai mulți oameni au devenit interesați de lumea monedelor virtuale, mineritul a devenit mai dificil și echipamentele s-au scumpit.

Astăzi, mineritul nu mai este o afacere profitabilă, o persoană care minează nu va câștiga un număr suficient de criptomonede decât pentru a acoperi costul echipamentului.

Acest lucru este adevărat în cazul în care se ocupă personal de minerit, fără ajutorul fermelor tradiționale.

UPHASH şi soluţia pentru mineri

Uphash este o platformă pentru mineritul avansat.

După un anumit timp, puteți retrage criptomoneda (echivalentul sumei în dolari americani) în contul dvs. bancar. În final, veți obține bani reali. C

âștigați, literalmente fără să faceți nimic, calculatorul lucrează pentru dvs.

Este dificil de presupus ce sumă veți putea câștiga timp de o lună, acest lucru depinde de dvs., de calculatorul dvs. și de valoarea criptomonedei. Iată de ce, cel mai profitabil ar fi să alegeți o monedă mai mult stabilă).

Prețul este mereu în schimbare, iar un calculator mediu (cu un procesor și grafică Core i7-3770S și placa video AMD R9 270) are un randament de aproximativ 30 de dolari pe lună.

Un calculator cu două AMD R9 390 – aproximativ 110 dolari pe lună. În general, dacă aveți un calculator puternic, și dacă veți permite ca UpHash să funcționeze pe una sau mai multe dintre dispozitivele dvs. în mod constant – puteți obține un venit bun, mai ales dacă ținem cont de faptul că nu trebuie să faceți absolut nimic.

Chiar și un calculatorul mediu vă poate aduce un câștig pentru câteva cine romantice într-un restaurant.

SIGURANȚA, LEGALITATEA ȘI RETRAGEREA FONDURILOR
Și, bineînțeles, atunci când vine vorba despre câștiguri suplimentare cu un efort minim, apar o mulțime de întrebări:

Este sigur?

Este legal?

Cum funcționează? și

Cât de ușor se pot retrage banii?

  1. Este absolut sigur. Procesorul și placa video efectuează calcule matematice și generează monedă criptografică. Acest lucru nu este mai periculos decât orice joc pe computer.
  2. UpHash și mineritul similar pe platforme, este absolut legal.
  3. Puteți retrage bani pe cardul Visa, Mastercard sau să comandați o plată

Notă. Pentru a putea retrage bani va trebui să aveți în contul dvs. cel puțin de 15 dolari.

După cum vedeți, pentru a câștiga criptomonede, nu trebuie să deveniți neapărat un tocilar și să adunați o mulțime de informații, alte persoane au făcut acest lucru pentru dvs. cu mult timp în urmă.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați programul și să monitorizați valoarea contului dvs.

Calculatorul dvs. poate câștiga bani pentru dvs. în fiecare secundă, e suficient să-i dați de muncă – uphash.io

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.