Cum sa-ti gasesti cazare ieftina in intreaga lume cu couchsurfing.com

Stăteam şi mâ gândeam unde să merg în anul 2016 în vacanţă şi printre multele căutări pe care le-am făcut, am peste couchsurfing.com.

Couchsurfing

Tot am auzit de astfel de site-uri unde îţi poţi găsi cazare în toate oraşele prin lume cu costuri extrem de mici sau chiar deloc.

Evident că nu o să stai pe hotel sau la o pensiune de fiţe, dar o să stai la un localnic care doreşte să împartă casa cu tine.

Partea fun este că o să cunoşti oameni noi şi diferiţi. O să înveţi de la fiecare stiluri de viaţă, o să-ţi faci idei şi cine ştie, prieteni de o viaţă.

Asta îşi propune să facă couchsurfing.com. Să pună în legătură localnici dornici să-şi împartă locuiţa cu turişti dornici să-şi facă prieteni şi să călătorească.

Până în prezent, prin această platformă, s-au înregistrat anual peste 400.000 de gazde şi peste 4 milioante de turişti.

Procesul de înregistrare este destul de uşor:

cum functioneaza

Totul este sigur, dat fiind faptul că fiecare înregistrare este virificată foarte bine de către administratorii platformei.

Aşadar, dacă doreşti să călătoreşti prin lume fără să plăteşti prea mult, poţi încerca couchsurfing.com.

Vacanţe plăcute în 2016 🙂

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.