Banii Vorbesc S.02 Ep.19 cu Ciprian Harabagiu despre Udemy si despre cum poti face bani dezvoltand cursuri online (II)

Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Ciprian Harabagiu despre intrarea Udemy în România şi despre cum poţi face bani dacă eşti un dezvoltator de cursuri online.

Vreau să te anunţ că cele 2 părţi au legătură între ele şi te invit ca înainte să asculţi podcastul de astăzi, să intri să vezi ce ne-a povestit Ciprian în prima parte -> Ciprian Harabagiu despre Udemy si despre cum poti face bani dezvoltand cursuri online (I)

Ciprian Harabagiu este Country Manager Udemy în România şi datorită lui o să avem o platformă doar pentru români cu zeci de cursuri în limba română.

Deja au apărut primele cursuri şi mă bucur să văd asta.

AICI vei găsi un curs în limba română fix pentru cei care vor să „Creeze Cursuri Udemy De Succes – Metoda Grea (Unofficial)” – realizat de Cristian Doru Barin – un curs de peste 6 ore cu toate detaliile necesare pentru realiza materiale de succes pe platformă.

În interviul de astăzi, Sorin află de la Ciprian toate detaliile despre domeniile cele mai apreciat pe Udemy, despre modul cum ar trebui să dezvolţi un curs şi despre panoul de administrare a platformei.

Aştept cu drag mesajele tale despre interviu printr-un comentariu mai jos.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Ciprian Harabagiu din a doua parte a interviului:

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.