Banii Vorbesc https://laurentiumihai.ro Ghidul tau de educatie financiara Mon, 18 Mar 2019 07:43:50 +0000 ro hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.1 Banii Vorbesc este un podcast financiar pentru persoanele care vor sa economiseasca, vor sa-si creasca veniturile si vor sa invete sa investeasca la bursa. In fiecare saptamana discutam practic, deconstruim concepte, distrugem mituri si vorbim cu experti financiari. Banii Vorbesc clean Banii Vorbesc laurentiu.mihai90@gmail.com laurentiu.mihai90@gmail.com (Banii Vorbesc) Podcast Pentru Educatia Ta Financiara Banii Vorbesc https://laurentiumihai.ro/wp-content/uploads/powerpress/pod-cover-948.jpg https://laurentiumihai.ro 26217532 Banii Vorbesc S.03 Ep.02 cu Eusebiu Burcas despre Deciziile Financiare Care Iti Marcheaza Viata (Partea II) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-eusebiu-burcas-ii/ Mon, 18 Mar 2019 07:43:50 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16631 https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-eusebiu-burcas-ii/#respond https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-eusebiu-burcas-ii/feed/ 0 Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Eusebiu Burcas despre cum să luăm cele mai bune decizii financiare pentru finanţele noastre personale. Dacă ai aflat direct de a doua parte, te invit să asculţi înainte prima parte pe care o găseşti AICI -> Banii Vorbesc S.03 Ep.01 cu Eusebiu Burcas despre Deciziile […] Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Eusebiu Burcas despre cum să luăm cele mai bune decizii financiare pentru finanţele noastre personale.

Dacă ai aflat direct de a doua parte, te invit să asculţi înainte prima parte pe care o găseşti AICI -> Banii Vorbesc S.03 Ep.01 cu Eusebiu Burcas despre Deciziile Financiare Care Iti Marcheaza Viata (Partea I)

În cea de-a doua parte, Eusebiu ne poveşteşte despre educaţia financiară în familie, despre cum ar trebui să-ţi achiziţionezi o primă casă sau o primă maşină şi despre motivele pentru care noi românii suntem înzestraţi cu spiritul deţinerii unei case, cei mai numeroşi proprietari de apartamente din Europa.

Ne povesteşte şi despre cursul “Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară” pe care îl recomandă tuturor care vor să-şi schimbe radical modul în care îşi administrează finanţele personale. Îţi recomand să te înscrii la curs pentru că nu vei regreta.

Va fi cea mai bună investiţie pe care o vei face în ultima perioadă (promit). Te la pe tine să intri AICI şi să vezi cum te poate ajuta cursul.

Dacă foloseşti codul baniivorbesc vei beneficia de reducere de 60% la cursul realizat de Eusebiu – “Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară”. Până atunci, te las să asculţi cea de-a doua parte a interviului.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

În cea de-a doua parte a interviului, Eusebiu răspunde la următoarele întrebări:

 1. Cum se schimba dinamica financiara de la individ la cuplu casatorit?
 2. Exista profile financiare diferite? Cum se pot intelege doua profile diferite?
 3. Cum stie cineva daca e pregatit pentru a-si achizitiona o masina sau un apartament?
 4. De ce au romanii o educatie financiara personala precara, dar sunt totusi cei mai numerosi proprietari de apartamente din Europa?
 5. Cand ar trebui sa inceapa educatia financiara in familie?

Succes la bani! Laurentiu Mihai

]]>
Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Eusebiu Burcas despre cum să luăm cele mai bune decizii financiare pentru finanţele noastre personale. Dacă ai aflat direct de a doua parte, te invit să asculţi înainte prima parte pe care o găseşti AI... Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Eusebiu Burcas despre cum să luăm cele mai bune decizii financiare pentru finanţele noastre personale. Dacă ai aflat direct de a doua parte, te invit să asculţi înainte prima parte pe care o găseşti AICI -> Banii Vorbesc S.03 Ep.01 cu Eusebiu Burcas despre Deciziile […] Banii Vorbesc clean 38:05 16631
Banii Vorbesc S.03 Ep.01 cu Eusebiu Burcas despre Deciziile Financiare Care Iti Marcheaza Viata (Partea I) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-eusebiu-burcas-i/ Mon, 11 Mar 2019 12:36:38 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16602 https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-eusebiu-burcas-i/#respond https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-eusebiu-burcas-i/feed/ 0 Ne-am întors cu un nou sezon al emisiunii Banii Vorbesc. Alături de noi este un invitat foarte special mie – Eusebiu Burcas. Eusebiu a fost prima persoana pe care am urmărit-o atunci când am început să fiu foarte interesat de domeniul educaţiei financiare. Faptul că bugetul personal este cel mai important instrument în finanţe personale […] Ne-am întors cu un nou sezon al emisiunii Banii Vorbesc.

Alături de noi este un invitat foarte special mie – Eusebiu Burcas. Eusebiu a fost prima persoana pe care am urmărit-o atunci când am început să fiu foarte interesat de domeniul educaţiei financiare. Faptul că bugetul personal este cel mai important instrument în finanţe personale l-am auzit tot de la el acum mai bine de 7 ani.

Am citit toate articolele lui cu multă atenţie şi mereu l-am apreciat pentru toate evenimentele realizate la care participau constant sute de oameni.

Acum este primul nostru invitat din sezonul 3 şi ne bucurăm de acest lucru.

Ne va vorbi despre educaţia financiară în România şi despre cele mai importante 8 decizii financiare pe care fiecare dintre noi le luăm la un moment dat.

Acesta este şi subiectul cursului pe care îl promovează perioada aceasta -> “Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară”.

Îţi recomand să te înscrii la curs pentru că nu vei regreta. Va fi cea mai bună investiţie pe care o vei face în ultima perioadă (promit). Te la pe tine să intri AICI şi să vezi cum te poate ajuta cursul.

Dacă foloseşti codul baniivorbesc vei beneficia de reducere de 60% la cursul realizat de Eusebiu – “Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară”.

Până atunci, te las să asculţi prima partea a interviului. Săptămâna viitoare revin şi cu cea de-a doua parte.     

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

În prima parte a interviului, Eusebiu răspunde la următoarele întrebări:

 1. Care e cel mai important instrument in educatia financiara personala?
 2. Care sunt cele 8 decizii financiare care marcheaza viata unui om?
 3. Ce ar trebui sa se intample ca romanii sa nu iasa ultimii in topurile de educatie financiara?
 4. Care a fost evolutia romanilor, cu privire la zona de finante?
 5. Cum poti avea mai multe venituri la pensie?

Săptămâna viitoare vom reveni cu cea de-a doua parte.

Abonează-te la newsletter mai jos ca să afli primul când va apărea.

Succes la bani!

Laurentiu Mihai

]]>
Ne-am întors cu un nou sezon al emisiunii Banii Vorbesc. Alături de noi este un invitat foarte special mie – Eusebiu Burcas. Eusebiu a fost prima persoana pe care am urmărit-o atunci când am început să fiu foarte interesat de domeniul educaţiei financi... Ne-am întors cu un nou sezon al emisiunii Banii Vorbesc. Alături de noi este un invitat foarte special mie – Eusebiu Burcas. Eusebiu a fost prima persoana pe care am urmărit-o atunci când am început să fiu foarte interesat de domeniul educaţiei financiare. Faptul că bugetul personal este cel mai important instrument în finanţe personale […] Banii Vorbesc clean 36:56 16602
Banii Vorbesc S.02 Ep.25 cu Sorin Amzu si Laurentiu Mihai: Ce am învăţat în 2018 şi ce urmează pentru 2019 https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-sorin-laurentiu-2018/ Mon, 07 Jan 2019 09:17:08 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16369 https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-sorin-laurentiu-2018/#respond https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-sorin-laurentiu-2018/feed/ 0 La mulţi ani prosperi! A trecut şi cel de-al doilea an de când am început emisiunea Banii Vorbesc împreună cu Sorin şi Andreea. A fost un an plin din punct de vedere al emisiunii Banii Vorbesc: 25 de episoade, 14 invitaţi speciali şi o medie de 1500 de ascultători doar din playerul de pe blog […] La mulţi ani prosperi!

A trecut şi cel de-al doilea an de când am început emisiunea Banii Vorbesc împreună cu Sorin şi Andreea.

A fost un an plin din punct de vedere al emisiunii Banii Vorbesc: 25 de episoade, 14 invitaţi speciali şi o medie de 1500 de ascultători doar din playerul de pe blog (nu sunt incluşi cei care au ascultat emisiunea de pe iTunes, stitcher, spotify sau alte aplicaţii).

Vă mulţumim pentru că ne-aţi ascultat şi sper că aţi aflat mult lucruri interesante de la invitaţii noştri. Noi am învăţat să fim mai buni din punct de vedere al calităţii. Acest lucru se vede şi din faptul că am ajuns numărul 1 în iTunes la categoria de Business în România.

Informaţiile au fost utile şi ne bucurăm de acest lucru.

Urmează un an în care vom încerca să venim cu invitaţi noi (poate mai sonori), să creştem şi mai mult calitatea emisiunii şi să fim mai profesionişti.

În acest episod vei afla de la noi:

 • Ce investiţii am făcut fiecare in 2018;
 • Ce urmează pe 2019 pentru fiecare dintre noi;
 • Ce urmează pentru emisiunea Banii Vorbesc în 2019?

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

Să ne auzim în următorul sezon care va începe cât de curând.

Succes la bani în 2019!

La mulţi ani!

]]>
La mulţi ani prosperi! A trecut şi cel de-al doilea an de când am început emisiunea Banii Vorbesc împreună cu Sorin şi Andreea. A fost un an plin din punct de vedere al emisiunii Banii Vorbesc: 25 de episoade, La mulţi ani prosperi! A trecut şi cel de-al doilea an de când am început emisiunea Banii Vorbesc împreună cu Sorin şi Andreea. A fost un an plin din punct de vedere al emisiunii Banii Vorbesc: 25 de episoade, 14 invitaţi speciali şi o medie de 1500 de ascultători doar din playerul de pe blog […] Banii Vorbesc clean 22:14 16369
Banii Vorbesc S.02 Ep.24 cu Bogdan Dinu despre Cum iti poti creste constant Venitul Activ https://laurentiumihai.ro/bogdan-dinu-venitul-activ/ Wed, 19 Dec 2018 08:22:32 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16346 https://laurentiumihai.ro/bogdan-dinu-venitul-activ/#respond https://laurentiumihai.ro/bogdan-dinu-venitul-activ/feed/ 0 Bine te-am regăsit cu un nou podcast foarte interesant pe care ţi-l recomand cu mare încredere. În interviul de astăzi, Sorin a vorbit cu Bogdan Dinu, fondatorul blogului carutacubani.ro, un blog de educaţie financiară nou în România dar unic datorită articolelor foarte bine documentate şi prezentate. Din emisiunea de astăzi vei afla multe detalii despre […] Bine te-am regăsit cu un nou podcast foarte interesant pe care ţi-l recomand cu mare încredere.

În interviul de astăzi, Sorin a vorbit cu Bogdan Dinu, fondatorul blogului carutacubani.ro, un blog de educaţie financiară nou în România dar unic datorită articolelor foarte bine documentate şi prezentate.

Din emisiunea de astăzi vei afla multe detalii despre viaţa lui Bogdan Dinu, despre mutarea din România în Belgia şi despre schimbarea profesională din viaţa lui (de la programator la domeniul bancar).

Este o poveste fascinantă de un poţi extrage multe învăţături interesante care să te ajute în noul an.

Ne va vorbi în special despre modul în care şi-a crescut venitul activ (cel mai important pentru fiecare dintre noi), despre cât de greu este să atingi independenţa financiară dar şi despre partea de investiţii.

Te invit să asculţi podcastul şi să încerci să te gândeşti la povestea lui Bogdan 

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

Ce vei afla de la Bogdan Dinu în acest episod:

 1. De ce ai pleca din tara?
 2. Chiar e posibil sa-ti cresti constant venitul activ?
 3. Independenta financiara e greu de atins? Nu e doar un mit?
 4. Poti deveni independent financiar cu doar 2 tipuri de investitii?
 5. Cat de mult conteaza, de fapt, educatia in zona financiar?

Succes la bani!

Laurentiu Mihai

]]>
Bine te-am regăsit cu un nou podcast foarte interesant pe care ţi-l recomand cu mare încredere. În interviul de astăzi, Sorin a vorbit cu Bogdan Dinu, fondatorul blogului carutacubani.ro, un blog de educaţie financiară nou în România dar unic datorită ... Bine te-am regăsit cu un nou podcast foarte interesant pe care ţi-l recomand cu mare încredere. În interviul de astăzi, Sorin a vorbit cu Bogdan Dinu, fondatorul blogului carutacubani.ro, un blog de educaţie financiară nou în România dar unic datorită articolelor foarte bine documentate şi prezentate. Din emisiunea de astăzi vei afla multe detalii despre […] Banii Vorbesc clean 1:07:20 16346
Banii Vorbesc S.02 Ep.23 cu Razvan Burz despre antreprenoriat, bani si cel mai important, timp (II) https://laurentiumihai.ro/razvan-burz-bani-timp-ii/ Wed, 05 Dec 2018 09:02:52 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16310 https://laurentiumihai.ro/razvan-burz-bani-timp-ii/#respond https://laurentiumihai.ro/razvan-burz-bani-timp-ii/feed/ 0 Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Răzvan Burz despre toate lucrurile minunate pe care le face. Dacă ai intrat direct la a doua parte, te invit să asculţi înainte de toate prima parte de aici -> Banii Vorbesc S.02 Ep.22 cu Razvan Burz despre antreprenoriat, bani si cel mai important, timp (I). […] Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Răzvan Burz despre toate lucrurile minunate pe care le face.

Dacă ai intrat direct la a doua parte, te invit să asculţi înainte de toate prima parte de aici -> Banii Vorbesc S.02 Ep.22 cu Razvan Burz despre antreprenoriat, bani si cel mai important, timp (I).

Dacă în prima parte a interviului, Sorin şi Răzvan au discutat de mediul de afaceri, antreprenoriat şi proiecte, în cea de-a doua se discută exclusiv de educaţie financiară.

Află din experienţa lui Răzvan cum procedează el cu banii în familie, ce înseamnă pentru el educaţie financiară şi care sunt câteva cărţi pe care le recomandă.

Te invit să asculţi podcastul şi să revii cu întrebări pentru Răzvan printr-un comentariu puţin mai jos.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Răzvan Buzz din a doua parte a interviului:

 1. Cum te ajuta educatia financiara timpurie?
 2. Cum te afecteaza viciile in zona financiara?
 3. In ce mod poti antrena auto-controlul in relatia cu banii?
 4. Ce rol joaca partenerul de viata in contextul financiar al familiei?
 5. Ce carti te pot ajuta sa-ti faci o idee mai pragmatica asupra banilor?

Succes la bani!

Laurentiu Mihai

]]>
Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Răzvan Burz despre toate lucrurile minunate pe care le face. Dacă ai intrat direct la a doua parte, te invit să asculţi înainte de toate prima parte de aici -> Banii Vorbesc S.02 Ep. Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Răzvan Burz despre toate lucrurile minunate pe care le face. Dacă ai intrat direct la a doua parte, te invit să asculţi înainte de toate prima parte de aici -> Banii Vorbesc S.02 Ep.22 cu Razvan Burz despre antreprenoriat, bani si cel mai important, timp (I). […] Banii Vorbesc clean 22:10 16310
Banii Vorbesc S.02 Ep.22 cu Razvan Burz despre antreprenoriat, bani si cel mai important, timp (I) https://laurentiumihai.ro/razvan-burz-bani-timp-i/ Thu, 22 Nov 2018 06:56:33 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16268 https://laurentiumihai.ro/razvan-burz-bani-timp-i/#respond https://laurentiumihai.ro/razvan-burz-bani-timp-i/feed/ 0 Am revenit cu nou episod Banii Vorbesc alături de un invitat special. Numele invitatul nostru este Răzvan Burz şi face parte din generaţia care munceşte din greu pentru pasiunile lui. Este un fericit tată, antreprenor, podcaster şi dezvoltator. Îi place să se implice în multe proiecte şi cred că este persoana potrivită să povestească despre […] Am revenit cu nou episod Banii Vorbesc alături de un invitat special.

Numele invitatul nostru este Răzvan Burz şi face parte din generaţia care munceşte din greu pentru pasiunile lui. Este un fericit tată, antreprenor, podcaster şi dezvoltator.

Îi place să se implice în multe proiecte şi cred că este persoana potrivită să povestească despre cum reuşeşte să îşi administreze timpul pentru toate.

Este un podcaster cunoscut în România. Poţi găsi podcasturile aici www.burzcast.ro. Chiar te invit cu încredere să-l asculţi vorbind despre tehnologie, productivitate, management si lifestyle.

Deţine şi agenţiile burzstudios.com şi burzmedia.com.

Te invit să asculţi podcastul şi să revii cu întrebări pentru Răzvan printr-un comentariu puţin mai jos.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Răzvan Buzz din prima parte a interviului:

 1. Cum balansezi viata de antreprenor cu familia?
 2. Ce e mai important: cati mai multi bani sau cat mai mult timp?
 3. Cum evaluezi o perioada de timp – timp pierdut sau timp productiv?
 4. Cum faci un scoring un client – cum poti stii daca va fi un client bun sau nu?
 5. Cum tii angajatii motivati? Care e cea mai buna investitie in business-ul propriu?

Urmează şi alţi invitaţi foarte interesanţi!

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

]]>
Am revenit cu nou episod Banii Vorbesc alături de un invitat special. Numele invitatul nostru este Răzvan Burz şi face parte din generaţia care munceşte din greu pentru pasiunile lui. Este un fericit tată, antreprenor, podcaster şi dezvoltator. Am revenit cu nou episod Banii Vorbesc alături de un invitat special. Numele invitatul nostru este Răzvan Burz şi face parte din generaţia care munceşte din greu pentru pasiunile lui. Este un fericit tată, antreprenor, podcaster şi dezvoltator. Îi place să se implice în multe proiecte şi cred că este persoana potrivită să povestească despre […] Banii Vorbesc clean 26:09 16268
Banii Vorbesc S.02 Ep.21 cu Dan Sulica: – Cum sa investesti inteligent (partea II) https://laurentiumihai.ro/dan-sulica-cum-sa-investesti-inteligent-ii/ Tue, 23 Oct 2018 08:12:43 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16201 https://laurentiumihai.ro/dan-sulica-cum-sa-investesti-inteligent-ii/#respond https://laurentiumihai.ro/dan-sulica-cum-sa-investesti-inteligent-ii/feed/ 0 Continuăm seria de podcasturi cu cea dea doua partea a interviului cu Dan Sulica de la ideisibani.ro despre cum sa investesti inteligent. Dacă nu ai ascultat-o pe prima, te voi ruga să faci acest lucru înainte să asculţi acest podcast -> Banii Vorbesc S.02 Ep.20 cu Dan Sulica – Cum sa investesti inteligent (partea I) În […] Continuăm seria de podcasturi cu cea dea doua partea a interviului cu Dan Sulica de la ideisibani.ro despre cum sa investesti inteligent.

Dacă nu ai ascultat-o pe prima, te voi ruga să faci acest lucru înainte să asculţi acest podcast -> Banii Vorbesc S.02 Ep.20 cu Dan Sulica – Cum sa investesti inteligent (partea I)

În cea de-a doua parte, Dan şi Sorin vorbesc despre cum să-ţi dezvolţi o mentalitate puternică de investitor, cum să investeşti inteligent diferite sume de bani şi care sunt greşelile frecvente pe care le întâlnim la investitori şi din care putem trage concluzii importante.

Te invit să asculţi podcastul şi să revii cu întrebări pentru Dan printr-un comentariu puţin mai jos.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Dan Sulica din a doua parte a interviului:

 1. Cum iti creezi o mentalitate puternica pentru investitii?
 2. Care sunt cateva investitii bune cu 1.000, 5.000, respectiv 50.000 de Euro?
 3. Ce greseli trebuie evitate in investitii?
 4. Exista investitii pe care e mai bine sa le eviti?
 5. Exista investitii pe termen scurt sau sunt doar speculatii?

Urmează şi alţi invitaţi foarte interesanţi!

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

]]>
Continuăm seria de podcasturi cu cea dea doua partea a interviului cu Dan Sulica de la ideisibani.ro despre cum sa investesti inteligent. Dacă nu ai ascultat-o pe prima, te voi ruga să faci acest lucru înainte să asculţi acest podcast -> Banii Vorbesc ... Continuăm seria de podcasturi cu cea dea doua partea a interviului cu Dan Sulica de la ideisibani.ro despre cum sa investesti inteligent. Dacă nu ai ascultat-o pe prima, te voi ruga să faci acest lucru înainte să asculţi acest podcast -> Banii Vorbesc S.02 Ep.20 cu Dan Sulica – Cum sa investesti inteligent (partea I) În […] Banii Vorbesc clean 48:22 16201
Banii Vorbesc S.02 Ep.20 cu Dan Sulica – Cum sa investesti inteligent (partea I) https://laurentiumihai.ro/dan-sulica-cum-sa-investesti-inteligent-i/ Thu, 04 Oct 2018 07:14:28 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16172 https://laurentiumihai.ro/dan-sulica-cum-sa-investesti-inteligent-i/#respond https://laurentiumihai.ro/dan-sulica-cum-sa-investesti-inteligent-i/feed/ 0 Revenim la sectorul privind investiţiile cu un nou interviu foarte interesant pe care îl recomand cu drag. Invitatul nostru este Dan Sulica, un om trecut prin experienţa Statelor Unite şi întors în ţară pentru a putea oferii mai departe din experienţa lui privind finanţele personale. Este fondatorul blogului ideisibani.ro unde scrie constant despre investiţii şi […] Revenim la sectorul privind investiţiile cu un nou interviu foarte interesant pe care îl recomand cu drag.

Invitatul nostru este Dan Sulica, un om trecut prin experienţa Statelor Unite şi întors în ţară pentru a putea oferii mai departe din experienţa lui privind finanţele personale.

Este fondatorul blogului ideisibani.ro unde scrie constant despre investiţii şi finanţe personale.

Din 2010 a început să investească activ pe bursele din România. Îi place diversificare şi de aceea a testat toate tipurile de investiţii: de la investiţii clase pe bursa din România sau din alte ţări până la instrumente derivate, CFD-uri, Forex sau chiar şi în artă.

A dezvoltat mai multe cursuri online şi offline printre care şi Programul de training – Succesul în finante personale si investitii pasive.

Are o experienţă foarte mare şi îţi recomand cu cea mai mare încredere să asculţi ambele interviuri.

Cu siguranţă vei afla informaţii preţioase care te vor ajuta în investiţii.

Aştept cu drag mesajele tale despre interviu printr-un comentariu mai jos.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Dan Sulica din prima parte a interviului:

 1. Care e cea mai buna investitie pe care o poti face?
 2. Cum se poate rezolva educatia financiara in Romania?
 3. Ce inseamna “Un om informat e un om mai bogat?”
 4. Care e o tinta buna de randament anual?
 5. De ce este dobanda compusa asa de importanta in investitii?

Urmează în curând şi cea de-a doua parte.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

]]>
Revenim la sectorul privind investiţiile cu un nou interviu foarte interesant pe care îl recomand cu drag. Invitatul nostru este Dan Sulica, un om trecut prin experienţa Statelor Unite şi întors în ţară pentru a putea oferii mai departe din experienţa ... Revenim la sectorul privind investiţiile cu un nou interviu foarte interesant pe care îl recomand cu drag. Invitatul nostru este Dan Sulica, un om trecut prin experienţa Statelor Unite şi întors în ţară pentru a putea oferii mai departe din experienţa lui privind finanţele personale. Este fondatorul blogului ideisibani.ro unde scrie constant despre investiţii şi […] Banii Vorbesc clean 52:20 16172
Banii Vorbesc S.02 Ep.19 cu Ciprian Harabagiu despre Udemy si despre cum poti face bani dezvoltand cursuri online (II) https://laurentiumihai.ro/ciprian-harabagiu-udemy-ii/ Thu, 20 Sep 2018 12:02:09 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16116 https://laurentiumihai.ro/ciprian-harabagiu-udemy-ii/#respond https://laurentiumihai.ro/ciprian-harabagiu-udemy-ii/feed/ 0 Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Ciprian Harabagiu despre intrarea Udemy în România şi despre cum poţi face bani dacă eşti un dezvoltator de cursuri online. Vreau să te anunţ că cele 2 părţi au legătură între ele şi te invit ca înainte să asculţi podcastul de astăzi, să intri să […] Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Ciprian Harabagiu despre intrarea Udemy în România şi despre cum poţi face bani dacă eşti un dezvoltator de cursuri online.

Vreau să te anunţ că cele 2 părţi au legătură între ele şi te invit ca înainte să asculţi podcastul de astăzi, să intri să vezi ce ne-a povestit Ciprian în prima parte -> Ciprian Harabagiu despre Udemy si despre cum poti face bani dezvoltand cursuri online (I)

Ciprian Harabagiu este Country Manager Udemy în România şi datorită lui o să avem o platformă doar pentru români cu zeci de cursuri în limba română.

Deja au apărut primele cursuri şi mă bucur să văd asta.

AICI vei găsi un curs în limba română fix pentru cei care vor să “Creeze Cursuri Udemy De Succes – Metoda Grea (Unofficial)” – realizat de Cristian Doru Barin – un curs de peste 6 ore cu toate detaliile necesare pentru realiza materiale de succes pe platformă.

În interviul de astăzi, Sorin află de la Ciprian toate detaliile despre domeniile cele mai apreciat pe Udemy, despre modul cum ar trebui să dezvolţi un curs şi despre panoul de administrare a platformei.

Aştept cu drag mesajele tale despre interviu printr-un comentariu mai jos.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Ciprian Harabagiu din a doua parte a interviului:

 • Cum functioneaza algoritmul Udemy? Cum pot ajunge sus in rezultatele unei cautari? – 1:23
 • Cum iti poti surclasa competitia, in termen de cursuri? – 19:30
 • Cum poti castiga bani din Udemy, FARA sa creezi cursuri? – 10:48
 • E mai bine sa faci cursuri doar in romana sau doar in engleza? – 7:16
 • La ce fel de date ai acces in panoul de administrare Udemy? – 5:54

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

]]>
Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Ciprian Harabagiu despre intrarea Udemy în România şi despre cum poţi face bani dacă eşti un dezvoltator de cursuri online. Vreau să te anunţ că cele 2 părţi au legătură între ele şi te invit ca înaint... Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Ciprian Harabagiu despre intrarea Udemy în România şi despre cum poţi face bani dacă eşti un dezvoltator de cursuri online. Vreau să te anunţ că cele 2 părţi au legătură între ele şi te invit ca înainte să asculţi podcastul de astăzi, să intri să […] Banii Vorbesc clean 24:16 16116
Banii Vorbesc S.02 Ep.18 cu Ciprian Harabagiu despre Udemy si despre cum poti face bani dezvoltand cursuri online (I) https://laurentiumihai.ro/ciprian-harabagiu-udemy-i/ Tue, 04 Sep 2018 10:05:00 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16105 https://laurentiumihai.ro/ciprian-harabagiu-udemy-i/#respond https://laurentiumihai.ro/ciprian-harabagiu-udemy-i/feed/ 0 Ştiai că platforma udemy.com este cea mai mare platformă care găzduieşte cursuri online din aproape toate domeniile? Am aflat de udemy acum mai bine de 4 ani şi pot spune că este un loc perfect pentru cei care vor să înveţe lucruri noi sau chiar să-şi schimbe domeniul de activitate. Poţi găsi pe paltformă cursuri […] Ştiai că platforma udemy.com este cea mai mare platformă care găzduieşte cursuri online din aproape toate domeniile?

Am aflat de udemy acum mai bine de 4 ani şi pot spune că este un loc perfect pentru cei care vor să înveţe lucruri noi sau chiar să-şi schimbe domeniul de activitate. Poţi găsi pe paltformă cursuri din toate domeniile la preţuri extrem de avantajoase.

Sunt oferte chiar şi de 10 euro pentru un curs extrem de bine realizat şi documentat.

Până acum puţin timp, udemy.com avea dar cursuri în limba engleză. Din această lună, există şi secţiunea pentru România unde poţi adăuga cursuri în limba română dacă eşti trainer.

Ciprian Harabagiu este Country Manageru Udemy în România şi datorită lui avem această oportunitate.

Pentru dezvoltatorii de cursuri este minunat deoarece este o platformă unde pot să-şi vândă produsul.

În interviul de astăzi, Sorin află de la Ciprian toate detaliile despre udemy şi despre intrarea lor pe piaţa din România.

Aştept cu drag mesajele tale despre interviu printr-un comentariu mai jos.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Ciprian Harabagiu din prima parte a interviului:

 1. Ce este Udemy? Ce reprezenta in trecut si ce va insemna pe viitor?
 2. Cine poate crea un curs pe Udemy? Cat de greu e?
 3. Cum tine Udemy standardul ridicat al calitatii cursurilor din platforma?
 4. Ce motive ar avea cineva sa-si creeze un curs pe Udemy?
 5. Cum functioneaza algoritmul Udemy? Cum ajungi sa te afisezi cu un curs inaintea altora?

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

]]>
Ştiai că platforma udemy.com este cea mai mare platformă care găzduieşte cursuri online din aproape toate domeniile? Am aflat de udemy acum mai bine de 4 ani şi pot spune că este un loc perfect pentru cei care vor să înveţe lucruri noi sau chiar să-şi ... Ştiai că platforma udemy.com este cea mai mare platformă care găzduieşte cursuri online din aproape toate domeniile? Am aflat de udemy acum mai bine de 4 ani şi pot spune că este un loc perfect pentru cei care vor să înveţe lucruri noi sau chiar să-şi schimbe domeniul de activitate. Poţi găsi pe paltformă cursuri […] Banii Vorbesc clean 29:54 16105
Banii Vorbesc S.02 Ep.17 cu Adrian Asoltanie despre Educaţia Financiară la Copii (partea a II-a) https://laurentiumihai.ro/adrian-asoltanie-educatia-financiara-copii-ii/ Wed, 22 Aug 2018 13:01:56 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16088 Bine te-am regăsit la cea de-a doua parte a interviului cu Adrian Asoltanie despre educaţia financiară la copii. Dacă nu ai ascultat prima parte, te invit să începi prima oară cu ea pentru episoadele au continuitate. -> Banii Vorbesc S.02 Ep.16 cu Adrian Asoltanie despre Educaţia Financiară la Copii (partea I) În cea de-a doua parte, […] Bine te-am regăsit la cea de-a doua parte a interviului cu Adrian Asoltanie despre educaţia financiară la copii. Dacă nu ai ascultat prima parte, te invit să începi prima oară cu ea pentru episoadele au continuitate. -> Banii Vorbesc S.02 Ep. Bine te-am regăsit la cea de-a doua parte a interviului cu Adrian Asoltanie despre educaţia financiară la copii. Dacă nu ai ascultat prima parte, te invit să începi prima oară cu ea pentru episoadele au continuitate. -> Banii Vorbesc S.02 Ep.16 cu Adrian Asoltanie despre Educaţia Financiară la Copii (partea I) În cea de-a doua parte, […] Banii Vorbesc clean 58:33 16088 Banii Vorbesc S.02 Ep.16 cu Adrian Asoltanie despre Educaţia Financiară la Copii (partea I) https://laurentiumihai.ro/adrian-asoltanie-educatia-financiara-copii-i/ Thu, 02 Aug 2018 13:59:31 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16034 După cum ai aflat până acum în episoadele anterioare, Sorin Amzu este colegul meu care se ocupă de înregistrarea şi prelucrarea podcasturilor. După interviul cu Adrian, el mi-a transmis “E printre cele mai lungi si emotionante interviuri pe care le-am facut in viata mea.” şi asta spune multe despre cât de util este acest interviu. Mă […] După cum ai aflat până acum în episoadele anterioare, Sorin Amzu este colegul meu care se ocupă de înregistrarea şi prelucrarea podcasturilor. După interviul cu Adrian, el mi-a transmis “E printre cele mai lungi si emotionante interviuri pe care le-am ... După cum ai aflat până acum în episoadele anterioare, Sorin Amzu este colegul meu care se ocupă de înregistrarea şi prelucrarea podcasturilor. După interviul cu Adrian, el mi-a transmis “E printre cele mai lungi si emotionante interviuri pe care le-am facut in viata mea.” şi asta spune multe despre cât de util este acest interviu. Mă […] Banii Vorbesc clean 57:19 16034 Banii Vorbesc S.02 Ep.15 cu Horia Gusta despre Tot ce trebuie sa stii despre Fondurile de Investitii (II) https://laurentiumihai.ro/horia-gusta-partea-ii/ Wed, 25 Jul 2018 12:13:29 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=16026 Bine te-am regăsit cu cea de-a doua parte a interviului cu Horia Gusta. Dacă nu ai ascultat prima parte, te invit, cu cea mai mare căldură, să începi cu ea şi să continui cu a doua parte. Prima parte a interviului o poţi găsi AICI -> Banii Vorbesc S.02 Ep.14 cu Horia Gusta despre Tot ce […] Bine te-am regăsit cu cea de-a doua parte a interviului cu Horia Gusta. Dacă nu ai ascultat prima parte, te invit, cu cea mai mare căldură, să începi cu ea şi să continui cu a doua parte. Prima parte a interviului o poţi găsi AICI -> Banii Vorbesc S. Bine te-am regăsit cu cea de-a doua parte a interviului cu Horia Gusta. Dacă nu ai ascultat prima parte, te invit, cu cea mai mare căldură, să începi cu ea şi să continui cu a doua parte. Prima parte a interviului o poţi găsi AICI -> Banii Vorbesc S.02 Ep.14 cu Horia Gusta despre Tot ce […] Banii Vorbesc clean 35:48 16026 Banii Vorbesc S.02 Ep.14 cu Horia Gusta despre Tot ce trebuie sa stii despre Fondurile de Investitii (partea I) https://laurentiumihai.ro/horia-gusta-partea-i/ Wed, 18 Jul 2018 13:25:38 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15960 Emisiunea Banii Vorbesc are parte de invitaţi din ce în ce mai interesanţi şi mă bucur tare mult de acest lucru. Dacă în episodul trecut am vorbit cu Irina Scarlat despre cum te poate o bancă digitală precum Revolut, în acest nou episod revenim la subiectul investiţiilor. Invitatul nostru din acest nou episod este Horia […] Emisiunea Banii Vorbesc are parte de invitaţi din ce în ce mai interesanţi şi mă bucur tare mult de acest lucru. Dacă în episodul trecut am vorbit cu Irina Scarlat despre cum te poate o bancă digitală precum Revolut, Emisiunea Banii Vorbesc are parte de invitaţi din ce în ce mai interesanţi şi mă bucur tare mult de acest lucru. Dacă în episodul trecut am vorbit cu Irina Scarlat despre cum te poate o bancă digitală precum Revolut, în acest nou episod revenim la subiectul investiţiilor. Invitatul nostru din acest nou episod este Horia […] Banii Vorbesc clean 28:16 15960 Banii Vorbesc S.02 Ep.13 cu Irina Scarlat despre motivele pentru care ar trebui sa folosesti Revolut https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-cu-irina-scarlat-revolut/ Mon, 09 Jul 2018 11:21:40 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15928 Bine te-am regăsit cu un nou podcast foarte interesant. Este emisiunea cu numărul 50 şi nici că nu se putea mai bine să o sărbătorim mai bine decât cu o invitată aşa specială cum este Irina Scarlat, Country Manager la Revolut. Îi mulţumim că a acceptat propunerea noastră de a avea acest interviu cu Sorin. […] Bine te-am regăsit cu un nou podcast foarte interesant. Este emisiunea cu numărul 50 şi nici că nu se putea mai bine să o sărbătorim mai bine decât cu o invitată aşa specială cum este Irina Scarlat, Country Manager la Revolut. Bine te-am regăsit cu un nou podcast foarte interesant. Este emisiunea cu numărul 50 şi nici că nu se putea mai bine să o sărbătorim mai bine decât cu o invitată aşa specială cum este Irina Scarlat, Country Manager la Revolut. Îi mulţumim că a acceptat propunerea noastră de a avea acest interviu cu Sorin. […] Banii Vorbesc clean 42:11 15928 Banii Vorbesc S.02 Ep.12 cu Tiberius Margarit – De la faliment personal la independenta financiara (II) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-s-02-ep-12-cu-tiberius-margarit/ Tue, 19 Jun 2018 09:58:40 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15856 Bine te-am regăsit la cea de-a doua parte a interviului cu Tiberius Mărgărit. Dacă ai intrat aici pentru prima oară, te invit înainte să asculţi prima parte a interviului -> Banii Vorbesc S.02 Ep.11 cu Tiberius Margarit – De la faliment personal la independenta financiara (I) Câteva lucruri despre Tiberius Mărgărit, un om pe care eu […] Bine te-am regăsit la cea de-a doua parte a interviului cu Tiberius Mărgărit. Dacă ai intrat aici pentru prima oară, te invit înainte să asculţi prima parte a interviului -> Banii Vorbesc S.02 Ep.11 cu Tiberius Margarit – De la faliment personal la ind... Bine te-am regăsit la cea de-a doua parte a interviului cu Tiberius Mărgărit. Dacă ai intrat aici pentru prima oară, te invit înainte să asculţi prima parte a interviului -> Banii Vorbesc S.02 Ep.11 cu Tiberius Margarit – De la faliment personal la independenta financiara (I) Câteva lucruri despre Tiberius Mărgărit, un om pe care eu […] Banii Vorbesc clean 50:47 15856 Banii Vorbesc S.02 Ep.11 cu Tiberius Margarit – De la faliment personal la independenta financiara (I) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-tiberius-margarit-i/ Fri, 08 Jun 2018 06:39:18 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15826 Bine te-am regăsit la un nou episod Banii Vorbesc. “Este unul dintre cele mai interesante episoade de până acum” – aşa a fost catalogat de Sorin după ce a avut loc înregistrarea. Şi eu sunt de aceeaşi părere având în vedere că îl avem ca invitat pe Tiberius Margarit, o persoană cu o enormă experienţă […] Bine te-am regăsit la un nou episod Banii Vorbesc. “Este unul dintre cele mai interesante episoade de până acum” – aşa a fost catalogat de Sorin după ce a avut loc înregistrarea. Şi eu sunt de aceeaşi părere având în vedere că îl avem ca invitat pe Tib... Bine te-am regăsit la un nou episod Banii Vorbesc. “Este unul dintre cele mai interesante episoade de până acum” – aşa a fost catalogat de Sorin după ce a avut loc înregistrarea. Şi eu sunt de aceeaşi părere având în vedere că îl avem ca invitat pe Tiberius Margarit, o persoană cu o enormă experienţă […] Banii Vorbesc clean 51:41 15826 Banii Vorbesc S.02 Ep.10 cu Adrian Priceputu despre Criptovalute si Masternodes (partea II) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-adrian-priceputu-partea-ii/ Fri, 25 May 2018 07:03:24 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15782 Am revenit şi cu cel de-al doilea episod al interviului cu Adrian Pirceputu, un specialist al investiţiilor în criptomonede. Înainte de a doua parte, te invit să asculţi prima parte pentru că cele două au legătură între ele -> Banii Vorbesc S.02 Ep.09 cu Adrian Priceputu despre Criptovalute si Masternodes (partea I) Îţi reamintesc că Adrian […] Am revenit şi cu cel de-al doilea episod al interviului cu Adrian Pirceputu, un specialist al investiţiilor în criptomonede. Înainte de a doua parte, te invit să asculţi prima parte pentru că cele două au legătură între ele -> Banii Vorbesc S.02 Ep. Am revenit şi cu cel de-al doilea episod al interviului cu Adrian Pirceputu, un specialist al investiţiilor în criptomonede. Înainte de a doua parte, te invit să asculţi prima parte pentru că cele două au legătură între ele -> Banii Vorbesc S.02 Ep.09 cu Adrian Priceputu despre Criptovalute si Masternodes (partea I) Îţi reamintesc că Adrian […] Banii Vorbesc clean 47:12 15782 Banii Vorbesc S.02 Ep.09 cu Adrian Priceputu despre Criptovalute si Masternodes (partea I) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-adrian-priceputu-partea-i/ Mon, 07 May 2018 05:28:59 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15748 Bine te-am regăsit cu un nou episod din sfera criptomonedelor. Cred că ai remarcat pasiunea noastră (în special al lui Sorin) despre acest domeniu şi, din când în când, aducem un invitat special să ne vorbească despre cum să investeşti în criptomonede cât se poate de realist şi fără pierderi. Nu avem de gând să […] Bine te-am regăsit cu un nou episod din sfera criptomonedelor. Cred că ai remarcat pasiunea noastră (în special al lui Sorin) despre acest domeniu şi, din când în când, aducem un invitat special să ne vorbească despre cum să investeşti în criptomonede ... Bine te-am regăsit cu un nou episod din sfera criptomonedelor. Cred că ai remarcat pasiunea noastră (în special al lui Sorin) despre acest domeniu şi, din când în când, aducem un invitat special să ne vorbească despre cum să investeşti în criptomonede cât se poate de realist şi fără pierderi. Nu avem de gând să […] Banii Vorbesc clean 30:45 15748 Banii Vorbesc S.02 Ep.08 cu Roxana Bucur despre Planificarea Financiara Pentru Batranete (Partea II) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-roxana-bucur-partea-ii/ Fri, 27 Apr 2018 08:25:38 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15733 Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Roxana Bucur. Dacă în prima parte am vorbit mai multe despre educaţia financiară şi despre cât de bine sunt românii pregătiţi pentru viitor, în noul episod trecem la lucruri mai concrete şi vom aborda în special subiectul Asigurărilor Unit Linked (cu partea investiţională) şi vom […] Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Roxana Bucur. Dacă în prima parte am vorbit mai multe despre educaţia financiară şi despre cât de bine sunt românii pregătiţi pentru viitor, în noul episod trecem la lucruri mai concrete şi vom aborda ... Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Roxana Bucur. Dacă în prima parte am vorbit mai multe despre educaţia financiară şi despre cât de bine sunt românii pregătiţi pentru viitor, în noul episod trecem la lucruri mai concrete şi vom aborda în special subiectul Asigurărilor Unit Linked (cu partea investiţională) şi vom […] Banii Vorbesc clean 18:24 15733 Banii Vorbesc S.02 Ep.07 cu Roxana Bucur despre Planificarea Financiara Pentru Batranete (Partea I) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-roxana-bucur-i/ Fri, 20 Apr 2018 06:24:40 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15701 Avem un nou episod cu un nou invitat special la emisiunea Banii Vorbesc. Invitata noastră este Roxana Bucur, pe care o cunoşti deja de pe blog datorită articolelor scrise de ea despre planificarea financiară şi despre Asigurarea Unit Linked. Are o experienţă bogată în modele de planificare financiară pentru bătrâneţe, în asigurări şi pensii, iar […] Avem un nou episod cu un nou invitat special la emisiunea Banii Vorbesc. Invitata noastră este Roxana Bucur, pe care o cunoşti deja de pe blog datorită articolelor scrise de ea despre planificarea financiară şi despre Asigurarea Unit Linked. Avem un nou episod cu un nou invitat special la emisiunea Banii Vorbesc. Invitata noastră este Roxana Bucur, pe care o cunoşti deja de pe blog datorită articolelor scrise de ea despre planificarea financiară şi despre Asigurarea Unit Linked. Are o experienţă bogată în modele de planificare financiară pentru bătrâneţe, în asigurări şi pensii, iar […] Banii Vorbesc clean 21:34 15701 Banii Vorbesc S.02 Ep.06 cu Andreea Laura Parlafes – Experienta Mea Financiara https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-s-02-ep-06-cu-andreea-laura-parlafes/ Fri, 13 Apr 2018 06:18:33 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15683 Astăzi a apărut un nou episod tip monolog! Ţi-am promis la început că sezonul acesta vom schimba tipurile de emisiuni iar acesta despre “Experienţa mea Financiară” va fi realizat de cât mai multe persoane. Te invit să o asculţi pe Andreea şi să-i decoperi propria experienţă financiară. Mai jos te invit să citeşti desfăşurătorul acestui […] Astăzi a apărut un nou episod tip monolog! Ţi-am promis la început că sezonul acesta vom schimba tipurile de emisiuni iar acesta despre “Experienţa mea Financiară” va fi realizat de cât mai multe persoane. Te invit să o asculţi pe Andreea şi să-i decop... Astăzi a apărut un nou episod tip monolog! Ţi-am promis la început că sezonul acesta vom schimba tipurile de emisiuni iar acesta despre “Experienţa mea Financiară” va fi realizat de cât mai multe persoane. Te invit să o asculţi pe Andreea şi să-i decoperi propria experienţă financiară. Mai jos te invit să citeşti desfăşurătorul acestui […] Banii Vorbesc clean 9:57 15683 Banii Vorbesc S.02 Ep.05 Silvia Bogdan – Importanta Educatiei Financiare Timpurii – Partea a II-a https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-s-02-ep-05-cu-silvia-bogdan-ii/ Thu, 05 Apr 2018 06:22:06 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15660 Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Silvia Bogdan. Dacă ai început să asculţi doar a doua parte, te rog să opreşti să începi cu prima parte a interviului. Părţile au legătură între ele şi ar fi bine să fie începi cu prima parte: Banii Vorbesc S.02 Ep.04 cu Silvia Bogdan – […] Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Silvia Bogdan. Dacă ai început să asculţi doar a doua parte, te rog să opreşti să începi cu prima parte a interviului. Părţile au legătură între ele şi ar fi bine să fie începi cu prima parte: Banii Vo... Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Silvia Bogdan. Dacă ai început să asculţi doar a doua parte, te rog să opreşti să începi cu prima parte a interviului. Părţile au legătură între ele şi ar fi bine să fie începi cu prima parte: Banii Vorbesc S.02 Ep.04 cu Silvia Bogdan – […] Banii Vorbesc clean 33:31 15660 Banii Vorbesc S.02 Ep.04 cu Silvia Bogdan – Importanta Educatiei Financiare Timpurii https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-silvia-bogdan-partea-i/ Fri, 30 Mar 2018 06:33:33 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15654 Am cunoscut-o pe Silvia Bogdan la Money Forum România 2018, la Răşnov, şi din prima clipă am ştiut că trebuie să participe la acest podcast şi aflăm cât mai multe lucruri din experienţa ei. Ne-a povestit foarte multe lucruri despre cum a ajuns educaţia financiară în viaţa ei, despre lucrurile minunate pe care le face […] Am cunoscut-o pe Silvia Bogdan la Money Forum România 2018, la Răşnov, şi din prima clipă am ştiut că trebuie să participe la acest podcast şi aflăm cât mai multe lucruri din experienţa ei. Ne-a povestit foarte multe lucruri despre cum a ajuns educaţia... Am cunoscut-o pe Silvia Bogdan la Money Forum România 2018, la Răşnov, şi din prima clipă am ştiut că trebuie să participe la acest podcast şi aflăm cât mai multe lucruri din experienţa ei. Ne-a povestit foarte multe lucruri despre cum a ajuns educaţia financiară în viaţa ei, despre lucrurile minunate pe care le face […] Banii Vorbesc clean 31:26 15654 Banii Vorbesc S.02 Ep.03 cu Marius Morra – Despre Proiectul LDV Bank si Investitia in Criptomonede https://laurentiumihai.ro/marius-morra-despre-proiectul-ldv-bank/ Mon, 19 Mar 2018 15:18:50 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15595 Ne întoarem reflectoarele către criptomonede cu un nou invitat special din România, fondatorul proiectului LDV Bank, Marius Morra. Este un proiect românesc ambiţios din zona criptomonedelor care poate să arate cât mare este piaţa monedelor virtuale în România şi câte planuri sunt în această direcţie. Este ca un răspuns pentru cei care încă nu au […] Ne întoarem reflectoarele către criptomonede cu un nou invitat special din România, fondatorul proiectului LDV Bank, Marius Morra. Este un proiect românesc ambiţios din zona criptomonedelor care poate să arate cât mare este piaţa monedelor virtuale în ... Ne întoarem reflectoarele către criptomonede cu un nou invitat special din România, fondatorul proiectului LDV Bank, Marius Morra. Este un proiect românesc ambiţios din zona criptomonedelor care poate să arate cât mare este piaţa monedelor virtuale în România şi câte planuri sunt în această direcţie. Este ca un răspuns pentru cei care încă nu au […] Banii Vorbesc clean 36:38 15595 Banii Vorbesc S.02 Ep.02 – Sfaturi Financiare pentru Nunta https://laurentiumihai.ro/sfaturi-financiare-pentru-nunta/ Mon, 12 Mar 2018 14:43:22 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15579 Am revenit cu un nou episod din sezonul 2 al emisiunii Banii Vorbesc. De data aceasta, Sorin Amzu vorbeşte cu Andreea Parlafes despre cum să-ţi organizezi nunta din punct de vedere financiar. Este un subiect foarte întâlnit la început de an şi mă bucur să-i aud vorbind despre el. Mai jos ai toate informaţiile despre […] Am revenit cu un nou episod din sezonul 2 al emisiunii Banii Vorbesc. De data aceasta, Sorin Amzu vorbeşte cu Andreea Parlafes despre cum să-ţi organizezi nunta din punct de vedere financiar. Este un subiect foarte întâlnit la început de an şi mă bucur... Am revenit cu un nou episod din sezonul 2 al emisiunii Banii Vorbesc. De data aceasta, Sorin Amzu vorbeşte cu Andreea Parlafes despre cum să-ţi organizezi nunta din punct de vedere financiar. Este un subiect foarte întâlnit la început de an şi mă bucur să-i aud vorbind despre el. Mai jos ai toate informaţiile despre […] Banii Vorbesc clean 19:18 15579 Banii Vorbesc S02 Ep.1 – Experienta Mea Financiara cu Sorin Amzu https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-s02-ep-1-experienta-mea-financiara/ Thu, 22 Feb 2018 13:42:58 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15532 Anunţăm cu mare bucurie că Emisiunea Banii Vorbesc s-a întors cu un nou sezon. Sezonul nou va fi puţin mai diferit. Evoluăm şi asta este foarte bine. Vrem mai multe tipuri de conţinut şi lucrăm la acest aspect. Vom avea atât interviuri cu oameni interesanţi, cât şi mini poveşti personale despre modul în care ne […] Anunţăm cu mare bucurie că Emisiunea Banii Vorbesc s-a întors cu un nou sezon. Sezonul nou va fi puţin mai diferit. Evoluăm şi asta este foarte bine. Vrem mai multe tipuri de conţinut şi lucrăm la acest aspect. Anunţăm cu mare bucurie că Emisiunea Banii Vorbesc s-a întors cu un nou sezon. Sezonul nou va fi puţin mai diferit. Evoluăm şi asta este foarte bine. Vrem mai multe tipuri de conţinut şi lucrăm la acest aspect. Vom avea atât interviuri cu oameni interesanţi, cât şi mini poveşti personale despre modul în care ne […] Banii Vorbesc clean 15:55 15532 Banii Vorbesc #37 cu Sorin Amzu si Laurentiu Mihai despre primul an de emisiune si despre ce au invatat in 2017 https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-37-cu-laurentiu-mihai-si-sorin-amzu/ Wed, 13 Dec 2017 15:55:57 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15343 37 de episoare, 1 an şi 2 luni de la primul episod publicat, 15.000 de ascultători, locul 1 în iTunes în categoria de Business pe România (emisiuni in limba romania), 16 invitaţi speciali şi sute de sfaturi utile – asta inseamna emisiunea Banii Vorbesc până acum. Ne bucurăm (Sorin şi cu mine) că am ajuns […] 37 de episoare, 1 an şi 2 luni de la primul episod publicat, 15.000 de ascultători, locul 1 în iTunes în categoria de Business pe România (emisiuni in limba romania), 16 invitaţi speciali şi sute de sfaturi utile – asta inseamna emisiunea Banii Vorbesc... 37 de episoare, 1 an şi 2 luni de la primul episod publicat, 15.000 de ascultători, locul 1 în iTunes în categoria de Business pe România (emisiuni in limba romania), 16 invitaţi speciali şi sute de sfaturi utile – asta inseamna emisiunea Banii Vorbesc până acum. Ne bucurăm (Sorin şi cu mine) că am ajuns […] Banii Vorbesc clean 40:34 15343 Banii Vorbesc #36 cu Cătălin Ionaşcu despre cum te schimbă poziţia de Antreprenor (Partea a II-a) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-36-cu-catalin-ionascu/ Fri, 24 Nov 2017 09:20:43 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15296 Revenim cu cea de-a doua partea a interviului cu Cătălin Ionaşcu. Dacă în prima parte Cătălin ne-a povestit despre cum reuşeşte să fie productiv, atât la muncă, cât şi în viaţa personală, şi despre lansarea Agenţiei Românian Copywriter, în cea de-a doua parte ne povesteşte despre transformările lui de când a devenit Antreprenor şi despre […] Revenim cu cea de-a doua partea a interviului cu Cătălin Ionaşcu. Dacă în prima parte Cătălin ne-a povestit despre cum reuşeşte să fie productiv, atât la muncă, cât şi în viaţa personală, şi despre lansarea Agenţiei Românian Copywriter, Revenim cu cea de-a doua partea a interviului cu Cătălin Ionaşcu. Dacă în prima parte Cătălin ne-a povestit despre cum reuşeşte să fie productiv, atât la muncă, cât şi în viaţa personală, şi despre lansarea Agenţiei Românian Copywriter, în cea de-a doua parte ne povesteşte despre transformările lui de când a devenit Antreprenor şi despre […] Banii Vorbesc clean 26:45 15296 Banii Vorbesc #36 cu Horatiu Sasu despre cum sa te descurci din punct de vedere financiar si juridic ca antreprenor https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-36-cu-horatiu-sasu/ Mon, 20 Nov 2017 09:43:49 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15276 Bine te-am regăsit cu un nou podcast marca Banii Vorbesc. Invitatul din această emisiune este Horaţiu Sasu, un prieten drag care are o mare experienţă în domeniul financiar-contabil-juridic pentru afaceri. Chiar despre acest subiect l-am invitat să vorbească şi despre un curs pe care el îl lansează în scurt timp. Vei afla din podcastul de […] Bine te-am regăsit cu un nou podcast marca Banii Vorbesc. Invitatul din această emisiune este Horaţiu Sasu, un prieten drag care are o mare experienţă în domeniul financiar-contabil-juridic pentru afaceri. Chiar despre acest subiect l-am invitat să vor... Bine te-am regăsit cu un nou podcast marca Banii Vorbesc. Invitatul din această emisiune este Horaţiu Sasu, un prieten drag care are o mare experienţă în domeniul financiar-contabil-juridic pentru afaceri. Chiar despre acest subiect l-am invitat să vorbească şi despre un curs pe care el îl lansează în scurt timp. Vei afla din podcastul de […] Banii Vorbesc clean 58:18 15276 Banii Vorbesc #34 cu Catalin Ionascu despre productivitate si Agentia Romanian Copywriter (partea I) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-34-cu-catalin-ionascu/ Fri, 03 Nov 2017 07:38:51 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15264 Am revenit cu un nou podcast şi un nou invitat care o să ne povestească despre un domeniu foarte drag mie. Invitatul este bunul meu prieten Cătălin Ionaşcu alături de care am multe poveşti frumoase când vine vorba de colaborări. Am lucrat mulţi ani împreună (voluntariat + business), iar din acest an a ales drumu […] Am revenit cu un nou podcast şi un nou invitat care o să ne povestească despre un domeniu foarte drag mie. Invitatul este bunul meu prieten Cătălin Ionaşcu alături de care am multe poveşti frumoase când vine vorba de colaborări. Am revenit cu un nou podcast şi un nou invitat care o să ne povestească despre un domeniu foarte drag mie. Invitatul este bunul meu prieten Cătălin Ionaşcu alături de care am multe poveşti frumoase când vine vorba de colaborări. Am lucrat mulţi ani împreună (voluntariat + business), iar din acest an a ales drumu […] Banii Vorbesc clean 22:16 15264 Banii Vorbesc #33 cu Iulia Stancu despre important educatiei financiare in familie (partea a II-a) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-33-cu-iulia-stancu/ Fri, 27 Oct 2017 07:27:53 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15259 Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Iulia Stancu, blogger pe economisim.info. Dacă încă nu ai ascultat prima parte, te invit să faci asta pentru că cele 2 părţi au legătură între ele. Prima parte a interviului o poţi găsi aici – Banii Vorbesc #32 cu Iulia Stancu despre blogul economisim.info si educatie […] Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Iulia Stancu, blogger pe economisim.info. Dacă încă nu ai ascultat prima parte, te invit să faci asta pentru că cele 2 părţi au legătură între ele. Prima parte a interviului o poţi găsi aici – Banii Vo... Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Iulia Stancu, blogger pe economisim.info. Dacă încă nu ai ascultat prima parte, te invit să faci asta pentru că cele 2 părţi au legătură între ele. Prima parte a interviului o poţi găsi aici – Banii Vorbesc #32 cu Iulia Stancu despre blogul economisim.info si educatie […] Banii Vorbesc clean 30:22 15259 Banii Vorbesc #32 cu Iulia Stancu despre blogul economisim.info si educatie financiara (prima parte) https://laurentiumihai.ro/iulia-stancu-economisim-info/ Fri, 20 Oct 2017 08:04:40 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15247 Ne-am intors cu un nou invitat special din zona educaţiei financiare. Să facem cunoştinţă cu Iulia Stancu, dar sunt sigur că mulţi dintre voi deja o cunoaşteţi şi îi urmăriţi blogul – economisim.info. Un blog pe care îl citesc de mult timp şi pe care îl recomand tuturor care sunt interesaţi de educaţia financiară. În […] Ne-am intors cu un nou invitat special din zona educaţiei financiare. Să facem cunoştinţă cu Iulia Stancu, dar sunt sigur că mulţi dintre voi deja o cunoaşteţi şi îi urmăriţi blogul – economisim.info. Un blog pe care îl citesc de mult timp şi pe care î... Ne-am intors cu un nou invitat special din zona educaţiei financiare. Să facem cunoştinţă cu Iulia Stancu, dar sunt sigur că mulţi dintre voi deja o cunoaşteţi şi îi urmăriţi blogul – economisim.info. Un blog pe care îl citesc de mult timp şi pe care îl recomand tuturor care sunt interesaţi de educaţia financiară. În […] Banii Vorbesc clean 17:13 15247 Banii Vorbesc #31 cu Luca Dezmir despre Bursa, Cryptomonede si alte lucruri interesante (Partea a II-a) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-31-luca-dezmir/ Fri, 13 Oct 2017 06:43:35 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15223 Am revenit bucuroşi cu cea de-a doua parte a interviului cu Luca Dezmir. Vreau să ştii că părţile sunt strâns legate între ele şi te invit prima oară să asculţi prima parte a interviului -> Luca Dezmir despre cum sa investesti inteligent in imobiliare. În cea de-a doua parte a interviului cu Luca Dezmir, vei afla […] Am revenit bucuroşi cu cea de-a doua parte a interviului cu Luca Dezmir. Vreau să ştii că părţile sunt strâns legate între ele şi te invit prima oară să asculţi prima parte a interviului -> Luca Dezmir despre cum sa investesti inteligent in imobiliare.... Am revenit bucuroşi cu cea de-a doua parte a interviului cu Luca Dezmir. Vreau să ştii că părţile sunt strâns legate între ele şi te invit prima oară să asculţi prima parte a interviului -> Luca Dezmir despre cum sa investesti inteligent in imobiliare. În cea de-a doua parte a interviului cu Luca Dezmir, vei afla […] Banii Vorbesc clean 41:48 15223 Banii Vorbesc #30: Cu Luca Dezmir despre cum sa investesti inteligent in imobiliare (partea I) https://laurentiumihai.ro/cum-sa-investesti-inteligent-imobiliare/ Fri, 06 Oct 2017 06:38:25 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15211 A sosit momentul să vorbim să-l avem ca invitat pe Luca Dezmir, un om pe care îl admir foarte mult deoarece ştie foarte foarte ce înseamnă educaţia financiară şi cum îţi poate schimba viaţa. Este prima persoana din România care a scris despre acest concept şi deţine blogul milionarulmioritic.com. Încă din 2001 a început să […] A sosit momentul să vorbim să-l avem ca invitat pe Luca Dezmir, un om pe care îl admir foarte mult deoarece ştie foarte foarte ce înseamnă educaţia financiară şi cum îţi poate schimba viaţa. Este prima persoana din România care a scris despre acest con... A sosit momentul să vorbim să-l avem ca invitat pe Luca Dezmir, un om pe care îl admir foarte mult deoarece ştie foarte foarte ce înseamnă educaţia financiară şi cum îţi poate schimba viaţa. Este prima persoana din România care a scris despre acest concept şi deţine blogul milionarulmioritic.com. Încă din 2001 a început să […] Banii Vorbesc clean 35:07 15211 Banii Vorbesc #29: Raluca Ganea: Solutii pentru a Creste Educatia Financiara in Romania (partea a II-a) https://laurentiumihai.ro/solutii-pentru-creste-educatia-financiara/ Tue, 26 Sep 2017 13:19:51 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15196 Înainte să asculţi podcastul de astăzi, îţi recomand să asculţi prima parte unde o vei cunoaşte mai bine pe Raluca Ganea. Ea a vorbit în prima parte despre Importanţa Cluburilor de Investitori în România. Cum îi ajută pe investitori faptul că fac parte dintr-o comunitate. Prima parte o poţi asculta AICI. În cea de-a doua […] Înainte să asculţi podcastul de astăzi, îţi recomand să asculţi prima parte unde o vei cunoaşte mai bine pe Raluca Ganea. Ea a vorbit în prima parte despre Importanţa Cluburilor de Investitori în România. Cum îi ajută pe investitori faptul că fac parte... Înainte să asculţi podcastul de astăzi, îţi recomand să asculţi prima parte unde o vei cunoaşte mai bine pe Raluca Ganea. Ea a vorbit în prima parte despre Importanţa Cluburilor de Investitori în România. Cum îi ajută pe investitori faptul că fac parte dintr-o comunitate. Prima parte o poţi asculta AICI. În cea de-a doua […] Banii Vorbesc clean 35:02 15196 Banii Vorbesc #28: Raluca Ganea – Ce este si Cum te poate ajuta un Club de Investitori? (partea I) https://laurentiumihai.ro/raluca-ganea-club-de-investitori/ Fri, 22 Sep 2017 06:57:10 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15180 Te anunţ încă de la început că acest inverviu este unul dintre cele mai interesante de până acum pentru investitori. O cunosc pe Raluca de mai bine de un an când am pus bazele împreună şi cu Dragoş Păduraru a filialei Investors Club în Braşov. Raluca Ganea este preşedinţele Investors Club Romania şi a strâns […] Te anunţ încă de la început că acest inverviu este unul dintre cele mai interesante de până acum pentru investitori. O cunosc pe Raluca de mai bine de un an când am pus bazele împreună şi cu Dragoş Păduraru a filialei Investors Club în Braşov. Te anunţ încă de la început că acest inverviu este unul dintre cele mai interesante de până acum pentru investitori. O cunosc pe Raluca de mai bine de un an când am pus bazele împreună şi cu Dragoş Păduraru a filialei Investors Club în Braşov. Raluca Ganea este preşedinţele Investors Club Romania şi a strâns […] Banii Vorbesc clean 24:19 15180 Banii Vorbesc #27: Cum sa economisesti bani in domeniul Foto Video https://laurentiumihai.ro/cum-sa-economisesti-bani-domeniul-foto-video/ Fri, 15 Sep 2017 07:03:23 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15158 Bine te-am regăsit la un nou podcast Banii Vorbesc. De data aceasta Sorin va vorbi despre un domeniu drag lui şi anum Foto Video. A investit foarte mult în acestă zonă şi dorit să vorbească despre experienţa lui din această zonă. Este un podcast tip monolog. Abia aştept să-l asculţi şi să-mi spui ce părere […] Bine te-am regăsit la un nou podcast Banii Vorbesc. De data aceasta Sorin va vorbi despre un domeniu drag lui şi anum Foto Video. A investit foarte mult în acestă zonă şi dorit să vorbească despre experienţa lui din această zonă. Bine te-am regăsit la un nou podcast Banii Vorbesc. De data aceasta Sorin va vorbi despre un domeniu drag lui şi anum Foto Video. A investit foarte mult în acestă zonă şi dorit să vorbească despre experienţa lui din această zonă. Este un podcast tip monolog. Abia aştept să-l asculţi şi să-mi spui ce părere […] Banii Vorbesc clean 13:19 15158 Banii Vorbesc #26: Valentin Nedelcu – Ce inseamna independenta financiara si cum o putem atinge https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-valentin-nedelcu/ Fri, 08 Sep 2017 06:50:01 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15137 Astăzi îţi prezint un interviu foarte interesant cu un coleg din această zonă a educaţiei financiare. Mă bucur foarte mult că a acceptat invitaţia mea şi a lui Sorin de a ne vorbi despre ideile despre ce înseamnă independenţa financiară. Este vorba despre Valenin Nedelcu şi cred că îl cunoşti dacă ai citit constant articole […] Astăzi îţi prezint un interviu foarte interesant cu un coleg din această zonă a educaţiei financiare. Mă bucur foarte mult că a acceptat invitaţia mea şi a lui Sorin de a ne vorbi despre ideile despre ce înseamnă independenţa financiară. Astăzi îţi prezint un interviu foarte interesant cu un coleg din această zonă a educaţiei financiare. Mă bucur foarte mult că a acceptat invitaţia mea şi a lui Sorin de a ne vorbi despre ideile despre ce înseamnă independenţa financiară. Este vorba despre Valenin Nedelcu şi cred că îl cunoşti dacă ai citit constant articole […] Banii Vorbesc clean 36:51 15137 Banii Vorbesc #25: Cum sa economisesti in concediu https://laurentiumihai.ro/cum-sa-economisesti-concediu/ Fri, 25 Aug 2017 07:13:58 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15097 Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îşi administrează ei banii personali. De data aceasta cei doi ne prezintă modul lor de a economisi bani în concediu. Ei s-au intors din concediu motivaţi să discute despre experienţa lor şi au reuşit să facă un podcast foarte interesant. Cum au […] Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îşi administrează ei banii personali. De data aceasta cei doi ne prezintă modul lor de a economisi bani în concediu. Ei s-au intors din concediu motivaţi să discute despre experi... Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îşi administrează ei banii personali. De data aceasta cei doi ne prezintă modul lor de a economisi bani în concediu. Ei s-au intors din concediu motivaţi să discute despre experienţa lor şi au reuşit să facă un podcast foarte interesant. Cum au […] Banii Vorbesc clean 11:25 15097 Banii Vorbesc #24: Rares Mihaila – Despre Investitiile la Bursa (Partea a II-a) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-24-rares-mihaila-ii/ Thu, 17 Aug 2017 12:17:09 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15084 Aşa cum am promis săptămâna trecută, am revenit şi cu partea a II-a a interviului cu Rareş Mihăilă, fondatorul video blogului investestelabursa.ro. Îţi recomand să asculţi prima parte a interviului şi după să revii la cea de-a doua. Mă bucur mult să-l ascult pe Rareş despre investiţiile pe bursă. A învăţat atât de multe despre […] Aşa cum am promis săptămâna trecută, am revenit şi cu partea a II-a a interviului cu Rareş Mihăilă, fondatorul video blogului investestelabursa.ro. Îţi recomand să asculţi prima parte a interviului şi după să revii la cea de-a doua. Aşa cum am promis săptămâna trecută, am revenit şi cu partea a II-a a interviului cu Rareş Mihăilă, fondatorul video blogului investestelabursa.ro. Îţi recomand să asculţi prima parte a interviului şi după să revii la cea de-a doua. Mă bucur mult să-l ascult pe Rareş despre investiţiile pe bursă. A învăţat atât de multe despre […] Banii Vorbesc clean 29:43 15084 Banii Vorbesc #23: Rares Mihaila, fondator Investestelabursa.ro, despre cum sa-ti investesti banii pe bursa (Partea I) https://laurentiumihai.ro/rares-mihaila-partea-i/ Fri, 11 Aug 2017 08:37:16 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15071 Cu mare drag anunţ acest interviu pe care eu l-am aşteptat de mult timp să se întâmple. Rareş este primul video blogger în zona investiţiilor şi nu pot decât să mă bucur de video-urile lor. În luna mai am avut chiar un interviu video alături de el pe care îl poţi viziona de aici. Îl […] Cu mare drag anunţ acest interviu pe care eu l-am aşteptat de mult timp să se întâmple. Rareş este primul video blogger în zona investiţiilor şi nu pot decât să mă bucur de video-urile lor. În luna mai am avut chiar un interviu video alături de el pe c... Cu mare drag anunţ acest interviu pe care eu l-am aşteptat de mult timp să se întâmple. Rareş este primul video blogger în zona investiţiilor şi nu pot decât să mă bucur de video-urile lor. În luna mai am avut chiar un interviu video alături de el pe care îl poţi viziona de aici. Îl […] Banii Vorbesc clean 28:16 15071 Banii Vorbesc #22: Vlad Nistor, fondator CoinFlux, unul dintre cele mai mari exchange-uri de monede Crypto din Romania https://laurentiumihai.ro/vlad-nistor-fondator-coinflux/ Fri, 04 Aug 2017 06:25:34 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=15037 După mică perioadă de pauză din emisiunea Banii Vorbesc, ne întoarcem cu un episod foarte interesant din zona monedelor virtuale. Sorin este un mare pasionat de cryptomonede şi îţi doreşte foarte mult să discute despre acest subiect. El l-am invitat astăzi pe Vlad Nistor, fondatorul Coinflux, una dintre cele mai mari platforme din România în […] După mică perioadă de pauză din emisiunea Banii Vorbesc, ne întoarcem cu un episod foarte interesant din zona monedelor virtuale. Sorin este un mare pasionat de cryptomonede şi îţi doreşte foarte mult să discute despre acest subiect. După mică perioadă de pauză din emisiunea Banii Vorbesc, ne întoarcem cu un episod foarte interesant din zona monedelor virtuale. Sorin este un mare pasionat de cryptomonede şi îţi doreşte foarte mult să discute despre acest subiect. El l-am invitat astăzi pe Vlad Nistor, fondatorul Coinflux, una dintre cele mai mari platforme din România în […] Banii Vorbesc clean 39:24 15037 Banii Vorbesc #21: Andreea Parlafes despre Miturile Populare din Zona Financiara https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-21-mituri-financiare/ Fri, 30 Jun 2017 06:22:16 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=14914 Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îţi administrează eu banii personali. De data aceasta cei doi vorbesc despre miturile de educaţie financiară pe care le auzim în special de la cei în vărstă. Îmi place că au ales să răspundă la întrebări practice pe care le-am auzit constant […] Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îţi administrează eu banii personali. De data aceasta cei doi vorbesc despre miturile de educaţie financiară pe care le auzim în special de la cei în vărstă. Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îţi administrează eu banii personali. De data aceasta cei doi vorbesc despre miturile de educaţie financiară pe care le auzim în special de la cei în vărstă. Îmi place că au ales să răspundă la întrebări practice pe care le-am auzit constant […] Banii Vorbesc clean 12:23 14914 Banii Vorbesc #20: Dragos Bunea: Cat de Greu Este sa Castigi bani din Marketing Afiliat (Partea 2) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-20-dragos-bunea/ Fri, 23 Jun 2017 06:59:27 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=14890 Înainte să asculţi noul Podcast cu Dragoş Bunea, te voi ruga să asculţi prima parte. Ascultă prima parte AICI şi după poţi reveni pentru ce-a dea doua parte. Foarte interesant ce are de spus Dragoş despre lumea marketingului afiliat din România. Din primul podcast vrei afla cât de greu este să faci afiliere, ce înseamnă […] Înainte să asculţi noul Podcast cu Dragoş Bunea, te voi ruga să asculţi prima parte. Ascultă prima parte AICI şi după poţi reveni pentru ce-a dea doua parte. Foarte interesant ce are de spus Dragoş despre lumea marketingului afiliat din România. Înainte să asculţi noul Podcast cu Dragoş Bunea, te voi ruga să asculţi prima parte. Ascultă prima parte AICI şi după poţi reveni pentru ce-a dea doua parte. Foarte interesant ce are de spus Dragoş despre lumea marketingului afiliat din România. Din primul podcast vrei afla cât de greu este să faci afiliere, ce înseamnă […] Banii Vorbesc clean 31:12 14890 Banii Vorbesc #19: Dragos Bunea: Cat de Greu Este sa Castigi bani din Marketing Afiliat (Partea 1) https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-19-dragos-bunea-cat-de-greu-este-sa-castigi-bani-din-marketing-afiliat-partea-1/ Fri, 16 Jun 2017 06:37:00 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=14838 Am revenit cu un nou super episod Banii Vorbesc şi cu un subiect foarte interesant. L-am invitat pe Dragoş Bunea, unul dintre cei mai activi în reţeaua de afiliere din România să ne povestească despre cât de greu este să faci afiliere. Sorin a avut o discuţie extrem de productivă cu el care a durat […] Am revenit cu un nou super episod Banii Vorbesc şi cu un subiect foarte interesant. L-am invitat pe Dragoş Bunea, unul dintre cei mai activi în reţeaua de afiliere din România să ne povestească despre cât de greu este să faci afiliere. Am revenit cu un nou super episod Banii Vorbesc şi cu un subiect foarte interesant. L-am invitat pe Dragoş Bunea, unul dintre cei mai activi în reţeaua de afiliere din România să ne povestească despre cât de greu este să faci afiliere. Sorin a avut o discuţie extrem de productivă cu el care a durat […] Banii Vorbesc clean 19:39 14838 Banii Vorbesc #18: Andreea Parlafes despre Cum sa economisesti bani la shopping de haine https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-18-andreea-parlafes/ Fri, 09 Jun 2017 06:23:18 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=14815 Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îţi administrează eu banii personali. De data aceasta, Sorin a rugat-o pe Andreea să înregistreze un episod care ar interesa-o pe ea în mod principal. Ea a ales tema “Cum să economisesti bani la shopping de haine” şi trebuie să recunosc ca mi-am notat […] Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îţi administrează eu banii personali. De data aceasta, Sorin a rugat-o pe Andreea să înregistreze un episod care ar interesa-o pe ea în mod principal. Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îţi administrează eu banii personali. De data aceasta, Sorin a rugat-o pe Andreea să înregistreze un episod care ar interesa-o pe ea în mod principal. Ea a ales tema “Cum să economisesti bani la shopping de haine” şi trebuie să recunosc ca mi-am notat […] Banii Vorbesc clean 13:16 14815 Banii Vorbesc #17 cu Ovidiu Bălcăcian – Despre The Pharmacy si despre Ce inseamna sa conduci o Agentie de Digital https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-17-ovidiu-balcacian/ Thu, 01 Jun 2017 03:50:13 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=14797 Acesta este un podcast cu totul şi cu totul special pentru mine. Invitat este chiar persoana alături de care am realizat toate lucrurile frumoase din punct de vedere antreprenorial. Este colegul, partenerul, prietenul meu Ovidiu Bălcăcian, alături de care am dezvoltat agenţia de performance marketing The Pharmacy care a împlinit zilele trecute 5 ani de activitate. La […] Acesta este un podcast cu totul şi cu totul special pentru mine. Invitat este chiar persoana alături de care am realizat toate lucrurile frumoase din punct de vedere antreprenorial. Este colegul, partenerul, prietenul meu Ovidiu Bălcăcian, Acesta este un podcast cu totul şi cu totul special pentru mine. Invitat este chiar persoana alături de care am realizat toate lucrurile frumoase din punct de vedere antreprenorial. Este colegul, partenerul, prietenul meu Ovidiu Bălcăcian, alături de care am dezvoltat agenţia de performance marketing The Pharmacy care a împlinit zilele trecute 5 ani de activitate. La […] Banii Vorbesc clean 31:13 14797 Banii Vorbesc #16: Dragos Paduraru: Cum sa tranzactionezi pe FOREX https://laurentiumihai.ro/banii-vorbesc-16-dragos-paduraru/ Fri, 26 May 2017 06:23:56 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=14767 Pe Dragoş Păduraru îl cunosc de anul trecut de când ne-am întâlnit să punem bazele Investors Club la Braşov. Este singurul club pentru investitori din oraş şi mă bucur că am reuşit amândoi să-l lansăm şi să-l organizăm. La scurt timp mi-a devenit un bun prieten şi am aflat foarte multe lucruri despre experienţa lui pe […] Pe Dragoş Păduraru îl cunosc de anul trecut de când ne-am întâlnit să punem bazele Investors Club la Braşov. Este singurul club pentru investitori din oraş şi mă bucur că am reuşit amândoi să-l lansăm şi să-l organizăm. Pe Dragoş Păduraru îl cunosc de anul trecut de când ne-am întâlnit să punem bazele Investors Club la Braşov. Este singurul club pentru investitori din oraş şi mă bucur că am reuşit amândoi să-l lansăm şi să-l organizăm. La scurt timp mi-a devenit un bun prieten şi am aflat foarte multe lucruri despre experienţa lui pe […] Banii Vorbesc clean 34:57 14767 5 ani de Laurentiu Mihai + Podcast Banii Vorbesc #15 despre Aniversare https://laurentiumihai.ro/5-ani/ Sat, 13 May 2017 07:19:25 +0000 https://laurentiumihai.ro/?p=14706 Uh.. ce repede trece timpul. Parcă îmi amintesc că ieri s-a întâmplat ziua în care am publicat primul articol şi îmi era frică să nu primesc feedback negativ. (în timp ce vei citi rândurile de mai jos, poţi asculta şi podcastul despre această aniversare şi despre blog) În toţi aceşti ani am primit feedback negativ, […] Uh.. ce repede trece timpul. Parcă îmi amintesc că ieri s-a întâmplat ziua în care am publicat primul articol şi îmi era frică să nu primesc feedback negativ. (în timp ce vei citi rândurile de mai jos, poţi asculta şi podcastul despre această aniversar... Uh.. ce repede trece timpul. Parcă îmi amintesc că ieri s-a întâmplat ziua în care am publicat primul articol şi îmi era frică să nu primesc feedback negativ. (în timp ce vei citi rândurile de mai jos, poţi asculta şi podcastul despre această aniversare şi despre blog) În toţi aceşti ani am primit feedback negativ, […] Banii Vorbesc clean 26:00 14706