Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale de John C Maxwell – recenzie

John C Maxwell este considerat de multe persoane ca fiind un adevărat mentor. Este greu să nu găsești o carte scrisă de el care să nu îți fie benefică și practică. Cărțile lui (inclusiv aceasta) sunt foarte clare și concise.

Este nevoie de o persoană cu adevărat talentată pentru a face ca niște idei complexe să fie ușor de înțeles și aplicabile.

Părerea lui John C Maxwell este că pentru a fi un adevărat leader, trebuie în același timp să te dedici și dezvoltării personale. Dacă ai nevoie de un plan în această direcție, cartea este pentru tine.

Este plină de întrebări și exemple solide care te vor ajuta să te poziționezi ca individ în plină dezvoltare personală. Orice motiv pentru dezvoltare personală este un motiv bun atâta timp cât este motivul TĂU.

Conform autorului, dezvoltarea personală presupune schimbarea. Și până nu schimbi ceva în ceea ce faci zilnic, atunci nu îți poți schimba viața.

Primim o mulțime de sfaturi din partea lui, din care extrag câteva: explorarea curiozității și cum să o cultivi, schimbarea mentalității, cum să depășești un eșec.

Cartea are câte un capitol dedicat unei legi de dezvoltare personală. Fiecare capitol se încheie cu sfaturi de cum poți încorpora ideile din capitolul respectiv în viața ta.

Sfaturile autorului sunt relevante chiar și celor mai de succes persoane și fanii lui Maxwell vor fi încântați de inspirația ce o vor găsi în cartea lui.

Nu este o carte pe care o citești când te plictisești, ci o carte ce trebuie citită când chiar îți dorești o schimbare în viața ta și când dorești să te preocupi de dezvoltarea ta personală. Legile scrise de Maxwell sunt testate în timp și sunt atât de clare încât pur și simplu îți spui că au logică.

Dacă citești această carte și nu pui în practică măcar câteva din principiile enumerate de el, atunci îți pierzi timpul.

Maxwell îți deschide ochii, îți revelează adevăruri, îți deschide orizonturi, te ghidează pentru a-ți descoperi potențialul care zace în tine încă de la naștere.

Se poate vedea cu ochiul liber că dorința autorului este de a ajuta oamenii într-un mod sincer. La toate discursurile lui vrea să se conecteze cu audiența lui, așa că începe de fiecare dată cu această frază: “Buna, sunt John și sunt prietenul tău.”

Dacă ești preocupat de dezoltarea ta personală, chiar recomand cu tărie achiziția acestei cărți și citită măcar de două ori. La prima citire îți faci o părere de ansamblu și te ajută să îți creezi un plan.

La a doua citire îți fixezi ideile mai bine în cap, vezi ce ai ratat la prima citire și reușești să pui mai bine în practică ceea ce te învață.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

actsipoliton.ro

eMAG.ro

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.