Cele 10 secrete ale celor mai bogați oameni din lume de Alex Becker – Recenzie

Iată o carte ce a fost numită „cartea ce ar trebui citită de toți antreprenorii”.

O carte foarte bine scrisă, ușor de citit de oricine își dorește să devină o persoană de succes.

Per ansamblu această carte este o resursă de neprețuit pentru persoanele care își doresc să își deschidă o afacere nouă sau să dezvolte o afacere existentă.

Alex Becker este o persoană de succes în acest moment, devenind milionar dezvoltând softul Saas (un soft pentru SEO) dar și o platformă de email marketing. În prezent este trainer, ajutând antreprenorii să obțină succesul mult dorit.

Astfel putem spune că știe „reteta succesului” și că avem numai de învățat de la el, deși nici măcar nu a împlinit încă 30 de ani.

Ce îmi place la această carte este că nu ne oferă doar teorie, ci și pași practici pe care îi putem aplica în viață noastră, începând chiar din acest moment.

Autorul folosește un ton direct în carte, un ton necesar care să te motiveze. Este posibil ca anumiți cititori chiar să se simtă ofensați de modul cum vorbește, fiind acuzat că este arogant și „ticalos”.

Dar vorbește așa pentru că nu are de gând să îndulcească adevărul și consideră că oamenii trebuie împinși de la spate.

Și dacă nu se poate cu vorbă bună, atunci poate că vorbele lui îi vor ajuta. Acesta este modul lui unic de a se exprima și nimeni nu ar trebui să se simtă jignit.

Te îndeamnă să lași scuzele, să nu mai dai vina pe alții pentru eșecurile tale și să treci la acțiune. Pașii pe care el îi oferă nu sunt complicați. O dată ce aprofundezi cartea vei descoperi ce înseamnă cu adevărat prosperitatea financiară.

Am fost învățat de mici că prosperitatea este ceva ce apare doar celor care care au avut cele mai bune oportunități în viață, celor care au bani să își deschidă o afacere și celor care au fost „inzestrati” cu un talent unic.

Dar Alex Becker ne spune că în realitate properitatea apare în viața celor care au gândirea și atitudinea potrivite și celor care înțeleg secretele dezvăluite în carte.

Putem spune că această carte este combinația a mai multor cărți de self-help existente pe piață: leadership, gândirea pozitivă, business, obiceiuri pozitive etc.

Este o carte ce îți oferă claritate și este posibil să ai un moment „Aha!” după ce o citești. Chiar dacă poate te-ai săturat să citești atâtea cărți despre libertatea financiară, aceasta cu siguranță nu trebuie omisă.

Te va scoate din zona ta de confort și îți va spune care la ce obiceiuri trebuie să renunți (acele obiceiuri care tu crezi că sunt productive, dar de fapt nu sunt).

Cartea o poţi găsi uşor pe:

eMAG.ro

elefant.ro

libris.ro

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.