Broker – Ce este si Cum te poate ajuta un Broker

Un broker este o persoană care cumpără şi vinde instrumente financiare în numele clienţilor, persoane fizice sau persoane juridice.

Dacă ai bani puși deoparte și vrei să îi economisești sau să îi înmulțești, un broker te-ar putea ajuta.

Dacă vrei să îți faci un credit ipotecar sau o asigurare de locuință, tot un broker te poate ajuta.

Brokerii de investiții  te ajută, te învaţă, au grijă de portofoliul tău de investiţii şi investesc în numele tău în limita pe care tu le-o oferi. Unii brokeri execută instrucţiunile clienţilor acestora la cel mai bun preţ, alţii oferă şi consiliere, sugerând zone potenţial profitabile ale activităţii financiare clienţilor acestora.

Unii oferă gestionarea discreţionară a portofoliului, realizând decizii de investiţie fără referire la un client.

În procesul de creditare, brokerul de credite te ajută să alegi tipul de credit de care ai nevoie, să înțelegi termenii financiari-bancari și îți explică pe înțelesul tău cum se va desfășura procesul de creditare, îți întocmește dosarul de creditare. 

Brokerul de asigurări este un specialist pe piața de asigurări. Pentru că sunt multe oferte de asigurare pe piață, un astfel de broker poate face o analiză clară, oferind oferta perfectă pentru client. 

Pe lângă executarea comenzilor clienților, brokerii pot oferi investitorilor cercetare, planuri de investiții și informații de piață.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.