Banii Vorbesc S.04 Ep.13 cu Gustas Germanavicius – CEO EvoEstate despre crowdfunding pe imobiliare

Am revenit la tine cu un nou episod foarte interesat. Astăzi, de ziua internațională a Podcastului, am pregătit pentru tine primul interviu în engleză cu CEO-ul celei mai interesante platforme de investiții în imobiliare prin crowdfunding.

Invitatul nostru este Gustas Germanavicius, CEO paltformei EvoEstate, iar despre această platformă am mai scris în articolul De ce sa alegi EvoEstate pentru crowdfunding pe imobiliare.

Este o premieră acest episod pentru că este și primul nostru interviu în engleză. Sper să nu fie o problemă pentru tine acest aspect pentru că ne dorim și altele pe viitor.

EvoEstate este, după părerea mea, cea mai activă platformă de Crowdfunding pe imobiliare din acest moment. Prezintă cele mai bune oferte de investit culese de pe toate celelalte platforme de acest gen. Practic, vei găsi pe platformă ofertele cele mai interesante într-un singur loc, fără să ai conturi în alte zeci de locuri.

Vei afla din interviu ce înseamnă mai exact acest domeniu de investiții, de ce EvoEstate, cum a afectat pandemia acest domeniu și ce schimbări majore s-au întâmplat la nivel mondial pe zona de real estate. Este un episod extrem de util care sper să fie pe placul tău.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

 

Ascultă întregul episod cu Gustas Germanavicius şi află mai multe despre:

  • Cum functioneaza crowdfunding pentru piata imobiliara?
  •  Care sunt avantajele unui platforme precum EvoEstate? Ce Return On Investment poti avea ca investitor?
  •  Ce a facut Covid-19 cu piata imobiliara? E un moment bun pentru investitii?
  • Ce schimbari majore se vor intampla major, pe zona imobiliara?
  • Care sunt pasii necesari pentru a investi virtual in zona de real estate? Cat de sigur e?

Urmează un nou episod în curând.

Abonează-te puţin mai jos ca să afli primul despre el.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.