Podcast Banii Vorbesc #7: Cum sa economisesti timp si bani la Cumparaturile de Craciun

Ne-am întors cu o nou episod din emisiunea de podcasturi Banii Vorbesc foarte interesant în această perioadă a anului. Cu toţii suntem interesaţi să cumpărăm cât mai multă mâncare, cât mai multe cadouri şi facem lumea fericită, însă de multe ori ajungem ca în ianuarie să nu ne mai rămână foarte mulţi bani.

În acest podcast, Sorin şi Andreei, vor vorbi despre metode/idei de cum să faci economii atunci când mergi la cumpărături de Sărbători.

Propria experienţă este cea mai bună şi de aceea te invit să urmăreşti acest podcast împreună cu partenerul/parteneral.

Unde mai puteţi asculta podcast-urile Banii Vorbesc: 

 

Ce vei afla din acest Episod:

  • Poti economisi bani daca livrezi produse sa ajunga la showroom. Ajuta daca locuiesti sau lucrezi foarte aproape de o astfel de locatie, astfel incat comanda sa-ti ajunga fara ca tu sa platesti transportul.
  • In cadrul site-ul Emag (si probabil si a altora) poti filtra sa vezi doar produsele care sunt in stoc intr-un showroom in apropierea ta. Astfel, comanzi „de pe net”, dar mergi si ridici rapid si gratuit produsul deja existent in showroom.
  • Extensia de Chrome Cofffre te notifica cand se reducere pretul unui produs din wishlist-ul tau.
  • Planifica-ti din timp cumparaturile (2 saptamani – 1 luna), astfel incat sa nu ramai pe ultima suta de metri fara bani sau idei pentru cadouri.
  • Ia in considerarea confectionarea de cadouri – e mai ieftin, mai atractiv si mai usor decat crezi. Cadouri nu inseamna mereu a cumpara ceva de pe net, pot fi si lucruri facute de mana.
  • Gandeste-te daca serviciile sau produsele pe care le creezi tu pot fi folosite ca schimb. De exemplu, tu oferi consultanta si cealalta persoana iti ofera un ghid, un ebook, etc. Toata lumea castiga si nimeni nu plateste bani pentru aceste cadouri.
  • La produsele digitale vei gasi mereu reduceri. Sau poti cere reduceri si vei fi surprins sa aflii ca ti se pot acord, chiar daca nu sunt marcate clar. Asta inseamna ebook-uri, audiobook-uri, cursuri, training-uri, etc.

Succes la economisit şi Crăciun Fericit!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.