[Extensia Cofffre] Cumpără produsul dorit în momentul potrivit

De curând am început să analizez în mod serios preţurile şi strategiile de marketing folosite de marile magazine din online-ul românesc.

Până în prezent am scris despre aplicaţia xlei.info şi despre extensia care îţi găseşti cel mai mic preţ la produsul dorit în momentul în care cauţi.

Extensia de astăzi (cofffre.com) este o extensie care îţi va spune care este cel mai bun moment să cumperi un produs.

Cum funcţionează? Foarte uşor: îţi instalezi aplicaţia pe chrome (în curând şi pe Firefox), intri pe unul dintre magazinele online favorite sau pe unul pe care funcţionează aplicaţia (exemplu: eMAG.ro) şi începi să adaugi produse în lista de cumpărături.

Aplicaţia te va ajuta să-ţi organizezi cumpărăturile în liste, în funcţie de categoria de produse şi de necesităţi.

În momentul în care produsele din lista ta se află la reduceri, pac 🙂 primeşti o notificare prin email sau în browser. Tu în acel moment trebuie să te decizi dacă să cumperi sau nu.

Partea bună este că această extensie te-a scutit de timpul petrecut să cauţi mereu produsele favorite când sunt la reduceri şi te-a mai ajutat să economiseşti câţiva bani.

Razvan Tirboaca, co-fondator Cofffre spune pentru revistabiz.ro despre aplicaţie : “Se apreciaza ca exista 5.000 de magazine online in Romania. Alte voci spun ca ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comert. Oricare varianta ar fi corecta insa, numarul lor este foarte mare pentru a putea fi urmarite de o persoana. Cofffre economiseste timp si bani in acelasi timp. Iti arata reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din Romania si iti ofera o cale usoara de a urmari mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atentioneaza cand un pret mai bun e disponibil”

Un filmuleţ care arată cum funcţionează cofffre găseşti aici:

[youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=VHK1futXsTw” width=”700″ height=”500″]

Nu poţi urmări produsele din toate magazinele online din România, însă la cele mai importante magazine se poate. Aici sunt câteva magazine la care poţi urmări:

Cofffre Asistent de shopping

Eu personal zic că merită încercată şi testată.

Orice aplicaţie/extensie care te ajută să economiseşti timp sau bani, trebuie folosită.

Dacă vrei să-ţi instalezi extensia, intră pe cofffre.com. Este gratuită.

Cofffre.com + xlei.info = love când vine vorba de eMAG :).

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.