Banii Vorbesc S.05 Ep.18 cu Valentin Dragu despre cum sa fii un investitor inteligent

Bine te-am regăsit cu un nou episod al podcastului Banii Vorbesc. Un episod din zona investițiilor cu un invitat care este mereu atent la bursă și la moduri de a face bani inteligent.

Invitatul nostru este Valentin Dragu, un investitor activ și consilier Privat în Investiții pe Piață de Capital. Este o persoană pasionată de investiții care ajută persoane să-și depășească nivelul și să câștige inteligent.

Vom afla de le Valentin astăzi informații prețioase despre viața lui ca investitor, ce înseamnă pentru el libertate financiară sau pensionare, cum să investim inteligent sau cum a dezvoltat o comunitate în jurul pasiunii sale.

Acesta este și ultimul episod din acest sezon cu invitați speciali. Urmează o retrospectivă a acestui an cu planuri pentru viitor. 

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu! Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Ce inseamna investment banking?
  • Cand a inceput pasiunea ta pentru educatia financiara? Cum a aratat educatia finaciara in copilarie, in cadrul familiei?
  • Cum s-a intamplat trecerea de la „imi place sa investesc si sa discut cu oamenii” la „aceste informatii trebuie sa ajunga la oameni, sa creez o comunitate”
  • Dupa atata timp in zona de investitii, unde este entuziasmul tau? Este in consiliere, in castiguri, in discutii, in cercetare…?
  • Sa luam un caz ipotetic. Un programator, 30 si un pic de ani. 2.000 de euro salariu net. Traieste in Bucuresti. Are fond de urgenta, are o plasa de siguranta. Nu are rate. Vrea sa investeasca. Ce l-ai sfatui?
  • Cum vezi zona de independenta financiara?
  • Pentru oamenii care sunt atenti la acest episod, dar inca sunt reticienti – care sunt cele mai bune 3 sfaturi pentru cei care nu au inceput inca sa investeasca?

Pentru orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi.

Nu uita să te abonezi ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.