Stop order process – Ce reprezinta

Stop Order este o comandă de cumpărare sau de vânzare a unei garanții atunci când prețul acesteia trece peste un anumit punct, asigurând o probabilitate mai mare de a obține un preț de intrare sau de ieșire predeterminat, limitând pierderea investitorului sau blocarea unui profit.

Odată ce prețul traversează punctul de intrare / ieșire predefinit, comanda de oprire devine o comandă de piață. O comandă de oprire de vânzare care este legată de o comandă limită este cunoscută sub denumirea de „stop loss order”.

Investitorii își pot executa comenzile de cumpărare și vânzare folosind mai multe strategii de comandă pentru a limita șansa de pierdere.

Comanda de piață de bază completează o comandă la prețul continuu de piață al garanției. În schimb, o comandă de oprire este plasată atunci când un investitor dorește să fie executată o comandă după ce o garanție atinge un preț specific.

Acest preț este cunoscut sub denumirea de prețul de oprire și este inițiat de către investitori in diferite situatii: când pleacă în vacanță, când există situații în care nu sunt în măsură să-și monitorizeze portofoliile pe perioade îndelungate de timp, când tranzacționează active volatile, cum ar fi criptomonedele, care ar putea lua o întorsătură adversă peste noapte.

Comenzile Stop Order sunt foarte frecvente atât în tranzacțiile de acțiuni, cât și în tranzacțiile valutare, în cazul în care balanțele internaționale pot egala câștiguri mari pentru investitori, dar sunt utile și investitorului mediu cu tranzacții de acțiuni, opțiuni sau tranzacții valutare. 

Există două tipuri de comenzi care sună similar, care sunt ușor diferite: Stop Order și Stop Limit. Comanda Stop Order declanșează o comandă ulterioară de piață atunci când prețul atinge un punct desemnat.

Pe de altă parte, comanda Stop Limit declanșează o comandă limită introdusă atunci când un punct de preț desemnat este lovit.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..
Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.