Sondaje Online Platite: Cum sa castigi bani din sondaje / chestionare de opinie

Am scris acest articol în urma unui research făcut pe net şi în urma mai multor discuţii purtate cu colegi din comunitatea laurentiumihai.ro.

Totul a pornit de la idei/metode care ne pot ajuta să facem un mic venit în plus în timp ce suntem la calculator. Una dintre metode ar fi participarea la diferite sondaje online platite pe care le organizează diferite site-uri din România sau din străinătate.

În urma unor discuţii am ajuns la următoarele platforme de sondaje online din România:

Sondaje Online Platite – România

1. Sondajeledecomparatie.ro – Cred că este cel mai serios site pe care l-am văzut în Online şi sper să nu mă înşel.

100% online, iar în medie, spun ei, sunt cel puţin 5 sondaje pe lună, ceea ce înseamnă că nu veţi pierde mult timp. Dar având în vedere că nu sunt aşa multe sondaje, nici nu veţi câştiga mult.

2. Mobrog.com – platformă străină, dar şi cu variantă în română. Ce mi-a plăcut la această platformă este că au şi o aplicaţie mobilă pentru sondaje. Poţi completa un sondaje de oriunde doreşti tu, chiar şi în timp ce mergi cu autobuzul.

Câştigul, cum este menţionat pe site, este între 2 şi 15 lei pe sondaj completat.

După ce faci cont eşti invitat să completezi un chestionar astfel ca mai apoi să primeşti chestionarele interesante pentru tine. Mi s-a părut interesant acest proces.

După o analiză de câteva minute asupra recenziilor am văzut că se împart părerile: 50% cu o steluţă, iar toţi sunt numulţumiţi, 50% cu 5 steluţe unde toţi sunt foarte mulţumiţi.

3. Exprim.ro – pare o platformă destul de actualizată şi apreciată. Încă nu am găsit păreri negative despre această platormă şi cred că poate fi testată.

4. Marketagent.com – o platformă care în momentul redactării acestui articol avea 310.000 euro oferiţi către membrii comunităţii care au completat chestionare şi au câşigat puncte.

5. Talkonlinepanel.com – participi la sondaje online şi poţi câşiga punctele. Aceste puncte le poti transforma ori în bani, ori în diferite produse.

6. ivox.ro – o altă platformă de sondaje de opinie online, însă aici vei câştiga puncte pe care le vei transforma în anumite cupoane de reduceri.

Dacă mai cunoşti şi alte site-uri româneşti unde poţi câştiga în urma sondajelor de opinie, să-mi laşi un comentariu mai jos.

Sondaje Online Platite in Engleza

Aici deja vorbim de alţi bani, de mai multe sondaje, de o comunitate mai mare şi de mai multă muncă, însă trebuie să ştii foarte bine limba engleză şi să apară sondaje pentru români.

O listă cu site-uri de sondaje de opini în engleză:

  1. Pollbuzzer.com
  2. Legerweb.com
  3. Pineconeresearch.com
  4. Opinionoutpost.com
  5. land.linguotica.com

Platforme despre care am auzit foarte mult lucruri de rău

  • Inovel.ro – insă am găsit mult prea multe opinii negative decât pozitive şi nu îl recomand.
  • Lista va continua şi cu părerile tale printr-un comentariu mai jos

Platforme recomandare de cititori

  • Aici e secţiunea ta de recomandări. 🙂

Ce trebuie să mai ştii este că ai mare nevoie de un cont pe Paypal. Majoritatea platformelor de mai sus folosesc această metodă de plată.

Înainte de final o să te rog să fii atent cu timpul tău. Dacă consideri că merită să-ţi aloci câteva minute din zi pentru sondaje, atunci poţi face asta.

Depinde mult de tine şi de timpul tău. Dacă consideri că nu câştigi îndeajuns de mult, atunci aceste sondaje nu sunt pentru tine.

Aş vrea ca lista aceasta să se continue cu multe idei şi am nevoie de ajutorul tău.

Tu ce alte site-uri cu sondaje online platite mai cunosti? 

Hai să facem lista asta utilă pentru cei care caută astfel de chestionare de opinie.

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.